Geç döllenme ve bebeğin kalp atışı

Havvasvs

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2019
3
1
1
30
Merhaba arkadaşlar yardımınıza ve bilginize ihtiyacım var. Son adet tarihim 8 kasım normalde 8 haftalık gebe olmam gerek ama ultrasyonda 6 haftalk çıkıyorum kese oluşmuş bebeğimde büyümüş ama kalp atışını duyamadık ve rahim duvarımda kanamam varmış doktorum bebeğimin ölmüş olacagını ve kürtaj olmam gerwktiğini söyledi ben beklemek istiyorum çevremdeki çogunluk beklemem gerektiğini bebeğin küçük olduğunu söylediler lütfen bana yardımcı olun siz olsanız ne yaparsnz

Merhaba
Bence daha iyi bir doktora daha gidin . Çünkü yıllar önce ablamın başına gelmişti kalp atışı duyulmuyor diye yeğenimi bir doktor az daha kürtaj yapacaktı sonra ablam başka doktora gitti herhangi bir sıkıntı yoktu. Yani önceki doktora kalsa bebek alınmıştı

Baska bir doktora danisin bence. abdominal mi vajinal mi bakildi ultrasonla? Karindan bakildiysa duyulmayabilir... bu forumda 9.hafta da falan kalp atisini duyabilenleri gormustum. Onceligin baska bir doktora gozukmek olsun. Durumum el veriyorsa ozel bir hastaneyi tercih et... kanama icin de gecmis olsun. Insallah bebegine kavusursun

Merhaba benim bebeğim de geç döllenmeydi üstelik 3hafta. Bana da kanama bölgesi olduğu söylemişlerdi ardından başka bi doktora gittim sorun yok dedi ama ertesi gün gerçekten kanamam oldu. Yine baska bi doktora gittim o da bebeğin iyi olduğunu yaptığı ölçümler ve beta hcg değerine göre 6 haftalık olduğunu söyledi. 2 hafta sonra kalp atışını duymak için çağırdı duyduk da çok şükür. Bi süre protestan kullandım. Şimdi kucağıma almak üzereyim. Inşallah sen de güzel haberler alırsın bebeğinle ilgili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…