Geç döllenme ve bebek cinsiyeti ilişkisi

Adves

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2019
71
45
38
28
Merhaba arkadaşlar ben 7 haftalık hamileyim doktorum yaklaşık bir hafta kadar geç döllenme olduğunu söylüyor. Etrafımdaki herkes ki bunlar okumuş insanlar geç döllenmede bebeğin cinsiyetinin kız olduğunu söylüyor. Böyle birşey var mı? Tecrübesi olan paylaşabilir mi?

Bebeğim geç döllenmeydi...Yani doktorum öyle söyledi...Adet tarihimle uyumsuz gidiyordu...

Sonuç erkekYok öle bişiiiii

Bebeğim geç döllenmeydi...Yani doktorum öyle söyledi...Adet tarihimle uyumsuz gidiyordu...

Ya kaç gün geç döllenmeyse acaba. Yani benimki daha küçük duruyor son adet tarihine göre sizinki nasıldı

Merhaba sağlıkla büyütün evladiniza. Benim 7 haftalık olması gerekn bebegm 5 haftalık çıktı ultrasonda geç döllenme olabilir haftaya gel dedi. İlk hamillgmde böyle bir şey yoktu. Sizin süreciniz nasıl oldu biraz Bilgi verir msnz rica etsem

Bende gittiğimde haftaya gel demişti...adet tarihime göre uyumsuz gidiyordu ve adet bitiş tarihimi ortalama baslangıc olarak baz aldı...

Sonraki gittiğimde de uyumu yakalamış olduk süreç çok güzel ilerledi..Çocugum 4 yaşına gelmek üzere...Farklı gelişen bir durum yok olmadı...Keza haftaya gel dediğinde bile telaş etmemıştim...Olabiliyor böyle şeyler...

Çok tatlı dilli oluyorlar geç döllenmeyle alakası var mı bilmiyorum...

Sağlıkla gelsin kuzucuk

Ya kaç gün geç döllenmeyse acaba. Yani benimki daha küçük duruyor son adet tarihine göre sizinki nasıldı
Benim adet tarihimle uyumsuz gidiyordu...Doktor adet bitiş tarihimi baz aldıgında uyumu yakalamıstık...Sanırım ortalama 1 hafta sanırım öyle birşeye denk geliyor

Benim bir hafta geç döllenme ama erkek

Yaa maşallah benim önceki erken döllenme pek Yaramaz hep 2 hafta önden gidiyordu ilk zamanlar
Benim de içime korku düştü boş gebelik olur mu diye doktor da olumsz tarafından bahsednce üzüldüm biraz. İnşallah benim kuzumda sağlıkla büyür sizin yavrunuZ gibi

Amin inşallah Valla zaten o kadar çok istiyordum ki erkenmiş,geçmiş demedim şükür döllenmiş dedim Araştırmadımda aklıma,kalbime kötü bişide gelmedi o zaman için...Herşey güzel gitti..Sizinde öyle olacak Allah'ın izniyle...Kalbinizi ferah tutun

Çok çok amin aslında tarihi bile biliyorum 27 Haziran ama bat 14 Haziran olunca onu baz alıyor doktorlar. 12 Ağustos ravdevu aldım kalp atışını duymak nasip olck inşallah

Çok çok amin aslında tarihi bile biliyorum 27 Haziran ama bat 14 Haziran olunca onu baz alıyor doktorlar. 12 Ağustos ravdevu aldım kalp atışını duymak nasip olck inşallah
Hadi inşallah Aynen o sekılde baz aldıkları ıcın aslında oluyor bu durum..Bende herseyını bılıyordum... Ama adet tarıhıyle hesaplıyorlar...Güzel haberlerinizi bekliyorum...Bende ikinci için başladımİnşallah tez zamanda bende güzel haberler alırım..

Rabbim en hayırlı zamanda kucağımıza almamizi nasip etsin inşallah

Merhabalar hayırlı olsun hepinize… geç döllenmede direk gecikme gününde testte çıkıyor mu hiç bilgim yok. 5 gündür adet olmuyorum ama idrar testlerinde erken gebelik yani negatif çıkıyor kafam çok karışık yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Siz gecikmenin kaçıncı günü öğrendiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…