Gec dollenme/yumurtlama yasayan arkadaslar idrarda gebelik ne zaman cikti???

kizlar ben 13 ekim adet oldum akannehir bugun 15 gun ama hala yumurtlamadim yine gec yumurtlcam galiba

kizlar bugun test yaptim, yine negatif hamile degilim :KK43: yumurtlamamdan tam 10 gun gecti acaba daha erken mi?
Yaaa bende normalde cok duzenli olurum. 13 aralik ta olmam gerekyodu ama olmadm. 15 inde kan ve idrarda da negatif cikti. Ve haylaa olmdm. Acaba umitlenmelimiyim . gec dollenme mi ki :KK43:

ben adetten 4 gün önce test yaptım negatif çıktı...adet günü 2 damla peçeteye kangeldi...sonra tık yok...adetten 2 mi 3 gün mü ne sonra test yaptım soluk ikinci çizgi çıktı...
ultrasonda dr büyük ihtimalle geç döllenme var dedi...
Merhaba genel mesaja nasıl yazacağımı bilemedim 18 ekimde regl oldum 6 kasımda ilişki oldu adet döngüm 34 gün kasımda adet olmadım gebeyim sandım doktora gittim ne kanda negatif çıktı halada adet görmedim karnım şiş tuvalete gidiyorum ve karnımda kramplar midemde yanmalar var asırıda iştahım açıldı gebe olsam bu zamana kdr belli olurdu degil mi geç döllenmeyi anlayamadım olmuş olabilir mi lütfen yardım edin aklım çok karısık

Merhaba genel mesaja nasıl yazacağımı bilemedim 18 ekimde regl oldum 6 kasımda ilişki oldu adet döngüm 34 gün kasımda adet olmadım gebeyim sandım doktora gittim ne kanda negatif çıktı halada adet görmedim karnım şiş tuvalete gidiyorum ve karnımda kramplar midemde yanmalar var asırıda iştahım açıldı gebe olsam bu zamana kdr belli olurdu degil mi geç döllenmeyi anlayamadım olmuş olabilir mi lütfen yardım edin aklım çok karısık
Merhaba! Geçmiş konu ama o zaman geç döllenme mi olmuş

Merhaba arkadaşlar, biz eşimle en son 6 martta birliktelik yaşadık ve eşim daha sonra şehir dışına çıktı. Ancak adet tarihimden 5 gün geçmesine rağmen henüz adet olmadım, kanda test yaptım 0,100 cıktı. İlk defa adetim gecikiyor daha önce başıma böyle bir şey gelmedi. Normal adet tarihimde, adet olduğumda yaşadığım bütün belirtileri yaşadım, bel ve karın ağrısı, göğüs şişkinliği ama daha sonra geçti. Şuanda sadece bel ağrım var sürekli olarak. Geç döllenme nedir bilmiyorum ama bu kadar zamanda geç döllenme olmaz diyede düşünüyorum. İlişkiden 21 gün sonra geç döllenme olmaz herhalde. Yardımlarınızı bekliyorum

Merhaba arkadaşlar, biz eşimle en son 6 martta birliktelik yaşadık ve eşim daha sonra şehir dışına çıktı. Ancak adet tarihimden 5 gün geçmesine rağmen henüz adet olmadım, kanda test yaptım 0,100 cıktı. İlk defa adetim gecikiyor daha önce başıma böyle bir şey gelmedi. Normal adet tarihimde, adet olduğumda yaşadığım bütün belirtileri yaşadım, bel ve karın ağrısı, göğüs şişkinliği ama daha sonra geçti. Şuanda sadece bel ağrım var sürekli olarak. Geç döllenme nedir bilmiyorum ama bu kadar zamanda geç döllenme olmaz diyede düşünüyorum. İlişkiden 21 gün sonra geç döllenme olmaz herhalde. Yardımlarınızı bekliyorum
Aynı durumdayız biri cevap verebilir miii??

Bende aynı durumdayım 20 gun gecti ilişkiden ve bat 13/14 mart olması gerekiyor 3-4 gün geçti baktım ama net bir yanıt göremedim. Benimde kanda 0.1 cıktı 15 martta yaptım

Adet oldun mu peki

ben adetten 4 gün önce test yaptım negatif çıktı...adet günü 2 damla peçeteye kangeldi...sonra tık yok...adetten 2 mi 3 gün mü ne sonra test yaptım soluk ikinci çizgi çıktı...
ultrasonda dr büyük ihtimalle geç döllenme var dedi...
Hamile miydin

Arkadaslar Merhaba! Yardimci olabilirmisiniz acaba? Sat 27.04 Nisan genelde 4 gun surer 5 gun artik gelmez.Mayisin 9 11 12 13 14 15 16 yumurtlama donemimde esimle birlikte olduk cocuk sahibi olmak istiyoruz Allahin izniyle. Sorum bu, dunden beri yani adetime 10 gun kala kahverengi lekelenmem var ve cok s1k idrara cikiyorum,belimde ve kasiklarimda adet olucakmisim gibi agri vaAcaba hamile olabilirmiyim bu kadar erken dollenme olup kahverengi yerlesme kanamasi olabilirmi?

Yumurtlama gununuz beklediginiz gunde catliyorsa ovulasyon testi / ates olcme vs vs yontemleriylede bunu teyid ediyorsaniz yine de gec dollenme olasiligi olabiliyor mu? Yani gec dollenme dedigimiz sey gec yumurtlama mi yoksa yumurtlamaya ragmen daha sonra dollenmesi mi?

Yumurtlama gununuz beklediginiz gunde catliyorsa ovulasyon testi / ates olcme vs vs yontemleriylede bunu teyid ediyorsaniz yine de gec dollenme olasiligi olabiliyor mu? Yani gec dollenme dedigimiz sey gec yumurtlama mi yoksa yumurtlamaya ragmen daha sonra dollenmesi mi?
Geç döllenme geç yumurtlamadan kaynaklanıyor

Benim iki cocugum var 3.gebeligim gec dollenme olabilir mi ben 16 gundur gecikiyorum da 8.gunde test yaptim cikmadi

BENim geç döllenme adetim geçtikten üç dört gün sonra çok silik olsa da belli olmuştu

Merhaba bende çocuk istiyorum 8 aydır klomen kullandım 5 martta adet oldum 4. Günümklomen artı folik asit kullanıyorum 9 marttta kullanmaya başladım13 martta bitti 5 gün kullandım 3 gün sonra geldi dedi doktor doktor gittim alttan muayene etti yumurtalıkların biri 16 mm dedi sonrada çatlamış dedi gün aşırı ilişki dedi 16 -17 Mart-19-21-22-23 ilişkiye girdik bu arada hiç bir sıkıntımız yok polikistik overliyim aöa bir tedavi vermedi küçükler dedi engellemez dedi 1 nisanda kan verdim 0.1 geldi ama kaşık ağrısı bel ağrısı göğüslerim aşırı ağrıyor halsizlik mide bulantısı var bugün 9 nisan halen adet olmadım normaldedir adetlerim düzensiz şimdi ne yapayım Birşey söyleyin

X