geç döllenme yaşayanlar adetten kaç gün sonra hamiş olduğunuzu öğrendiniz

erkaymak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2009
490
3
40
arkadaşlar adete 6 gün kala hamile kalınabilirmi? kalınırsa idrarda kesin sonuç için ne kadar beklemeliyim?

arkadaşım adetine 2 gün kala hamile kaldı valla herşey olabiliyor hatta hastayken bile hamile kalan duydum.arkadaşımda yaklaşık 1 hafta sonra sanırım testte silik 2. çizgi gördü.sonrada 2 kan testinden sonra anlaşıldı hamile oldugu ama buarada ultrasonda falanda görülmedi yani bi 15 gün lazım anlaman için.allah gönlüne göre versin.

bugün adetim 10 gün geçti idrar testi sonucu negatif. yarın doktora gidicem bakalım hayırlısı.

canım streste geciktirir ama dilerim bebişin vardırda fark edilmek istemiodur bu arada benim meleğimde geldiinde hastahanede bile belli olmamıştı açıkçası 20gün fln sonra anlaşıldı drda bile çıkmadı ben inatla hamileyim dedikçe saçmalama yok bişi dedi drum ama ben biliodum meleğim benimleydi ve haklıydm malesef malesef diyorum çnk sonu kötüydü kürtaj oldum eşim istemedi şimdi olsun die uraşıos inşallah hamişsindir canım

arkadaşlar adete 6 gün kala hamile kalınabilirmi? kalınırsa idrarda kesin sonuç için ne kadar beklemeliyim?

Ben adetime 5 gün kala hamile kaldım. Son adet tarihim 21 Ekimdi. Bazen adetimde gecikmeler olurdu. 16 kasımda korunmasız ilişkiye girdik. 27 kasımda test yaptım, ancak çizgi aşırı silikti.Başta hamile değilmişim diye düşündüm. Birkaç gün sonra tekrar test yaptım; hamileymişim.

benim adetlerim hep düzensizdi...
adetim 18 gün geçtikten sonra idrar testinde negatif çıktı, bi 10 gün daha bekledikten sonra yani adetimi 28 gün geçeli tekrar idrar testi yaptım ve pozitifti (çok şükür) geç döllenmem olmuş...
inşallah hamilesindir sende...

benim adetlerim hep düzensizdi...
adetim 18 gün geçtikten sonra idrar testinde negatif çıktı, bi 10 gün daha bekledikten sonra yani adetimi 28 gün geçeli tekrar idrar testi yaptım ve pozitifti (çok şükür) geç döllenmem olmuş...
inşallah hamilesindir sende...

elalı ben de senin cevap vermeni çok istiyordum geçen ay yazdıklarını okumuştum ne kadar da umutsuz başlamıştı hep negatif diyordun ve sonunda çok şükürki hamişmişsin. ben de 10 gün geçtiği halde negatif çıkınca dua ettim inşallah elalının ki gibidir benim de diye. eşim apandist ameliyatı oldu bu ay sadece 1kez o da adetime 6 gün kala ilişkide bulunduk. hiç umudum yoktu ama 11 gün oldu. bugün gecikeli dün negatif çıkmıştı. yarın doktora gidicem dua et benim de senin gibi olsun

elalı ben de senin cevap vermeni çok istiyordum geçen ay yazdıklarını okumuştum ne kadar da umutsuz başlamıştı hep negatif diyordun ve sonunda çok şükürki hamişmişsin. ben de 10 gün geçtiği halde negatif çıkınca dua ettim inşallah elalının ki gibidir benim de diye. eşim apandist ameliyatı oldu bu ay sadece 1kez o da adetime 6 gün kala ilişkide bulunduk. hiç umudum yoktu ama 11 gün oldu. bugün gecikeli dün negatif çıkmıştı. yarın doktora gidicem dua et benim de senin gibi olsun

Canım benim 1 gün 1 gündür bu işler hiç belli olmaz, Allahım hakkında hayırlısı nasılsa onu versin.
İnşallah sanada benimki gibi olur, geç döllenmeden dolayı gözükmemiştir ilk testinde, bunu canı gönülden diliyorum...
Hayırlı haberlerini bekliyorum...

canım inşallahhhh pozitif sonuç alırsın hayatımmmmm

sağolun kızlar. ben de bütün bebek isteyenler için dua ediyorum Allah herkese o güzel duyguyu yaşatsın... sonucu haber veririm.

şekerim kalınabiliyor ben 22.gunume kadar yumurta takıbı yaptırdım yumurta yoktu 35 gunde bır adet oluyordum bazende dahada gecıkıyordu pko var gece yarısı sancılaştım 42. gunumdu ultrasonla baktılar bır sey yoktu ama kana bakınca cıktı esımle bırbırımıze sarılıp ağladık şu an hayırlısı ile8. ayıma gırdım sana onerım ıcını serın tut ve raradana yalvar rabbım en kısa zamanda herkesın yuzunu guldursun ınş a.e.o

arkadaşlar bende adetime 3-4 gün kala hamile kalmışım adetim 1 hafta geçince idrarda test yaptım çift çizgiydi ama biri silikti kanda test yaptırdım 180 çıktı bir haftalık gecikmeye bu değer çok az dediler iki gün sonra test ikiye katlamazsa gebelik şüpheli dedi doktorum.iki gün sonra değer 363 çıktı 1hafta sonra kese gözüktü çok küçük dendi 5 gün sonra gittim kese büyümüştü 15 gün sonra yani dün kalp atışlarını dinledik. 2 yıl çocumuz olmadı ocak ayında tüp bebk sonuçsuz kaldı ama bir ay sonra Allahım kendisi verdi umudunuzu kaybetmeyin...

canım ben yaklaşık 20 gün sonra yaptım test ama negatifti kan testinde göründü kendileri

benim de 10 gün geçti ve adetimden 6 gün önce ilişkiye girmiştim ama testlerim negatif bakalım beklemekteyim hepimiz için hayırlısı

ben de bekliyorum kızlar.ama pek ümitli değilim.bende19.gün oldu yumurtlama.doktorum geç döllenme olabilir diyo.bilmiyorum hayırlısı olsun

mrb kızlar bende 2007 yılında geç döllenme yaşadım 8eylülde adet olmuştum inanın ne idrarda ne kanda nede ultrasyonda görüktü en son 13kasımda görebildim bebeğimi adetin 33üncü günü hamile kalmışım bilmeden bisürü şey yapmıştım ve gelişim bozukluğunda bebeğimi kaybettim allahım tüm isteyenlere sağlıklı evlatlar nasip etsin

mrb kızlar bende 2007 yılında geç döllenme yaşadım 8eylülde adet olmuştum inanın ne idrarda ne kanda nede ultrasyonda görüktü en son 13kasımda görebildim bebeğimi adetin 33üncü günü hamile kalmışım bilmeden bisürü şey yapmıştım ve gelişim bozukluğunda bebeğimi kaybettim allahım tüm isteyenlere sağlıklı evlatlar nasip etsin

a.s. canım benim de kan testim negatif çıktı o yüzden hamiş değilim diyorum. ama hala adet olamadım en son 22 ocakta olmuştum. merak ettim kanda negatif çıktığında kaç gün geçmişti senin adetin? bi de seni üzmeyecekse cevap verirsen sevinirim bilmeden neler yapmıştın hap filanmı kullandın?

a.s. canım benim de kan testim negatif çıktı o yüzden hamiş değilim diyorum. ama hala adet olamadım en son 22 ocakta olmuştum. merak ettim kanda negatif çıktığında kaç gün geçmişti senin adetin? bi de seni üzmeyecekse cevap verirsen sevinirim bilmeden neler yapmıştın hap filanmı kullandın?

canım 1ay geçmişti hala kanda çıkmadı evet grip olmuştum ilaç kullandım bisürü ve kendimi çok yordum kış girimiydi haliyle temizlik felan yok canım niye üziliyim ondan 6ay sonra yine geç döllenme yaşadım aynı oldu ve o bebişimide kaybettim alıştım artık canım bence dikkat et geç döllenme olabilir

X