Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar adete 6 gün kala hamile kalınabilirmi? kalınırsa idrarda kesin sonuç için ne kadar beklemeliyim?
benim adetlerim hep düzensizdi...
adetim 18 gün geçtikten sonra idrar testinde negatif çıktı, bi 10 gün daha bekledikten sonra yani adetimi 28 gün geçeli tekrar idrar testi yaptım ve pozitifti (çok şükür) geç döllenmem olmuş...
inşallah hamilesindir sende...
elalı ben de senin cevap vermeni çok istiyordum geçen ay yazdıklarını okumuştum ne kadar da umutsuz başlamıştı hep negatif diyordun ve sonunda çok şükürki hamişmişsin. ben de 10 gün geçtiği halde negatif çıkınca dua ettim inşallah elalının ki gibidir benim de diye. eşim apandist ameliyatı oldu bu ay sadece 1kez o da adetime 6 gün kala ilişkide bulunduk. hiç umudum yoktu ama 11 gün oldu. bugün gecikeli dün negatif çıkmıştı. yarın doktora gidicem dua et benim de senin gibi olsun
elalı ben de senin cevap vermeni çok istiyordum geçen ay yazdıklarını okumuştum ne kadar da umutsuz başlamıştı hep negatif diyordun ve sonunda çok şükürki hamişmişsin. ben de 10 gün geçtiği halde negatif çıkınca dua ettim inşallah elalının ki gibidir benim de diye. eşim apandist ameliyatı oldu bu ay sadece 1kez o da adetime 6 gün kala ilişkide bulunduk. hiç umudum yoktu ama 11 gün oldu. bugün gecikeli dün negatif çıkmıştı. yarın doktora gidicem dua et benim de senin gibi olsun
arkadaşlar adete 6 gün kala hamile kalınabilirmi? kalınırsa idrarda kesin sonuç için ne kadar beklemeliyim?
mrb kızlar bende 2007 yılında geç döllenme yaşadım 8eylülde adet olmuştum inanın ne idrarda ne kanda nede ultrasyonda görüktü en son 13kasımda görebildim bebeğimi adetin 33üncü günü hamile kalmışım bilmeden bisürü şey yapmıştım ve gelişim bozukluğunda bebeğimi kaybettim allahım tüm isteyenlere sağlıklı evlatlar nasip etsin
a.s. canım benim de kan testim negatif çıktı o yüzden hamiş değilim diyorum. ama hala adet olamadım en son 22 ocakta olmuştum. merak ettim kanda negatif çıktığında kaç gün geçmişti senin adetin? bi de seni üzmeyecekse cevap verirsen sevinirim bilmeden neler yapmıştın hap filanmı kullandın?