- 15 Aralık 2008
- 4.118
- 18
- 318
- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
yeşimcim bende sana tamda bunu sorucaktım bizleri aydınlattığın iyi oldu sendeki belirtiler neyd, canım şimdi benim batım 29 ekim 8 günüm var normalde 12 ekimde adetimin 14. cü günü oluyordu ogünlerde o yumurtlama denen akıntılar geldi benden uzayan şeffaf yapışkan olan ama aradan 10 gün geçti hala geliyo o yapışkan akıntıdan ama daha beyaz geliyo nedir acaba benimde kasıklarımda batmalar var bide ağzıma ekşi su geliyo kaç gündür çok gazım var ve ağzımın tadı hiç yok ama öyle metal tadı filan değil ağzımın tadı yok ne ola acaba canım
Benimde aynen öle 5.76 değerim çıkmıştı yok diyip göndermişlerdi sonraki yaptıgım testlerde pozitif çıkmıştı
bildigim kadariyla bazen iliskiden sonrda devam ediyor o akintilar sonradan meni gelebiliyormus.
Soylede olabilir 14. gunden once yumurtlamista olabilirsin ve o akintilar gebelik akintisida olabilir
cunku benim 2 ay once cok akintim oldu acaba dedim, adete 2 gun kala test yaptim silik 2. cizgiyi gordum
ama ben o ayda hap kullandigim icin kimyasal gebelik oldu. adetim gununde geldi ama uzun surdu
bu ay gelen akinti parca parcaydi parmaklar arasini acinca uzuyordu tam yumurta aki gibi bendede 3 gun filan surdu
simdi akinti yok. her zamanda akinti olmazmis yumurtlamanin zengin oldugu zamanlarda olurmus diye duydum
sen calismalardan hic kesme bence ins bu ayda senin bebis supriz yapar
oteki degisikliklerde ins gebelik belirtisidir. bende de gegirti oluyor ayip demesi.
batmalarda var cok az ama ara ara. ben cok ciddiye almamistim onlari.
çok çok çok teşekkür ederim canım hamileliğinde hayırlı uğurlu olsun adına çok sevindim sağlıcakla al bebeğini kucağına inşallah
darısı bizlere:)
benim adetim 13 üne idi..
8 gün gecti..
adetim 1 gün gecti kan testi verdim 0.1 yani negatif..
dün test yaptımmm karnım çok agrıdı adet olcak gibiydim negatif çıktı...
hamile olsam idrarda kesinlikle çıkardıı.. demekki deilim
ama adette olmadım beklemedeyim..mucize olması lazımki hamile olayım sanırım
bildigim kadariyla bazen iliskiden sonrda devam ediyor o akintilar sonradan meni gelebiliyormus.
Soylede olabilir 14. gunden once yumurtlamista olabilirsin ve o akintilar gebelik akintisida olabilir
cunku benim 2 ay once cok akintim oldu acaba dedim, adete 2 gun kala test yaptim silik 2. cizgiyi gordum
ama ben o ayda hap kullandigim icin kimyasal gebelik oldu. adetim gununde geldi ama uzun surdu
bu ay gelen akinti parca parcaydi parmaklar arasini acinca uzuyordu tam yumurta aki gibi bendede 3 gun filan surdu
simdi akinti yok. her zamanda akinti olmazmis yumurtlamanin zengin oldugu zamanlarda olurmus diye duydum
sen calismalardan hic kesme bence ins bu ayda senin bebis supriz yapar
oteki degisikliklerde ins gebelik belirtisidir. bende de gegirti oluyor ayip demesi.
batmalarda var cok az ama ara ara. ben cok ciddiye almamistim onlari.
mrb yazan kişiler çok zamn olmuş ama yardım istiyorum ben 27 28 günde düzenli adet olurum ama bu ay 4 gün gecikti test yaptım negatif çıktı yıkıldım resmen
Bende ayni seyleri yasiyorm.Bugun 10.gunum ama hala adet olmadim.5-6 gununde kan testi yaptirdim sonuc negatif.Dunde yani 9.gununde idrar testi yaptm o da negatif ama hala adet olmadimm.
Keşke o adet söktürücüyu kullanmasaydın bebegini düsürebilirdin,ben asla kullanmam o ilacıÖrnek olsun diye yazıyorum. Adetimin 10. Gün gecikmesi içindeyken doktora gidiyorum kan değerimde beta normal zamanlarda 0,100 çıkarken 1,20 çıkıyor 5 altı olduğu için doktor negatif diyor, ultrasonda da kist falan görünmüyor hormonlar normal. Adet söktürüci Tarlusal veriyor. 4 gün 12 tableti kullanıyorum bitiyor. Bana ilacı bitirdikten sonra 10 gün içinde gelecek bekle diyor. Ben göğüs uçlarımın adet dönemindeki göğüs ağrılarından farklı olması üzerine evde test yapıyorum silik çizgi ile pozitif çıkıyor. Doktora gidiyorum ultrason (karın) yine birşey yok, kan veriyorum 1,20'den 31,15'e yğkselmiş, 2 gün sonra verdim 57,85 olmuş, bugün de vereceğim bakalım yğkselmiş mi çok değişik bir durum olduğundan endişe ediyorum kaç haftalık bilmiyorum ne Zaman ultrasonda görürüm ? :/
Keşke o adet söktürücüyu kullanmasaydın bebegini düsürebilirdin,ben asla kullanmam o ilacı
Stres yapma tutunmaya çalışıyor olabilir. Yeni gebelik. 9 ekimde gittim 1,20 idi, 18 ekimde 31,15 olmuş. Geç döllenme olabilir. Ben kan testinde görmeden önce idrarda çok silik bir çizgi gördüm de gittim. Benim adetim 9 gün gecikmişti. İşte ol deyince olduran Yaradan...Ya kafayi yemek uzereyim artik aglicam ya 3 4 gun arka arkaya idrar testi yaptim erken gebelik testide dahil olmak uzere surekli silik cizgiler cikti gttm kan verdm <5.0 ckti snra yine yapmaya devam ettm testleri hala silik cizgi cikti 2 gun snra tekrar kan verdm 7.13 ckti dr. ne var ne yok diyebiliyorum dedi 2 gun once. Bu aksamda acayip sancim ve agrim oldu hafif kahverengi leke gelms bu aksam bu lekeyi farketmeden once idrar testi yapacaktimki camasirimda bu lekeyi farkettm sonra test yaptim bu sefer hic bir sey cikmadi ama kanamamda baslamadi hala adetlerim duzenli sayilmaz gecikmemde 3 gundur var lutfen yardim etsin biri bana kafayi yicem artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?