Gec dollenme ve hamilelik :)

Tesekkur ederim verdiginiz destek icin bilgi icin bende ayni sizin hibi dusunuyorum ama bu aksam yaptgm gebelik testinde dger 4 testin aksine hic bir cizgi cikmafi zaten cok cok plansiz oldu hic istedigim bir durum degil suan bu ne maadi.ne manevi yonden hic hazir degiliz

Çocuk gelecekse bereketiyle gelir merak etme, onu sana nasip eden rızkını da veriyor merak etme... Kimyasal düşük yapıyor olabilirsin inişli çıkışlı bi değerin varsa o zaman

18 Ekim: 31,15
20 Ekim: 57,85
22 Ekim: 98,59
24 Ekim: 148,40
26 Ekim: 323,64

Doktorlar 2 katı artışı değil 1,5'dan itibaren sağlıklı kabul ederiz Dedi bu arada. Umarım sağlıklı sıhhatli sağ salim bebeğimi de kesesini de görürüm

5. Haftamda düsük yaptım. Sağlıklı degildi antibiyotik agri kesici igne yapıldı bilmeden, yetmedi Tarlusal adet sokturucu de kullanmıstım kanda gorunmemisti cunku ilk...

arkadasım merhaba 5 haftalik dusuk yapmissin su anda hamilesin Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin insallah dusukten sonra regli oldunmu acaba kacinci gununde benim 33 gunum hala tik yok gebelik testimde negatif malesef
Evet 1 adet zamani geçirdim. 2yi olmadim hamile kaldım. Adetin geldi mi senin? Görüp geçirdin mi ? Dusukten sonra daha sağlam tutunuyor diyorlar doğru galiba.

Evet 1 adet zamani geçirdim. 2yi olmadim hamile kaldım. Adetin geldi mi senin? Görüp geçirdin mi ? Dusukten sonra daha sağlam tutunuyor diyorlar doğru galiba.
MERHABA yazıları okudum. Benimde gebeliğim oldu ekim ayında. Ama düşük oldu 6. Haftada
Birşey danışacaktım. İkinci gebeliğinde mi geç döllenme oldu?

Kızlar ben klomen kullandım çatlatma iğnesinin 14. Günü betahcg 5.94 çıktı 18. Günü 19.8 adetim 4 gün gecikti çatlama iğnesiylr geç döllenme olur mu ? Gebeyim diyebilirmiyim ??

Sizlere fikir olsun diye yazıyorum benim adetimin 7. Günü beta HCG 24 çıktı doktor geç döllenme dedi 1 hafta geriden geliyor adetime göre bazıları kendi haftasini yakalar diyor ne kadar doğru bilmiyorum onu 12. Haftadayim hâlâ geriden gelişiyor

canım durumun nasıl benımde adetımlerım duzenlıydı ve ne hıkmmetse kasımda 3 gun adet oldum normalde 5 gun suruyodu sonra bı kesıldı adetım daha gelmedı bnde test yapmıstım hep sılık cıkmıstı kanımda 20 aralıkta 0.100 cıkmıstı sonra 5 ocakta kan sonucum 248 cıktı galıba gec dollenme oldu dıye dusunuyorum ben bncede umudunuzu hıc bır zaman kesmemek lazımmıs :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…