• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geç dollenme yaşayanlar bilgilerinize ihtiyacım var !!!

Masal defne

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2015
64
12
3
37
Slm arkadaşlar. Ben 5 gün önce yani cumartesi günü hamile olduğumdan supelenerek beta hcg yaptirdim 0.06 çıktı. Salı gunu yani dün adetim gelmesi gerekiyordu gelmedi.yani adetim 2 gün geçti. Bütün hamilelik belirtileri var sabahları hafif mide bulantısı tiksinmé ayaklarda üşüme yüzüme ateş basması kirpiklerim karışık kasıklarımda hafif batma iğneleme hissi kabizlik . Yani geç döllenme olabilirmi benle bilgilerinizi paylasirmisiniz lutfennnn

bazi belirtileri psikolojik olarak da yasiyo olabilirsin. bende adetim gecikmeden once sadece kasik agrisi vardi. kabizlik desen daha hala cok sukur yasamadim umarim yasamamda en cok korktuum hamilelik yan etkilerindendir. mide bulantisida aslinda altinci haftadan snra basliyo. yani adetin yaklastigi 2-3 gun gctigi gunlerde yasanan mide bulantisi tam olrak hamilelik belirtisi diil diebilirim. kisacasi azicik psikolojik olarak etkilenebilio olabilirsin dusunmemeye calis biraz. yaptirabiliosan yarin bida kan testi yaptir ya da idrar testi al

bazi belirtileri psikolojik olarak da yasiyo olabilirsin. bende adetim gecikmeden once sadece kasik agrisi vardi. kabizlik desen daha hala cok sukur yasamadim umarim yasamamda en cok korktuum hamilelik yan etkilerindendir. mide bulantisida aslinda altinci haftadan snra basliyo. yani adetin yaklastigi 2-3 gun gctigi gunlerde yasanan mide bulantisi tam olrak hamilelik belirtisi diil diebilirim. kisacasi azicik psikolojik olarak etkilenebilio olabilirsin dusunmemeye calis biraz. yaptirabiliosan yarin bida kan testi yaptir ya da idrar testi al
Bu benim 3. Hamileligin eğer kaldıysa tekrar. O yüzden hisleriM psikolojik değil gibi ilk hamileligim kimyasal gebelikte 2. Geç dollenmeydi sağlıklıdı ama neden düştüğü bilinmiyor. Bu hamileliklerimdede böyleydiM. Ve benim adetim hiç gecikmez . İdrarda çıkmaz geç döllenme. Kanada yarin baktiricam. Sen geç döllenme yaşadım mi

Bu benim 3. Hamileligin eğer kaldıysa tekrar. O yüzden hisleriM psikolojik değil gibi ilk hamileligim kimyasal gebelikte 2. Geç dollenmeydi sağlıklıdı ama neden düştüğü bilinmiyor. Bu hamileliklerimdede böyleydiM. Ve benim adetim hiç gecikmez . İdrarda çıkmaz geç döllenme. Kanada yarin baktiricam. Sen geç döllenme yaşadım mi
yok yasamadim ama bazi belirtiler icin erken olduunu dusunduum icin yazmak istedim cnk belirtilerim var diip (-) sonuc olunca daha cok uzuluo insan. bende hep hamile kalmadan once herseyi hamilelige yoruodum falan en guzeli hic belirti aramamak bence

Merhabalar ,
ben yeni üyeyim ve bu yazdığım ilk konu kızlar. son adetimi 1 ağustosta gördüm fakat korunmayı bırakmıştık. 24 ünde yani ovulasyon sonrası kan testi yaptırdım 0.100 yani negatifti. fakat 28 günde 1 adet görmeme rağmen ayın 6 sında hala olmamıştım ve idrar testi yaptım çok açık renkte çizgi çıktı ertesi gün kan testi yaptırdım hcg 251 olmuştu. yani geç yumurtlamada adet gecikmesinden en az 1 hafta sonra çıkıyor.

Merhabalar ,
ben yeni üyeyim ve bu yazdığım ilk konu kızlar. son adetimi 1 ağustosta gördüm fakat korunmayı bırakmıştık. 24 ünde yani ovulasyon sonrası kan testi yaptırdım 0.100 yani negatifti. fakat 28 günde 1 adet görmeme rağmen ayın 6 sında hala olmamıştım ve idrar testi yaptım çok açık renkte çizgi çıktı ertesi gün kan testi yaptırdım hcg 251 olmuştu. yani geç yumurtlamada adet gecikmesinden en az 1 hafta sonra çıkıyor.
HAYİRLİSİ olsun cnm allahım kucağına almayi nasip etsin inşallah. Benim 1 saat önce lekelenmem geldi çok üzgünüm aglamamak için kendimi zor tutuyorum . Herhalde adet oluyorum sökülucem çatlama iğnesimi yaptirsammi acaba. Siz nasıl yapıldığını biliyomusun uz . Bir An önce olsun istiyorum artik

HAYİRLİSİ olsun cnm allahım kucağına almayi nasip etsin inşallah. Benim 1 saat önce lekelenmem geldi çok üzgünüm aglamamak için kendimi zor tutuyorum . Herhalde adet oluyorum sökülucem çatlama iğnesimi yaptirsammi acaba. Siz nasıl yapıldığını biliyomusun uz . Bir An önce olsun istiyorum artik
bence onlara gerek yok bunları düşündüğün için vücut geciktirmiştir reglini. biraz daha bekle sökülür zaten ya da coraspin falan kullan kan sulandırıcı.

Merhaba kızlar benimde adetim 3 gün geçti idrar testi yaptım ama negatif çıktı acaba salı günü kan tahlili yaptirsam belli olur mi artık salı günü 8 gün gecikmiş olacak yoksa 10 15 gün sonra da belli olduğu oluyor mu?

Merhaba kızlar benimde adetim 3 gün geçti idrar testi yaptım ama negatif çıktı acaba salı günü kan tahlili yaptirsam belli olur mi artık salı günü 8 gün gecikmiş olacak yoksa 10 15 gün sonra da belli olduğu oluyor mu?

Merhaba, bende geç döllenme yaşadım ve adet tarihimden sonra 30.günde test yaptığımda çizgiyi gördüm ve hemen kan testi yaptırdım 275 çıktı sonuç,3 gün sonra dr gittim ve 837 ye yükselmişti dr.um düşük olduğunu söyledi ve geç döllenme dedi bir hafta sonra kontrole gittim ve keseyi gördük şükürler olsun bu cumartesi günüde kalp atışları için gideceğim inşallah bir sorun yoktur. Rabbim yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

benim ayın 2 sinde adet olmam gerekiyordu. olmadı test yaptırdım 0.12 cıktı. 10 gün gecti tekrar yaptırdım gene düşük cıktı ama hala adet olmadım. ultrasonda yumurtan yeni catlamıs daha kalıntıları var dedi. bu ne anlama geliyor ? trasul verdi adet 4. gununde gel gene dedi. hamile olma olasılıgım var mı ? ilac kullanmalımıyımmmm

benim ayın 2 sinde adet olmam gerekiyordu. olmadı test yaptırdım 0.12 cıktı. 10 gün gecti tekrar yaptırdım gene düşük cıktı ama hala adet olmadım. ultrasonda yumurtan yeni catlamıs daha kalıntıları var dedi. bu ne anlama geliyor ? trasul verdi adet 4. gununde gel gene dedi. hamile olma olasılıgım var mı ? ilac kullanmalımıyımmmm

Düşük derken ne kadar çıktı canım?

Merhaba arkadaşlar,
Eşimle çocuk sahibi olmaya karar verdik ve korunmayi bıraktık. Reglim tam 32 gün geçti. Doktor gebelik yok diyor. Kan testi iki defa yaptı. Söktürücü verdi. Kullandim ama hala adet olmadım. Hiçbir belirti de yok ne şişkinlik ne ağrı. Belki psikolojiktir ama sürekli yemek yiyorum. Ne yapacağımi bilemedim. Gecikmenin 10. Gününde değer 0.024 çıktı. 20. Gününde ise 0.5. Bir daha test yapmak ya da doktora gitmek de istemiyorum. Söktürücü bile ise yaramadı. Ne olmus olabilir doktor da aciklamiyor. Ama baktığında kist falan yok donemseldir dedi. Ne dönemmiş arkadaş :(

Merhaba arkadaşlar,
Eşimle çocuk sahibi olmaya karar verdik ve korunmayi bıraktık. Reglim tam 32 gün geçti. Doktor gebelik yok diyor. Kan testi iki defa yaptı. Söktürücü verdi. Kullandim ama hala adet olmadım. Hiçbir belirti de yok ne şişkinlik ne ağrı. Belki psikolojiktir ama sürekli yemek yiyorum. Ne yapacağımi bilemedim. Gecikmenin 10. Gününde değer 0.024 çıktı. 20. Gününde ise 0.5. Bir daha test yapmak ya da doktora gitmek de istemiyorum. Söktürücü bile ise yaramadı. Ne olmus olabilir doktor da aciklamiyor. Ama baktığında kist falan yok donemseldir dedi. Ne dönemmiş arkadaş :KK43:
Bazen psikolojikte olabiliyor kendini sartlandirdiysan. Benim bu kadar hiç gecikmedi ama önceden olmayan gecikmelerim hamile kalmak istediğimde gecikiyor hep

Kizlar adetime yaklasik 8 gun var yumurtlama gunum 4/5 gun inceydi ve suan bende bel agrisi kasik agrisi ve en onemliside acik krem renkde hafif akintim var ? Sizce bu dollenmeden dolayi olabilirmi ? Varmi bir fikri olan

Kizlar adetime yaklasik 8 gun var yumurtlama gunum 4/5 gun inceydi ve suan bende bel agrisi kasik agrisi ve en onemliside acik krem renkde hafif akintim var ? Sizce bu dollenmeden dolayi olabilirmi ? Varmi bir fikri olan
Olabilir canm gebelikte de oluyor ole belirtiler 8 gün daha sabredip beklicen daha çok erken

Back