Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Masallah cnm size cnm ins benmde ckar adetm 5 gun gecti brndr akym o trstten ozamanAdetime 2 gün vardı CANIM kan verdim 203.72 çıktı 48 saat sonra tekrar kan verdim 949,49 çıktı 15 gün sonra doktor gel dedi gittim kesemi gördüm şimdi 8 hafta 3 günlük dün kalp atışlarını duydum şükür Mevlama adetime 5 gün vardı test yaptım pozitif çıktı 2 gün vardı tekrar test yaptım pozitif çıktı 5 tl ye aldım test onu atıyım ondan al hızlı gebelik testi diye geçiyor
Cnm sence varmdrr dun kan testi yaptm negatf ama ben hissedyrm tek tarafli kask agrm var icimde sanki bebegm25/28 tl erken hızlı gebelik testleri bu 5 tl
Anneler hisseder önce kana sonra idrara geçtiği için idararda çıkmamış olabilir kaç gün var adetine CANIMCnm sence varmdrr dun kan testi yaptm negatf ama ben hissedyrm tek tarafli kask agrm var icimde sanki bebegm
Canm kanda ckmadi 6 gun geckti gec dollenme dye dusnyrmAnneler hisseder önce kana sonra idrara geçtiği için idararda çıkmamış olabilir kaç gün var adetine CANIM
Cnm bole ack nasl desem pembe akntm oldu acsbs yerlesme kanamasmiOlabilir neden olmasın her kadının bünyesi farklıdır
Cnm bugn oldu ve kask agrm ara ara glyr kirmzya donmedi devami gelmediBendede olmuştu 2 defa yerleşme kanamasıdır o ne zaman oldu
Cnm bugn oldu ve kask agrm ara ara glyr kirmzya donmedi devami gelmedi
Oldum ne yazkkicanım hastalandın mı yada gebelik var mı bende geç döllenmeden şüpheliniyorm kendimde
Onu da denedim Salı günü Yarın sabah bir daha yapıcam .Sabah uyandığında ilk idrarınla yap birde
Kizlar mrb iki yildir korunmadik 5 6ay once doktora gittim testler yapilmisti sorunum yok gecen ay cok sancili adet oldum bu ayda yumurtlama gunlerimi degerlendirdik gun asiri iliski yasadik daha adetime 7 8 gun varken koyu camur gibi once koyu kahve sonra siyaha dondu lekelenmem oldu.toplam yarim yarim bir gun oldum ama bir pedi doldurmicak kadardi.Kan verdim negatf idrarda ayni daha adetime 5 gun var bu neyin nesidir bilen varmi gec dollenme olabilir mi?(