merhaba arkadaslar aranıza yenı katıldım oncelıkle herkese slm:) hemen konuyu aktarayım..10 aylık evlıyım..gecen ay hamıle kalmaya karar verdım 14 temmuzda korunmayı bıraktık.. sat 3temmuz ve benım reglı donemlerım cok duzensızdı evlenmeden oncede sımdıde..13 agustosta goguslerde hassasıyet kasık agrılarım ve regl gecıkmesı sebebıyle evde test yaptım ve pozıtıf cıktı fakat bıras sılıktı ıkıncı cızgı..15 agustosta kan testı ıcın dr.gıttım ve beta 135 cıktı .dr hamılesın dedı..ınanılmazzzzz bır duyguydu..ardından ultrasona gırdım ogleden sonra kese gorunmuo henuz cok kucuk 1 haftalık dedı..15 gun sonra gel dedı.. ardından 19 unda gıttım baska bır dr a duramadım nasıl bekleyebılırdımkı..beta degeri 942 ye cıkmıs ve tekrar karın ultrasona baktı bana 15 gunluk henuz kese bellı degıl dedı.sata gore 6 haftalık olması gerekırken bebegımın 2 haftalık oldugunu soledı ve gec dollenme olabılecegını soledı.26 sına randevu verdı.sımdı arkadaslar yarın gıtcem ama merak ettıgım gebelık kesesı hemen bellı olurmu..bırde sımdı ben hafta hafta hamılelık formlarını takıp edıyorum..hamılılek belırtı ve gelısımını sata goremı yoksa dr.yonlendırmesıne goremı takıp etcem..umarım keseyı en kısa zamanda goruruz cok meraklanıyor ve kaygılanıyorum..cvplarınız ıcın sımdıden teskler..:44::44: