- Konu Sahibi Anneler melektir
Bekliyorum şuan hastanedeyim canm korkudan doktorun odasını unuttumGidebildin mi canım bugün sonuç ne oldu meraklandım da

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bekliyorum şuan hastanedeyim canm korkudan doktorun odasını unuttumGidebildin mi canım bugün sonuç ne oldu meraklandım da
Hahha hiç gulucem yoktu kız Allah ta seni güldürsün inşallah birazdanBekliyorum şuan hastanedeyim canm korkudan doktorun odasını unuttum![]()
Insallah insallahHahha hiç gulucem yoktu kız Allah ta seni güldürsün inşallah birazdan![]()
Noldu canım bebis mi var yoksa başka bi durum muInsallah insallah![]()
Muhtemelen kullandığın haptan dolayı dedi ultrasonla baktı birşey yok dedi bide kan tahlili verdim sonucunu yarın alicam canım inş bise çıkmazNoldu canım bebis mi var yoksa başka bi durum mu
Bencede ilactandir gönlünce olsun canım benim inşallah bise çıkmaz tabii kiMuhtemelen kullandığın haptan dolayı dedi ultrasonla baktı birşey yok dedi bide kan tahlili verdim sonucunu yarın alicam canım inş bise çıkmaz
Insallah canım çok sagol hersey icinBencede ilactandir gönlünce olsun canım benim inşallah bise çıkmaz tabii ki![]()
Sende saol canım benimInsallah canım çok sagol hersey icin![]()
Canim beta 0.5 yazıyor sonuçta ne demek sizceBencede ilactandir gönlünce olsun canım benim inşallah bise çıkmaz tabii ki![]()
Yok bisi sıkıntı yapma negatif demek canımCanim beta 0.5 yazıyor sonuçta ne demek sizce
Sağol canım demekki hap yuzundenmisYok bisi sıkıntı yapma negatif demek canım
Aynen bu tur haplar hep böyle yaparSağol canım demekki hap yuzundenmis![]()
Kızlar ben hamileyim![]()