- 10 Aralık 2014
- 8.631
- 6.441
- 248
- Konu Sahibi Benbirlaydii
-
Allah hayirlisiyla kucagina almaya nasip etsin canim benim. Ogrendiginde kac haftalikti adetim gecikeli 13 gyn oldu 2 gun once kan testi negatif cikti benimde bakalim hayirlisiMerhaba kızlar, bende de geç döllenme oldu. Tam adetimin üstünden 15 gün geçti öğrendim hamile olduğumu. Ondan öncesine kadar hiç kanda çıkmadı. Şimdi merak ettiğim geç döllenme yaşayanların cinsiyeti ne oluyo? Bi topik te okuduguma göre kız olurmus :)) sizde yasadiysaniz aynı durumu cevaplarını zi bekliyorum :))
Yok canım arkadaşımda 15 gün geçince öğrendi hamile olduğunu bebeğinin cinsiyeti erkekkMerhaba kızlar, bende de geç döllenme oldu. Tam adetimin üstünden 15 gün geçti öğrendim hamile olduğumu. Ondan öncesine kadar hiç kanda çıkmadı. Şimdi merak ettiğim geç döllenme yaşayanların cinsiyeti ne oluyo? Bi topik te okuduguma göre kız olurmus :)) sizde yasadiysaniz aynı durumu cevaplarını zi bekliyorum :))
Benimki 5 gün gecikti kanda batırdm negatif.ti. 13.cu gün tekrar beta hcg 0 çıktı. Doktor tarlusal verdi adet sokturucu ama ben kullanmadım. 2 gün sonra artık sağlık ocağına gittim beta hcg 80 çıktı :)) Düşün artık 2 gün arayla değer yükseldi. Seninde benimki gibi olabilir :))Allah hayirlisiyla kucagina almaya nasip etsin canim benim. Ogrendiginde kac haftalikti adetim gecikeli 13 gyn oldu 2 gun once kan testi negatif cikti benimde bakalim hayirlisi
Arkadaşın cnm ondan önce test yaptırmış miydi ? Geç döllenme olduğu kesin mi bide?Yok canım arkadaşımda 15 gün geçince öğrendi hamile olduğunu bebeğinin cinsiyeti erkekk
Ayy hatırladim.seni daha oncede konusmustuk.rabbim hayirlisini versin.insallah simdi.ne kadarlik oldu bebisinBenimki 5 gün gecikti kanda batırdm negatif.ti. 13.cu gün tekrar beta hcg 0 çıktı. Doktor tarlusal verdi adet sokturucu ama ben kullanmadım. 2 gün sonra artık sağlık ocağına gittim beta hcg 80 çıktı :)) Düşün artık 2 gün arayla değer yükseldi. Seninde benimki gibi olabilir :))
Aminn cnm darısı başına inşallah :)) 11+3 oldu cnm. Haftaya kontrolum var bakalım doktor cinsiyeti söyleyecek mi :))Ayy hatırladim.seni daha oncede konusmustuk.rabbim hayirlisini versin.insallah simdi.ne kadarlik oldu bebisin
Icimden bi ses erkek diyor ama bakalimAminn cnm darısı başına inşallah :)) 11+3 oldu cnm. Haftaya kontrolum var bakalım doktor cinsiyeti söyleyecek mi :))
Hadi yaa hayırlısı olsun tatlım inşallah sağlıklı olsun da :))Icimden bi ses erkek diyor ama bakalim
Allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin insallah.Hadi yaa hayırlısı olsun tatlım inşallah sağlıklı olsun da :))
Sağol kuzum Rabbim sana ve tüm isteyenlere de çok bekletmeden hayırlı evlat nasip etsin inşallah :))Allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin insallah.
AminnnnnSağol kuzum Rabbim sana ve tüm isteyenlere de çok bekletmeden hayırlı evlat nasip etsin inşallah :))
Canim ben 17 aylık oğlum var. Biz eşimle korunduk hep. Ama söyle bişey var eşimle ilişki olunca nasılsa adet olucam düşüncesiyle adetime 3 gün kala Korunmasız oldu 2 kez. O sırada büyük ihtimalle hamile kaldım. Zaten kanda da çok geç çıktı. Bakalım seninki ilk galiba dimi :))Canm bu konuda br fikrm yok ama yumurtlama öncesi ilişki olduysa kız yumurtlama günü ve sonrası olduysa erkek oluyormuş genelde çünkü xy kromozomu taşıyan spermler hızlı ama dayaniksizmis catladigi gün ilişki olsa erkek kromozomu taşıyan sperm hızla gider döller diyorlar ama bnce tamamn kısmet bnm yumurtlamam 18.gun oldu 17.gun ve 19. Gün ilişki oldu hangisindrn kaldiysam hamile kısmet artk Rabbim neyi nasp ederse :)
Canim benimde ilk gebeligimde seninki gibi olmuştu. Ovulasyon testi kullanmıştım ve erkek oldu. Seninde erkek olacak gibi :))Canm bu konuda br fikrm yok ama yumurtlama öncesi ilişki olduysa kız yumurtlama günü ve sonrası olduysa erkek oluyormuş genelde çünkü xy kromozomu taşıyan spermler hızlı ama dayaniksizmis catladigi gün ilişki olsa erkek kromozomu taşıyan sperm hızla gider döller diyorlar ama bnce tamamn kısmet bnm yumurtlamam 18.gun oldu 17.gun ve 19. Gün ilişki oldu hangisindrn kaldiysam hamile kısmet artk Rabbim neyi nasp ederse :)
Kaç sefer yaptrdi canım 15 günde pozitif çıktı iki sefer kan werdi ondada cikmamstiArkadaşın cnm ondan önce test yaptırmış miydi ? Geç döllenme olduğu kesin mi bide?
Hmm anladım cnm hayırlısı :))Kaç sefer yaptrdi canım 15 günde pozitif çıktı iki sefer kan werdi ondada cikmamsti
Hayırlısı bakalm o zamn gene erkek olabilir seninki :) bnm ki ilk ikiside olmadığı için farkı yok :)Canim ben 17 aylık oğlum var. Biz eşimle korunduk hep. Ama söyle bişey var eşimle ilişki olunca nasılsa adet olucam düşüncesiyle adetime 3 gün kala Korunmasız oldu 2 kez. O sırada büyük ihtimalle hamile kaldım. Zaten kanda da çok geç çıktı. Bakalım seninki ilk galiba dimi :))
Allah sağlıklı tüm sahatli nasip etsnde . Gönlümden gecende erkk yani erkek biraz agir basıyor ama kız gbi geliyor bna esimde erkek diyor bakalm suan tam 10+0 dayım 2 hafta sonra kontrol var belki şöyler doktor cinsiyeti :)Canim benimde ilk gebeligimde seninki gibi olmuştu. Ovulasyon testi kullanmıştım ve erkek oldu. Seninde erkek olacak gibi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?