Bir hafta kadar gecikme yaşadım gecikme sonrasında bir hafta regl gibi bir kanamam oldu. Her seyi benziyordu. Reglden önce idrar testi negatifti. Regl biterken de öyle. Yani o kanama da olup bittikten sonrasında tüm bu kan testleri. Kanama bittikten 5 gün falan sonra biri diğeri de 10. Normal regl tarihimin baslangıcından bayagı bir gün sonra oluyor ama testler. Biri 17 birisi de 22. Olmasını istemediğim bir gebelik kanama falan olunca ğek ihtimal vermedim. Şuan tek olan şry kasık ağrısı..Olabilir neden olmasin gecikme yasadinizmi
Anladım, pek bir bilgim yoktu korktum açıkçası bayağı.. çok teşekkürler cevabınız icinGeç döllenme öyle bi sey değil iliski üzerinden 12 15 gün geçtiyse kan testi ne çıktıysa odur.
Pek anlayamadim yazdiginiziBir hafta kadar gecikme yaşadım gecikme sonrasında bir hafta regl gibi bir kanamam oldu. Her seyi benziyordu. Reglden önce idrar testi negatifti. Regl biterken de öyle. Yani o kanama da olup bittikten sonrasında tüm bu kan testleri. Kanama bittikten 5 gün falan sonra biri diğeri de 10. Normal regl tarihimin baslangıcından bayagı bir gün sonra oluyor ama testler. Biri 17 birisi de 22. Olmasını istemediğim bir gebelik kanama falan olunca ğek ihtimal vermedim. Şuan tek olan şry kasık ağrısı..
Denilene göre ilişki üzerinden 16 gün geçtikten sonra kan testleri kesin sonuç veriyormus ama benim kasık agrım hala devam da ediyor bilemiyorum.. siz kan testi yaptırdınız mı?Selam kizlar benimde adetimin uzerinden 15 gun gecdi hamile olabilirmiyim
Anladım kan kesin diyorlar ama yoksa adetinizin üzerinden de çok zaman geçmiş idrar testinde çıkma ihtimali de daha yüksek oluyor öyle olunca bildiğim kadarıyla. Bhcg yeterince arttıgı için idrarda da artmış oluyor. isterseniz belli aralıklarla idrar testi yaptırınYok cnm Benin yasadigim yerde yok
Yok hayır, ben istemediğim için sormuştum buraya aslında:,) Ama ablam soğan kürü denemişti hem de dış gebelikten sonra işe yaramıştı, etkili olduğunu biliyorum doktora danışıp deneyebilirsiniz. Allah gönlünüze göre versin inşallah.Teşekur ederim siz kur filan denedinizmi