- 21 Ocak 2022
- 748
- 477
- 30
-
- Konu Sahibi Karacatiii
Simdi gördüm canım hayırlısı olsun hakkında kafaya taktıkça da gelmiyor akışına bırak vardır bi zamanıBugün idrar testi yaptım negatif çıktı
Bugün idrar testi yaptım negatif çıktı
Yumurtlaman adetten kaç gün önceydi biliyor musunBenimde adetim 2 gün falan geçmişti negatif çıkmıştı kan da
Tam bilmiyorum ama tahmin ediyorum adet olmam gereken günden 1 hafta önce yumurtlamışım 8 9 gün gibi yani hesaplarıma göre öyleYumurtlaman adetten kaç gün önceydi biliyor musun
Merhaba! Dıurumum size benziyor. 3 gündğr adet görmedm. 4 idrar testim de silik çktı. Yarın kan vermeye gidicem çok endişeliyim. Daha önce 1 kimyasal yaşadımBekleyerek yani başka hiçbir çözümü yok 1 hafta geçmesini bekle adetinin ondan sonra eğer gelmezse tekrar test yap
Peki adetleriniz düzenli miydi. Geç yumurtlama olur muyduBen geç döllenme yaşadım 4 kasım son adet tarihim ama ultrasonda çok geç döllenme olmuş dedi doktor ve adetimden 7 gün geçtikten sonra öğrendim 20 kasım diye son adet tarihimi düzenledi adetim geçtikten 7 gün sonra 115ti kan değerim bu şekilde öğrenmiştim
Merhaba! Dıurumum size benziyor. 3 gündğr adet görmedm. 4 idrar testim de silik çktı. Yarın kan vermeye gidicem çok endişeliyim. Daha önce 1 kimyasal yaşadım3 g
Arkadaşlar bat 3 gün geçti. Göğüs ağrısı kasık ağrısı sık idrara çıkma gibi problemlerm war. Normalde adetlerim cok aşırı düzenlidir. Şu gün olucam dedim olurum. 1 bck yıldır çocuk için ugrasıyorum 1 kimyasal gebelik yaşadım. Eşimde sorun var bu arada. Morfoloji ve ileri hareketliliğimz problemdi. BAya düzelttik tedavilerle. Her ay eşim kruger testine giriyor. Gelişme çok. İşte bu ay da hamile kaldıgımı hissediyorum. Geç döllenmeden şüphelendim. 4 tNe test yaptım dünden beri. Hepsinde silik çizgi. Yarın kan vermeye gidicem. Çok endişeliyim kimyasal sonuclanacak diye inş herkes sağlıkla bebişini kucagına alır. Ne zormuş bu işler
Yani 3 gün geçmiş sadece bilemiyorum inşallah kimyasal gebelik değildir bunun İçin artış önemli benim 6 7 gün geçmişti adetimden o halde 5 çıkmıştı düşünün yani hayırlısı olsun hakkınızda inşallahMerhaba! Dıurumum size benziyor. 3 gündğr adet görmedm. 4 idrar testim de silik çktı. Yarın kan vermeye gidicem çok endişeliyim. Daha önce 1 kimyasal yaşadım
35 günü buluyordu periyodum yani o güne bakarsak düzenli sayılır ama bazen erken yada geç olduğu da oluyordu kesin bi tarihim hiç olmadı yaniPeki adetleriniz düzenli miydi. Geç yumurtlama olur muydu
Anlıyorum teşekkür ederim yarn kan vereceğim muhtemelen 100 den aşağı çıkacak. Ve 2 gun bekleyip tekrar kan verecegım arttı mı dıye. Bu 2 gun geçmek bilmeyecek artık. En başta herşeyın hayırlısı….teşekkürler cevap için dilerim kmsenin kucagı boş kalmasnYani 3 gün geçmiş sadece bilemiyorum inşallah kimyasal gebelik değildir bunun İçin artış önemli benim 6 7 gün geçmişti adetimden o halde 5 çıkmıştı düşünün yani hayırlısı olsun hakkınızda inşallah
Rica ederim aminAnlıyorum teşekkür ederim yarn kan vereceğim muhtemelen 100 den aşağı çıkacak. Ve 2 gun bekleyip tekrar kan verecegım arttı mı dıye. Bu 2 gun geçmek bilmeyecek artık. En başta herşeyın hayırlısı….teşekkürler cevap için dilerim kmsenin kucagı boş kalmasn
Anladım canım benim de aynı 23. günde oldu yumurtlamam geç yani35 günü buluyordu periyodum yani o güne bakarsak düzenli sayılır ama bazen erken yada geç olduğu da oluyordu kesin bi tarihim hiç olmadı yani
Evet o da geç gibi ama bünyeye göre olabilir ya herkes 14.gün yumurtlayacak diye birşey yok önemli olan olmasıAnladım canım benim de aynı 23. günde oldu yumurtlamam geç yani
Evet haklısın en azından oluyor çok şükürEvet o da geç gibi ama bünyeye göre olabilir ya herkes 14.gün yumurtlayacak diye birşey yok önemli olan olması
Merhabalar şimdi yazınızı gördüm de yazmak istedim. Ben de gebeyim ama geç döllenme henüz kese görünmedi bu cuma gideceğim. Son adet tarihim 6 Şubat suan 6 haftalikTam bilmiyorum ama tahmin ediyorum adet olmam gereken günden 1 hafta önce yumurtlamışım 8 9 gün gibi yani hesaplarıma göre öyle
Ay inşallah ben de güzel haber alırım 5+5 im ama kese görülmedi çok üzüldüm. Siz keseyi ne zaman gördünüz acaba?Ben geç döllenme yaşadım 4 kasım son adet tarihim ama ultrasonda çok geç döllenme olmuş dedi doktor ve adetimden 7 gün geçtikten sonra öğrendim 20 kasım diye son adet tarihimi düzenledi adetim geçtikten 7 gün sonra 115ti kan değerim bu şekilde öğrenmiştim
7 haftalıkken gördümAy inşallah ben de güzel haber alırım 5+5 im ama kese görülmedi çok üzüldüm. Siz keseyi ne zaman gördünüz acaba?