- 6 Eylül 2009
- 179
- 2
- Konu Sahibi narin_yarim
kizlar ben 13 ekim adet oldum akannehir bugun 15 gun ama hala yumurtlamadim yine gec yumurtlcam galiba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaa bende normalde cok duzenli olurum. 13 aralik ta olmam gerekyodu ama olmadm. 15 inde kan ve idrarda da negatif cikti. Ve haylaa olmdm. Acaba umitlenmelimiyim . gec dollenme mi kikizlar bugun test yaptim, yine negatif hamile degilim yumurtlamamdan tam 10 gun gecti acaba daha erken mi?
Merhaba genel mesaja nasıl yazacağımı bilemedim 18 ekimde regl oldum 6 kasımda ilişki oldu adet döngüm 34 gün kasımda adet olmadım gebeyim sandım doktora gittim ne kanda negatif çıktı halada adet görmedim karnım şiş tuvalete gidiyorum ve karnımda kramplar midemde yanmalar var asırıda iştahım açıldı gebe olsam bu zamana kdr belli olurdu degil mi geç döllenmeyi anlayamadım olmuş olabilir mi lütfen yardım edin aklım çok karısıkben adetten 4 gün önce test yaptım negatif çıktı...adet günü 2 damla peçeteye kangeldi...sonra tık yok...adetten 2 mi 3 gün mü ne sonra test yaptım soluk ikinci çizgi çıktı...
ultrasonda dr büyük ihtimalle geç döllenme var dedi...
Merhaba! Geçmiş konu ama o zaman geç döllenme mi olmuşMerhaba genel mesaja nasıl yazacağımı bilemedim 18 ekimde regl oldum 6 kasımda ilişki oldu adet döngüm 34 gün kasımda adet olmadım gebeyim sandım doktora gittim ne kanda negatif çıktı halada adet görmedim karnım şiş tuvalete gidiyorum ve karnımda kramplar midemde yanmalar var asırıda iştahım açıldı gebe olsam bu zamana kdr belli olurdu degil mi geç döllenmeyi anlayamadım olmuş olabilir mi lütfen yardım edin aklım çok karısık
Aynı durumdayız biri cevap verebilir miii??Merhaba arkadaşlar, biz eşimle en son 6 martta birliktelik yaşadık ve eşim daha sonra şehir dışına çıktı. Ancak adet tarihimden 5 gün geçmesine rağmen henüz adet olmadım, kanda test yaptım 0,100 cıktı. İlk defa adetim gecikiyor daha önce başıma böyle bir şey gelmedi. Normal adet tarihimde, adet olduğumda yaşadığım bütün belirtileri yaşadım, bel ve karın ağrısı, göğüs şişkinliği ama daha sonra geçti. Şuanda sadece bel ağrım var sürekli olarak. Geç döllenme nedir bilmiyorum ama bu kadar zamanda geç döllenme olmaz diyede düşünüyorum. İlişkiden 21 gün sonra geç döllenme olmaz herhalde. Yardımlarınızı bekliyorum
bende belirtide yok, çok sıkıntılı işler bir hafta daha bekleyeceğim belki olurum adet.Üstelik midem bulanıyor ve basım çok dönüyor.ama kanda idrar testide negatifff
Bende aynı durumdayım 20 gun gecti ilişkiden ve bat 13/14 mart olması gerekiyor 3-4 gün geçti baktım ama net bir yanıt göremedim. Benimde kanda 0.1 cıktı 15 martta yaptımMerhaba arkadaşlar, biz eşimle en son 6 martta birliktelik yaşadık ve eşim daha sonra şehir dışına çıktı. Ancak adet tarihimden 5 gün geçmesine rağmen henüz adet olmadım, kanda test yaptım 0,100 cıktı. İlk defa adetim gecikiyor daha önce başıma böyle bir şey gelmedi. Normal adet tarihimde, adet olduğumda yaşadığım bütün belirtileri yaşadım, bel ve karın ağrısı, göğüs şişkinliği ama daha sonra geçti. Şuanda sadece bel ağrım var sürekli olarak. Geç döllenme nedir bilmiyorum ama bu kadar zamanda geç döllenme olmaz diyede düşünüyorum. İlişkiden 21 gün sonra geç döllenme olmaz herhalde. Yardımlarınızı bekliyorum
Adet oldun mu pekiMerhaba arkadaşlar, biz eşimle en son 6 martta birliktelik yaşadık ve eşim daha sonra şehir dışına çıktı. Ancak adet tarihimden 5 gün geçmesine rağmen henüz adet olmadım, kanda test yaptım 0,100 cıktı. İlk defa adetim gecikiyor daha önce başıma böyle bir şey gelmedi. Normal adet tarihimde, adet olduğumda yaşadığım bütün belirtileri yaşadım, bel ve karın ağrısı, göğüs şişkinliği ama daha sonra geçti. Şuanda sadece bel ağrım var sürekli olarak. Geç döllenme nedir bilmiyorum ama bu kadar zamanda geç döllenme olmaz diyede düşünüyorum. İlişkiden 21 gün sonra geç döllenme olmaz herhalde. Yardımlarınızı bekliyorum
Hamile miydinben adetten 4 gün önce test yaptım negatif çıktı...adet günü 2 damla peçeteye kangeldi...sonra tık yok...adetten 2 mi 3 gün mü ne sonra test yaptım soluk ikinci çizgi çıktı...
ultrasonda dr büyük ihtimalle geç döllenme var dedi...
Geç döllenme geç yumurtlamadan kaynaklanıyorYumurtlama gununuz beklediginiz gunde catliyorsa ovulasyon testi / ates olcme vs vs yontemleriylede bunu teyid ediyorsaniz yine de gec dollenme olasiligi olabiliyor mu? Yani gec dollenme dedigimiz sey gec yumurtlama mi yoksa yumurtlamaya ragmen daha sonra dollenmesi mi?