Kızlar geç döllenme yaşayanlar veya adet olup hamile olan varmı ?
Benim 2 gün sürdü regl 4 gün gecikmeden sonra geldi ama hala başım dönüyor miğdem bulaniyor
Canım test yaparsan net sonuç alırsın
4 ocakta kan testi verdim negatif çıktı
O zman ya geç döllendi yada bu ay da az regl olmuş olabilirsin mevsim değişikliği
Bugün bu gebelik testi alayım bakalım annemde halanlardada öyle olmuştu üstüne görmüştü belki onlara cekmissindir diyo
Canım test yaptın mı
Daha yapamadım canım eve geçince yapacağım
Bizi de haberdar at inşallah hamilesindir
İnşallah hamileyimdir ya ama test yaptım tek çizgi gibi anlamadım ki
Bi at bakalım testin resmini
Kaç gün geciktin
Yaaaa bence hamilesinnnnnYavrum benim şimdi şöyle bir olayın var regl 4 gün gecikti sonra gece pembe kan geldi 3-4 saat gelmedi ped taktım sonra kırmızıya dönük geldi akşam degistim ama dolmamisti ped sonra kahverengiye son buldu 2 gün sürdü sürmedi anlamadım bende ama benim fazlasıyla baş dönmem var çok ayaktan durunca başım dönüyor sonra miğdem çok kötü bulaniyo birşey yiyemiyorum doğru düzgün yediğim zamanda çıkarıyorum hemen
Yaaaa bence hamilesinnnnn
Bence sabah aç karnına bir tane daha yap yaAyyyy sen ne güzel konuştun öyleinşallah hamileyimdir ama hamile olsam testte tek çizgi çıkarmıydi ya
Bi at bakalım testin resmini
Kaç gün geciktin
Merhaba arkadaşlar bende eşimle 2 aydır korunmuyoruz, en son 1.5 hafta önCe test yaptım evde negatifti. Testin sonra baş dönmeleri yaşadım 3 4 defa hala da öleyim bazen kafam boşluğa düşer gibi. Neyse bunun üstüne hasta olmam gerekti 4 gün geçti , ama bugün de bi iki damla kahverengi leke geldi durdu normal de kırmızı gelirdi. Sizce test yapsam mı beklesem mi negatif çıktı kısa süre önce tekrar hüsran yaşamak istemiyorum
Umarım sonuç güzel olurCanım bence bekle ben şimdi yaptım benimde 4 gün gecikti sonra geldi ama 2 gün sürdü normalden çok az geldi ama bekle birkaç gün daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?