- Emoji Skoru
- 197
- Puanlar
- 303
- Konu Sahibi Neveralone
-
canımm çok teşekkür ederim. doktor bana progestan ve folik asit yazdı. progestanı gece fitil halinde 2 tane yapıyorum. aslında gerek yoktu kanama yok çünkü tedbir amaçlı verdi heralde. bir de bir hafta sonra gel deyince ben de 2 günde bir kan vermedim. ama internete bir baktım. dış gebelik falan diyolar. kontrole iki gün kala korktum çokDeğerin gayet iyi 2 günde bir 2 katına çıkması lazım değerlerini ona göre baktir yerleşme kanamasi olabilir bu sıralar korkma kahverengi gibi ..
çok sağol canım. sen de inşallah bebeğini sağ salim kucağına alırsın.İçini ferah tut güzel şeyler düşün
Bebeğin seninle
Progestan keseyi sağlamlastirir kanama olursa da engeller sağlıklı bir gebelik geçirmeni dilerim cnm
Amin inşallah canimçok sağol canım. sen de inşallah bebeğini sağ salim kucağına alırsın.
ben varim canim. ustelik 35 -36 gunde bi adet olurum. iki gun gecince hcg 16.80di iki gun sonra bidaha yaptirdim 61 oldu 4 gun sonra 398 sonra 9binlere cikti zaten sonrada bebege bakarak devam ediyo doktor. bence iki gune bi tekrarla testi insallah hayirlisi olur saglikli bi gebelik gecirirsin.merhaba arkadaşlar, geç döllenme yaşayanlar bana umut olun. geçen ay kistim vardı doğum kontrol hapı kullandım kist geçti. bu ay korunmadık. sat 8 eylül bat 6 eylül. 8 ekimde idrar testi yaptım gölge gibi silik çizgi çıktı. 10 ekimde çizgi koyulaştı. 11 ekimde doktora gittim. beta hcg 94 çıktı. doktor daha çok yeni, geç döllenme olabilir bir hafta bekleyelim dedi. tek taraflı şiddetli kasık ağrısı kanaman olursa hemen gel dedi. çok şükür bir sıkıntı yok ama korkuyorum yine de.
doğum kontrol hapı nedeniyle bu ay geç yumurtlama olmuş olabilir mi acaba? dış gebelik de aklıma geliyor. bu çarşamba kontrolüm var. tecrübelerinizi yazar mısınız lütfen
Benim de randevum yarın inşallah görürüm keseyi canım dua et benim için Allah seni de meleğine kavuştursun inşallahadetim 3 gün geçince kan verdim 53 çıktı. tekrar kan vermedim 12 gün geçince dr a gittim. keseyi gördük çok şükür. 5 haftalık dedi. sanki günüm gelmeden kan vermiş gibi oldu. geç tutunmuş çiçeğimmerak etmeyin yani gayet güzel bir değer.
Umut oldun canım sağol dua et benim için randevum yarın. Allah seninkini de tamamına erdirsin canımben varim canim. ustelik 35 -36 gunde bi adet olurum. iki gun gecince hcg 16.80di iki gun sonra bidaha yaptirdim 61 oldu 4 gun sonra 398 sonra 9binlere cikti zaten sonrada bebege bakarak devam ediyo doktor. bence iki gune bi tekrarla testi insallah hayirlisi olur saglikli bi gebelik gecirirsin.
Benim de randevum yarın inşallah görürüm keseyi canım dua et benim için Allah seni de meleğine kavuştursun inşallah
Canım bu konuyu geçen sene ben açmıştım. Ben malesef kimyasal gebelik geçirdim. O olaydan sonra korunduk. Şimdi daha üç aydır istiyoruz tekrar, bıraktık korunmayı. Bence doktorun ne diyorsa onu yap. Ben çok tecrübeli değilim Allah hayırlısını versinArkadaşlar merhaba kafamı karıştıran bir konu bilgisi olan lütfen yardımcı olabilirmi kafayı yicem valla 36.gün hala adet görmedim
Ben 5 ekimde adet gördüm ve 14.16.17.18.19.20.21 ekim yumurtlamayı kaçırmamak için o günleri değerlendik. Daha sonra ovülasyon testinde 23 ekimde cift çizgi oldu o günü de değerlendirdik. Normal zamana göre 4 kasımda regl görmem gerekiyor çünkü adetim gayet düzenliydi. 5kasım dr randevum vardı gittik alttan muayene oldum ultrasonda baktı ve kan testi yaptı sonuç negatif bikaç güne adet olursun dedi bana bugün 9kasım ve ben hala adet olmadım acaba geç döllenme olablrmi ilişkiye girdiğim tarihler yukardaki gibi bilgisi olan lütfen benimle paylasablrmi acaba 23 ekimde tutmuş olablr mı die bi umut edyruz gec dölleneme ihtimalim varmı bu tatihte
Canım bu konuyu geçen sene ben açmıştım. Ben malesef kimyasal gebelik geçirdim. O olaydan sonra korunduk. Şimdi daha üç aydır istiyoruz tekrar, bıraktık korunmayı. Bence doktorun ne diyorsa onu yap. Ben çok tecrübeli değilim Allah hayırlısını versin
En iyisi hayırlısını istemek canım geçen sene kimyasal olunca yıkılmıştım resmenAllahım tez zamanda size de bize de versin canım ay insan valla en Ufak bi şeyden malesef ümit ediyor ve böle olunca zaman geçmek bilmyr
En iyisi hayırlısını istemek canım geçen sene kimyasal olunca yıkılmıştım resmen
Benim bu ikinci olacak. Oğlum var 6 yaşında. Oğlum korunmasız 7.ayda oldu. Kafana takma hiç gez toz dolaş bu günlerinin tadını çıkarÇok geçmiş olsun canım bizimde bu ay daha yeni 2. Denememiz oluyor ama napalim sabırsızlık ediyorum belki bu konuda ama engel olamyrum ki kendme
Benim bu ikinci olacak. Oğlum var 6 yaşında. Oğlum korunmasız 7.ayda oldu. Kafana takma hiç gez toz dolaş bu günlerinin tadını çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?