Geç döllenme ve bhcg değeri 21,40

ceda35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2015
29
15
35
Merhaba Arkadaşlar,

Son adet tarihim 19 nisan dı olmadım üstünden 12 gün geçti.
3 gün test yaptım silik çizgi çıktı,sonraki günde aynı şekilde silikti.
Bu arada göğüslerimde değişiklikleri farkettim ilk olarak adet dönemine göre fazla şişti ve sertleşti.
Sonra doktora gittik eşimle ultrasonda gözükmedi kese doktorumuz geç döllenme dedi.
Kan testi istedi testte 21,40 bhcg değeri bu tam olarak nedir ben anlayamadım doktor 2 gün sonra gel yine ölçüm yapalım dedi.Peki hamile miyim dedim evet ama sağlıklı bi gebelik mi bilemiyorum dedi kafam karman çorman.
Bu arada akşam da kahverengi 2-3 damla akıntı geldi bel ağrısı ile lekelenme olabilir mi?

aynı durumlardan geçen kimse var mı?

19 nisan da mı adet olmanız gerekiyordu? öyleyse son adet tarihinizi 19 nisan alamazsınız ondan önceki tarih olmalı. ve umutsuzluğa kapılmanızı istemem ve inşallah yanılıyorumdur ama muhtemel biyokimyasal gebelik gibi. bende benzer bir durum yaşadığım için tecrübeme dayanarak söylüyorum. tekrar test yaptırdığınızda artmaya başlarsa korkulacak birşey yok geç döllenme demektir kesenizde görünecektir zira cidden pozitifse bu değerde kese görünemez zaten yerleşme kanaması yaşıyosunuz demektir. ama düşmüş ve lekelenmeniz devam ediyorsa adet kanamanız başlayacaktır. umudunuzu kaybetmeyin sonuç dilediğiniz gibi olur inşallah.

son adetim 23 mart idi olduğum adet,
19 nisan olmam gereken ama geciken tarih.

son olduğum tarihe göre doktor 5 haftalık demişti ama değere göre geç döllenme dedi.
sonra değere göre tahmini 3 3,5 haftalık dedi yani geç döllenmede 1 1,5 hafta oynuyor mu onu anlayamadım ben

evet 23 mart ı baz aldığınız zaman şu an 6 hafta civarı bi hamilelik olması lazım ama değer çok düşükmüş geç döllenmede 3 hafta bile oynadığı olabilir 1 1,5 hafta oynaması gayet normal ama bu değer çok düşük testi tekrarlatın bence yarın ve artıyosa rahat bi nefes alın yoksa önünüze bakın. boş umutlara kapılmanın çok büyük hayal kırıklığı yarattığını 3 defa yaşadım o yüzden size boş umutlar aşılamak istemiyorum ama umarım sizin için durum farklı olur. biyokimyasal gebelik her bayanda bikaç kez olurmuş aslında ama çoğu bayan bunu adet gecikmesi olarak algılarmış test yapmadıkları için de bilmezmiş. sonucu merak ettim açıkçası inşallah güzel haberler verirsiniz bizlere

çok teşekkür ederim bilgiler ve dilekleriniz için doktor çarşamba günü için randevu verdi.
yaşadıklarınıza üzüldüm Allah isteyen herkese nasip eder inşallah bakalım yazarım bende sonucu benimde 5-6 aydır deniyoruz olmuyordu ilk kez bu kadar yaklaştık sabır diyip bekliyoruz :)

sabretmekten başka yapabileceğimiz birşey yok. zamanı gelince olacak bakalım. doktor kontrolüm çarşamba bile olsa ben bir kan testi yaptırırdım yerinizde olsam artıyorsa rahatlarsınız ama tabiki neticede seçim sizin. sonucunuzu merak ve umutla bekliyorum :)

Ceda 35 bende merak ettim sonucunuzu bende 27 martta son adetimi gördüm 24 nisanda olmam gerekiyordu ama halen olmadım 30 nisanda kan tahlili yaptım sonuc 0 100 negatif bu günde cok sancım var ama olmadım
Dr gitmeye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…