Canım seninle ekim annelerinde de konuştuk sanırım. Şuan aynı durumdayız. Geç döllenme va bilmiyorum ama en son 7+4 de gittim kese var yolk var ama bebek ve kalp atışını göremedi doktor. Benim de perşembe den beri kafama takılıyor acaba kalp atışı yok mu diye. Doktor olumsuz bişey demedi haftaya gel dedi ama kafamı susturamıyorum.
Bende tanıdık ne kadar dr varsa arıyorum yazıyorum beynim yandı resmen 2hft evet geç döllenmem kesin ama işte 7.hft giricem artık bu arada 18 şubatta idrar yapmıştım silik çıkmıştı dün tekrar yaptım 2 çizgide kıpkırmızı boş gebelik olsa hormonlar yavaş yavaş düşmezmiydi üstelik idrar testi
Adetime 4 gün kala hamile kaldım. Sağlıklı değilmiş ama 2li ultrasonda öğrendik hamileliğe dair her şey normal gidiyordu. 15ti öğrendiğimde değerim çokta güzel artıyodu. Yani sağlıklı olsunda hangi gün döllendiği önemli değil aslında. Bi de geç döllenme olduğu için 8 haftadan sonra uyumlu yeni bi tarih belirlemişlerdi o tarihe göre söylüyodum sorulunca
Bu çarşamba günü tekrar gidicem 7.hftya girmiş olucam boş gebelik kese var yolksaç ve bebiş yok yada yolk sac var bebiş yok ama bana boş gebelik tanısı daga koymadı 2 hft bayağı geç yumyrtlama olduğunu bundan kaynaklı olabileceğini söyledi cuma günü başka dr gittim kese dışında hiçbişi görmedi ama minicik bir nokta bebekmi emin olamadı lekelenme kanama şimdilik yok kesem gayet düzgün 22mm olmuş ama boş
Bu çarşamba günü tekrar gidicem 7.hftya girmiş olucam boş gebelik kese var yolksaç ve bebiş yok yada yolk sac var bebiş yok ama bana boş gebelik tanısı daga koymadı 2 hft bayağı geç yumyrtlama olduğunu bundan kaynaklı olabileceğini söyledi cuma günü başka dr gittim kese dışında hiçbişi görmedi ama minicik bir nokta bebekmi emin olamadı lekelenme kanama şimdilik yok kesem gayet düzgün 22mm olmuş ama boş
Geç döllenme ilk kese görmeye gittiğimizde bayağı bayağı 2 hft geç yumurtlamışsın dedi zaten 8 ocak son adrt günüm 13 şbt idrar negatif 14 şbt kan tesr 30 du geç döllendiği belli
Evet seninki geç değil benim betam 30 ken idrar negatifti 8 ocak son adet 13 şubatta idrar negatif keseyi gördükten snr ilk foto 18 şubat 2.foto 7 mart cnm
Evet seninki geç değil benim betam 30 ken idrar negatifti 8 ocak son adet 13 şubatta idrar negatif keseyi gördükten snr ilk foto 18 şubat 2.foto 7 mart cnm Eki Görüntüle 3556176