Geç döllenme yaşayanlar lütfen bakabilir mi

mhtp1907

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2021
21
17
38
38
Merhaba kızlar sizlere bir sorum olacak benim sat 18 Nisan normalde 25 günde regli oluyorum 13 mayısta regli olması gerekiyordu olmadı bekledim 32ci günümde yani 6 gün gecikince 19 mayısta yani dün doktora gittim önce vajinal ultrasonda baktı şuan yok ama kan tahlili yapalım belki küçüktür dedi kan testi negatif çıktı ben söktürücü ilaç verir diye düşündüm 1 hafta bekleyelim ondan sonra olmazsa ilaç veririm dedi ama nedenini bilmiyorum geç döllenmeden şüpheleniyor olabilir mi yani ihtimal var mı acaba geç döllenme olsa en azından beta 5in üstünde çıkmaz mı ben telefon uygulamasından bakıyorum genelde ovulasyon tarihine 29 nisanda ilişki oldu programa göre o zamandı ama sonra 6 mayısta ve 10 mayısta da oldu ama adetten 3 gün önce yumurtlama olmaz değil mi beklesem mi soğan suyu gibi şeylerle söktürmeye çalışsam mı nolur bana Bi akıl verin

Telefon uygulaması yanlış gösterebiliyor, reglden 3 gün önce çok çok düşük bi ihtimal de olsa yumurtayan gebe kalan bile var, bence kafasınıza göre bi şeyler yapmayın.

Telefon uygulaması yanlış gösterebiliyor, reglden 3 gün önce çok çok düşük bi ihtimal de olsa yumurtayan gebe kalan bile var, bence kafasınıza göre bi şeyler yapmayın.
Yorumunuz için teşekkür ederim kafamı karıştıran şey programa göre bakıyorum regli günüme de programdan bakıyorum ama o hep 25 günden hesaplıyor ama önceki regli günlerime baktığımda 29,24,30,29,25 aralıklarla olmuş bu durumda regli günümüde yanlış hesaplıyor olabilir ozaman regliden 7 ve 11 gün önce ilişki olmuş oluyor ama o zaman da ilişkiden 13 gün sonra kan testi yapmış oluyorum o zamana çıkıyor mu kan testinde kafam bayağı karıştı sizler adet gününüzü ve ovulasyon gününüzü nasıl takip ediyorsunuz ben daha 8 aylık evliyim tam oturtamadım şu ovulasyon günü hesaplamayı

Rica ederim, aslında elbette yumurtlamayı da regl tarihinizi de yanlış gösterme ihtimali var uygulamaların, onlar ortalama bi tarih gösteriyor, ilişkiden 13 gün sonra gebelik olsa kanda çıkardı bence, ovulasyon döneminizi ovulasyon testleri ile takip edebilirsiniz onlar daha güvenilir, ayrıca akıntı takibi de yapabilirsiniz, her ay farklı tarihlerde de yumurtlama ihtimaliniz var, ya da birkaç ay üst üste aynı tarihte bile olsa belli bi zaman sonra yumurtlama gününüz mutlaka değişecektir, uygulama size belli bi ortalama verir genelde kesin tarihi göstermez maalesef.

Bir şey sorabilir miyim bu gecikmelerden önce veya sonra ilişki yaşadınız mı? Birisi şey yazmış sonraki ilişkide tuttuğu için geç döllenme sanıyor insanlar diye.

Bir şey sorabilir miyim bu gecikmelerden önce veya sonra ilişki yaşadınız mı? Birisi şey yazmış sonraki ilişkide tuttuğu için geç döllenme sanıyor insanlar diye.
Evet regli gününden önce yaşamıştım biri 3 gün biri 7 gün önce bugün 39.cu günümdeyim doktora gittim vajinal ultrasonda baktı gebelik yok ve Rahim duvarın kalınlaşmış dedi adet söktürücü verdi ona başladım havalardan stresten olabilir dedi çünkü genel olarak düzenli dedi adetin artık bir sonraki yunurtalamayı bekliycez

Gebelik istiyorsanız uygulamadan ziyade ovulasyon testi almanızı öneririm, çünkü her ay aynı günlerde yumurtlamıyoruz, test ile daha kesin olur, geçmiş olsun

Anladım canım ben gebelik istemiyorum burda yazılanları okuyunca korktum geç döllenme diye, meğerse birden fazla ilişki olduğu içinmis. Benim iliskimden 22 gün geçti onda da zaten sadece o gün oldu korundu içime asla bı şey olmadı. Kan tahlillinde negatif çıktı beta değeri ama regl olamadım hala ilaç verdi doktor. Sizce de yoktur dimi gebelik

Gebelik istiyorsanız uygulamadan ziyade ovulasyon testi almanızı öneririm, çünkü her ay aynı günlerde yumurtlamıyoruz, test ile daha kesin olur, geçmiş olsun
Aynen doktor da dedi ki yumurtalıkların ve rahmin gayet iyi hamileliğe engel bir durum yok adet bitince gün aşırı ilişki yaşa yerinden kalkma olunca hemen biraz yat bekle hamile kalırsın dedi bakalım inşallah olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…