Merhaba kizlar konusmaniz dikkatimi cekti ayni seyi kafamda sorguluyorum. Son iliski tarihi 5 kasımdı. 4 kasımda
2PrensesAnnesi53
attiğiniz ovulasyon testindeki gibi cizgi vardi daha koyuyuya ben de denk gelmedim. Ancak sanki ondan 3-4 gün sonra akintim artti ben de acaba daha sonraki gunler mi yumurtladim diye dusundum( yani 7-8-9 kasim gibi). 19 kasim adet tarihi diye kendimce dusundum ama benim zaten 6-7 haftada bir adet olurum pek duzensizdir. Neyse 19-20 kasim test yaptim negatif. Vazgectim fikri kafamdan attim. Ama simdi gogus agrisi ve şişliği cekiyorum. Sonradan oluştu hem geç döllenme ya da tahminimden sonraki gunlerde yumurtladim diyorum. Tekrar testim olmadigi icin daha yapmadim. Son ilişkinin üzerinden 18 gün geçti umudum tek ilişkiye bagli cunku esimle ayri sehirlerde gorev yapiyoruz. Sâhi göç döllenme tam olarak nasıl oluyor? Iliskiden 6-12 gun sonra dollenir yaziyor nette. Eger 10 gunden sonra dollendiyse ve kana ve idrara gecme donemi de vakit aldiysa var mi acaba bir umudum? Gogus hassasiyeti beni boylr dusunmeye itti adet de olmadim işte...