- 2 Kasım 2019
- 257
- 51
- 98
- 27
İnşallah canım Allah isteyen herkese nasip etsinBende bulamıyordum semt poliklinikler var ek hastane olarak orda çok rahatlıkla bulabildim çok şükür inşallah gebesindir sadece bebişini görmek için gidersin![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım Allah isteyen herkese nasip etsinBende bulamıyordum semt poliklinikler var ek hastane olarak orda çok rahatlıkla bulabildim çok şükür inşallah gebesindir sadece bebişini görmek için gidersin![]()
Merhaba benimde bu gün 6. Günüm gecikmede idrar testlerim negatif normalde bi hafta öne geçer ama gecikmez ilk defa gecikiyor geçtiğimiz hafta kan 0.100 çıktı geç döllenme ihtimali var mı sizcebenim ilk gebeliğim geç döllenmeydi regl gecikmesi ve sinirli ruh hali dışında belirtim yoktu. Gecikmenin 10.günü çok silik pozitifi gördüm. 11.gün değerim 37ydi. inşallah gebesinizdir
tabi var bi kaç gün daha bekleyin idrar testi yapın hemen kan testi yapmanıza gerek yok, vardır inşallah bebişMerhaba benimde bu gün 6. Günüm gecikmede idrar testlerim negatif normalde bi hafta öne geçer ama gecikmez ilk defa gecikiyor geçtiğimiz hafta kan 0.100 çıktı geç döllenme ihtimali var mı sizcesevgiler hayırlı doğumlar şimdiden
Merhaba aynı sizin durumunuzdayım bugün 10.günüm 7. geciken günde kan verdim 0.100 cıktı belirtilerin hepsi var. 12aralık yumurtlama günümde ve önceki gün ilişki yasadık esimle, inşallah geç döllenmedir Allah a yalvarıyorum hamile kalmak için. İlk kez bebek sahibi olacagım eğer nasip olursa. Tekrar kan tahlili yapıcam salıya kadar adet olmazsam. Siz hamile misiniz var mı sonuç?Merhaba benimde bu gün 6. Günüm gecikmede idrar testlerim negatif normalde bi hafta öne geçer ama gecikmez ilk defa gecikiyor geçtiğimiz hafta kan 0.100 çıktı geç döllenme ihtimali var mı sizcesevgiler hayırlı doğumlar şimdiden
Merhaba (adetim in 7.gün geciktiğinde) kan verdim beta hcg <0.100 mlU/ml çıktı hamileliğin bütün belirtilerini görüyorum. Sat 23 Kasım (12aralık yumurtlama günü ilişki oldu önceki ve sonraki günler de oldu) bat 30 Aralık. 3 haftaya yakın belirti görüyorum.(meme hassasiyeti göğüs kenarları koyu ve kabarcık oluşması, göğüs damarlanması şişkinlik kabız mide bulantısı halsizlik, B hcg yükselir mi hamile kalır mıyım? Geç döllenme olabilir mi? Adet de olmadım 11.gün cevabınızı acilen bekliyorum teşekkürler.tabi var bi kaç gün daha bekleyin idrar testi yapın hemen kan testi yapmanıza gerek yok, vardır inşallah bebiş
Allah razı olsun tez vakitte size de nasip etsin inşallah![]()
Tabi ki olabilir. Belirtilere çok bakmayın ama belirtiler malesef çok yanıltıyor hamile kalmadığım süre boyunca çok defa belirti yaşadım. Geç döllenme olabilir ama farklı bir problemde olabilir 3,4 gün daha bekleyin tekrar test yapın inşallah vardır. Eğer yine negatif olursa kontrolünüzü ihmal etmeyin gecikmenin farklı sebebi olabilirMerhaba (adetim in 7.gün geciktiğinde) kan verdim beta hcg <0.100 mlU/ml çıktı hamileliğin bütün belirtilerini görüyorum. Sat 23 Kasım (12aralık yumurtlama günü ilişki oldu önceki ve sonraki günler de oldu) bat 30 Aralık. 3 haftaya yakın belirti görüyorum.(meme hassasiyeti göğüs kenarları koyu ve kabarcık oluşması, göğüs damarlanması şişkinlik kabız mide bulantısı halsizlik, B hcg yükselir mi hamile kalır mıyım? Geç döllenme olabilir mi? Adet de olmadım 11.gün cevabınızı acilen bekliyorum teşekkürler.
Merhaba seni çok iyi anlıyorum bende çok istiyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin birebir aynı durumuzMerhaba aynı sizin durumunuzdayım bugün 10.günüm 7. geciken günde kan verdim 0.100 cıktı belirtilerin hepsi var. 12aralık yumurtlama günümde ve önceki gün ilişki yasadık esimle, inşallah geç döllenmedir Allah a yalvarıyorum hamile kalmak için. İlk kez bebek sahibi olacagım eğer nasip olursa. Tekrar kan tahlili yapıcam salıya kadar adet olmazsam. Siz hamile misiniz var mı sonuç?
Merhaba bu sabah saat 8 gibi çok pardon wcye gittim ve peçete az miktarda kırmızı kahverengimsi kan geldi akma falan olmadı sadece peçeteye geldi nolur nolmaZ ped taktım ben de yerleşme kanaması olabilir mi inşallah öyledirTabi ki olabilir. Belirtilere çok bakmayın ama belirtiler malesef çok yanıltıyor hamile kalmadığım süre boyunca çok defa belirti yaşadım. Geç döllenme olabilir ama farklı bir problemde olabilir 3,4 gün daha bekleyin tekrar test yapın inşallah vardır. Eğer yine negatif olursa kontrolünüzü ihmal etmeyin gecikmenin farklı sebebi olabilir
Ay o kadar iyi geldi ki mesajınız çok teşekkür ederim ben de takmicam Oluru a bırakcam hayırlısı neyse o olur diyorum Bi bakıyorum test almışım ya da araştırıyorum internetten okumadığım yer kalmadı. 6 aydır evliyiz ama sadece geçen ay niyetine girdik. Allah razı olsun duanızı eksik etmeyin nolur. Ben de dua edicem size. Bi de bu sabah çok afedersiniz sabah wcye kalktım peçeteye kırmızı kahverengimsi kan geldi akma falan olmadı sadece peçeteye geldi yerleşme kanaması olabilir mi inşallah öyledirMerhaba seni çok iyi anlıyorum bende çok istiyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin birebir aynı durumuzbende aynı şeyleri yaşadım özellikle mide bulantısı ama malesef hamile değilmişim kaç aylık evlisiniz bilmiyorum ama genel olarak bu gecikmeler iyi oluyor diyorlar artık vücut kendini hamile kalmaya hazırlıyor diye bir inanç var halk arasında ve bazı şeyler tecrübeyle sabit olduğu için ben buna inanıyorum burada da çok yazı okudum buna dair ilk defa çok geciktim sonra ki ay hamile kaldım şeklinde
isteğini de hevesini de çok iyi anlıyorum ben de geçen ay bi hamileyim bi değilim o kadar yoruldum ki ... o yüzden bu ay akışına bıraktım çünkü heves kırılması kötü oluyor. Ben 26 günde adet olurken geçen ay 39. Günde adet oldum . Rabbim heveslerimizi isteklerimizi boşa çıkartmasın gayreti elden bırkakmadım 2 günde bi ilişkiye devam eriyorum şuan ama kafamı da hiç yormuyorum şuan adetime 7 gün kaldı bu sefer kendimi şartlandırdım 7 gün gecikene kadar test yapmayacağım cidden çok çok yorucu oluyor insanı yıpratıyor size de bunu tavsiye edebilirim . Rahim de beyinle doğrudan bağlantılı yani bazen psikolojik bile adetimizin gecikmesine sebeb oluyoruz hatta adet olmayayım diye dua ediyoruz adet olmuyoruz ama aynı zamanda hamilede olmuyoruz
dua yı bile eksik yapıyoruz
hayırlı bi bebeğin olması için duacıyım rabbim hayırlı evlatlar versin inşallah bu ay olmazsa bile önümüzde ki aylar olur inşallah moralli olun güzel haberlerinizi bekliyorum uzun oldu ama kendimle aynı duyguları yaşayan birini görünce paylaşmak istedim
yerleşme kanaması kırmızı olmaz diye biliyorum ama belki olanda vardır. Siz yine biraz daha bekleyin bakalım 3,4 gün sonra test yapın varsa çıkar muhtemelen. Çıkmazsa kontrole gidersiniz belki kist falan sebep olmuşturMerhaba bu sabah saat 8 gibi çok pardon wcye gittim ve peçete az miktarda kırmızı kahverengimsi kan geldi akma falan olmadı sadece peçeteye geldi nolur nolmaZ ped taktım ben de yerleşme kanaması olabilir mi inşallah öyledirdün akşam test yaptım negatifti
Evet ben de kılıfına uyduruyorum işte Bi umut her şeyi hamileliğe yoruyorum büyük ihtimalle adet oldum ama kendime itiraf edemiyorumyerleşme kanaması kırmızı olmaz diye biliyorum ama belki olanda vardır. Siz yine biraz daha bekleyin bakalım 3,4 gün sonra test yapın varsa çıkar muhtemelen. Çıkmazsa kontrole gidersiniz belki kist falan sebep olmuştur
Aynısı bana oldu ve yine de adet oldum inşalalh dualaşalım tanımadığımız halde edilen dualar muhakkak kabul olur bedenini sıkma gerçekten kendine eziyet etme inşallah birbirimize önümüzdeki aylarda olsun güzle haber veririzAy o kadar iyi geldi ki mesajınız çok teşekkür ederim ben de takmicam Oluru a bırakcam hayırlısı neyse o olur diyorum Bi bakıyorum test almışım ya da araştırıyorum internetten okumadığım yer kalmadı. 6 aydır evliyiz ama sadece geçen ay niyetine girdik. Allah razı olsun duanızı eksik etmeyin nolur. Ben de dua edicem size. Bi de bu sabah çok afedersiniz sabah wcye kalktım peçeteye kırmızı kahverengimsi kan geldi akma falan olmadı sadece peçeteye geldi yerleşme kanaması olabilir mi inşallah öyledir![]()
Evet ben de kılıfına uyduruyorum işte Bi umut her şeyi hamileliğe yoruyorum büyük ihtimalle adet oldum ama kendime itiraf edemiyorum
Aynısı bana oldu ve yine de adet oldum inşalalh dualaşalım tanımadığımız halde edilen dualar muhakkak kabul olur bedenini sıkma gerçekten kendine eziyet etme inşallah birbirimize önümüzdeki aylarda olsun güzle haber veririz
Bende 4 aylık evliyimAy o kadar iyi geldi ki mesajınız çok teşekkür ederim ben de takmicam Oluru a bırakcam hayırlısı neyse o olur diyorum Bi bakıyorum test almışım ya da araştırıyorum internetten okumadığım yer kalmadı. 6 aydır evliyiz ama sadece geçen ay niyetine girdik. Allah razı olsun duanızı eksik etmeyin nolur. Ben de dua edicem size. Bi de bu sabah çok afedersiniz sabah wcye kalktım peçeteye kırmızı kahverengimsi kan geldi akma falan olmadı sadece peçeteye geldi yerleşme kanaması olabilir mi inşallah öyledir![]()
![]()
Merhaba nasılsın. İyi misin nasıl geçiyor günlerin geçen birinden duydum kendim de uyguluyorum yumurtlama günlerimde bol bol havuç badem portakal suyu tüket hatta folik asit kullanırsan iyi olabilir seninle de paylaşmak istedimAy o kadar iyi geldi ki mesajınız çok teşekkür ederim ben de takmicam Oluru a bırakcam hayırlısı neyse o olur diyorum Bi bakıyorum test almışım ya da araştırıyorum internetten okumadığım yer kalmadı. 6 aydır evliyiz ama sadece geçen ay niyetine girdik. Allah razı olsun duanızı eksik etmeyin nolur. Ben de dua edicem size. Bi de bu sabah çok afedersiniz sabah wcye kalktım peçeteye kırmızı kahverengimsi kan geldi akma falan olmadı sadece peçeteye geldi yerleşme kanaması olabilir mi inşallah öyledir![]()
Merhaba bende silik çizgiyi gördüm testte herhangi bi bekleme olmadıysa Hamilelik gibi gözüküyor inşallah hamileliktir rabbim hiç birbirimizin kucağını boş bırakmasın testte silik çaktıysa kanda çıkar herhalde ama siz kesin gibi hükmetmeyin bu sefer yıkımı toparlamak zor oluyor iyi düşünün tabi iyi olsun ama Allah’a emanet edip tevekkül edin inşallah güzel haberlerle dönün bizeKızlar adetim 7 gün gecikti.Sat 13 Aralik, 9 unda olmam lazimdi. 5 gündür yaptigim testler negatifti. Bugünkü testimde cok hafif silik cizgi cikti bilemiyorum geç döllenme sanırım yoksa bu kadar silik cîkmaması gerek. Kasik bel ağrısı var bugünde hafif mide bulantisi var. Pazartesiye kadar bekliycem olmazsam kan testi yaptirsam acaba cikarmi. 24 26 29 aralik ve 4 ocakta iliski oldu. Normalde adetlerim düzenlidir en fazla bir gün atardi hamileliklerim harici hiç gecikme olmazdi kist filanda yok düzenli konttollerimi yapiyorum. Testimin resmini ekliyorum. Umarım test doğrudur dua edin. Isteyen herkese rabbim sağlikli evlatlar nasip etsin.
Merhaba 8 ocakta regl oldumMerhaba nasılsın. İyi misin nasıl geçiyor günlerin geçen birinden duydum kendim de uyguluyorum yumurtlama günlerimde bol bol havuç badem portakal suyu tüket hatta folik asit kullanırsan iyi olabilir seninle de paylaşmak istedim
Ben hamileyim çok şükür bu ay geçildikten hemen sonraki ay olmuş oldu umarım sende önünüzde ki ay güzel haber alırısnMerhaba 8 ocakta regl oldumaslında kafam cok dolmuştu rahatladım en azından kesinleşti. Folik asiti Bi ay oldu kullanıyorum incir kürü uyguluyorum 15 gündür inşallah hamile kalırım teşekkürler
![]()
![]()
Merhabalar,benim ilk gebeliğim geç döllenmeydi regl gecikmesi ve sinirli ruh hali dışında belirtim yoktu. Gecikmenin 10.günü çok silik pozitifi gördüm. 11.gün değerim 37ydi. inşallah gebesinizdir