hemen hemen aynı şeyleri yaşamısız seninle bende 1 yıllık evliyim ve temmuzda korunmayı bıraktık eşimle. adet günüm geçince idrar testi yaptım ve çok silik bi ikinci çizgi çıkınca sabahında doktorda aldık soluğu çok heyecanlıydık ilk kan testim 399 çıktı doktorun yorumu gebelik var gibi ama bebek yok boş gebelik olabilir dedi 2 gün sonra tekrar kan testi sonuç 1500 çıktı ve geç döllenme olduğunu söyledi. dün gittiğimizde de kese oluşmuş olduğunu gördük ve 5+5 haftalık artık bayramdan sonrada bebişimizi görürürüz Rabbim nasip ederse. Bence doktorunun dediği gebelik haftalarını takip et hepimiz için hayırlısı olsun
tskler canım benım:=) bu arada bıras once dr dan geldım ..5+4 oldugunu soledı ve keseyı gorduk boyutundada hıc bır sıkıntı olmadıgını gebelıgın normal gıttıgını ogrendım..sıkı sıkı tututnmus annesinebayramdan sobrada kalp atıslarını dınlemek ıcın gıdecegım..ıns bır puruz cıkmaz..Allah hepimizin yavrusunu bagıslasın..
tskler canım benım:=) bu arada bıras once dr dan geldım ..5+4 oldugunu soledı ve keseyı gorduk boyutundada hıc bır sıkıntı olmadıgını gebelıgın normal gıttıgını ogrendım..sıkı sıkı tututnmus annesinebayramdan sobrada kalp atıslarını dınlemek ıcın gıdecegım..ıns bır puruz cıkmaz..Allah hepimizin yavrusunu bagıslasın..
canım gittinmi doktora sonuç nedir merak ettim duydunmu bebişinin kalp sesini ??
ayy canım benım teskkurler ılgın ıcın:) kalp atıslarını duydum cok sukur..gayet saglıklı bır hamılelık gecırdıgımı soledı dr um..Allah herkese saglıklı evlatlar dunyaya getırmeyı nasıp etsın:)
amiinn aminn biraz geç oldu ama şimdi yazabiliyorum cvp .. bende de herşey yolunda gidiyor şimdilik ay sonunda gidicem şuan 9 haftalık olduk bebişimle:89:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?