Geç döllenme yaşayanlar? Adet öncesindeki birkaç günde gebe kalanlar?

Çok teşekkür ederim. Umarım ikimizde de gebelik vardır. Eğer varsa aynı tarihlerde olacak her şey. :) seni kaybetmem burada artık. Ama tabiki hayırlısı ile olsun. Ama yine de seni tebrik ederim. İnşallah pozitif çıkan testlerin pozitif sonuç verir Kanda da.. İlk olayın için üzüldüm ama bu haberinle umarım su serpilir yüreğine, dilerim evinizden huzur eksik olmasın, aile saadetiniz bir bebekle taçlansın.. Hayırlı olsun

Sağol canım inşallah herşeyin hayırlısı .Bu arada beni 2kizim var inşallah rabbim nasip ederse abla olucaklar.Rabbim inşallah sizinde yüzünüzü güldürsün.Haberlrsiriz buradan.

Sağol canım inşallah herşeyin hayırlısı .Bu arada beni 2kizim var inşallah rabbim nasip ederse abla olucaklar.Rabbim inşallah sizinde yüzünüzü güldürsün.Haberlrsiriz buradan.
İnşallah.. benim henüz ilk olacak olursa. Hangimiz haber alırsal yazalım :)

Merhaba canım haberleşecektik. Senle aynı günlerde ilişkimiz olmuştu. Şuan ben demek istiyorum sana. Kan testi verdim. Yarın sonucu göreceğim. Hayırlısı inşallah

Merhaba canım haberleşecektik. Senle aynı günlerde ilişkimiz olmuştu. Şuan ben demek istiyorum sana. Kan testi verdim. Yarın sonucu göreceğim. Hayırlısı inşallah
Merhaba canım hayırlısı olsun inşallah .Ben daha kan testi yaptirmadim.Bugun inşallah yaptıracağım.Sen test sonucu alınca yaz canim haberdar et

Allah bu mübarek günün hürmetine hepinizin gönlüne göre versin, kimsenin kucağını boş bırakmasın.

Benim 2.gebeliğim öyle oldu, son adet tarihim 9 Eylül'dü, ben sanırım 13 Ekim gibi test yaptım negatif çıktı, sonra 22 Ekim'de çok silik çizgiyle öğrendim,hcg de 88 çıkmıştı, yani ya adet günüme çok yakın bir tarihte ya da adetim geçtikten sonra oldu.

bende de geç döllenme olduydu.2gundur kahverengi leke vardı . Malesef bugün adet oldum . Düşük yapıyorum testte yaptım çıkmadı.Testlerim pozitif ti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…