Geç döllenme olabilir mi ?

Leylanz

Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2023
69
5
6
26
Hanımlar düzenli adet gören biriyim başımdan bir kimyasal gebelik geçti ama sonraki ay tekrar aynı günde adet oldum 28 günde bir adet görüyorum
22 Ocak adet günüm
19 Ocak bir sonraki adet günüm fakat adet olamadım bugünle birlikte 8.gün gecikmem var idrar ve kan testi negatif çıktı 2 gün önce adet günümden 1-2 gün önce ilişkiye girdik acaba diyorum o gün yaptığımız ilişkiden bir döllenme olmuşmudur belki sökülmemiştir diye sıcak duşlar aldım kocamla ilişkiye girdim normalde böyle şeyler yapınca sabahtan olacaksam akşamdan adet görüyorum zorlandığı için ama suan tık yok adet oldum sanıp gidiyorum bakıyorum ama yok sulu hafif akıntım var şişkinlik çoktu biraz indi sık idrara çıkmam var birde sürekli sancım var bazen ara ara çok batıyor bazen hafif ve uzun sürüyor yani ben bir umut geç döllenme diye düşünüyorum çünkü vücudum bi garip insan azıcık anlıyor ama merak ediyorum hamileligini geç öğrenen var mı bir ihtimal varmı

tekrardan bi kaset test yapın. Bekleyin 15 dk eğer çıkmazsa bence adet görebilirsiniz.

Hayır ama düzenli kadın doğuma kendimi gösteriyorum herşeyimin normal olduğunu söylediler
Bunun onla ilgisi yok dr bilemez . Tüplerde yapışıklık olup olmadığı ultrasonda belli olmuyor.kendi sürecimden kısaca giriş yapayım . Bende çocuğum olmadığı için öylesine dr gideyim dedim bir problem var mı yok mu bilelim istedim. Üniversitede prof. Randevu aldım vajinal utrasonuma baktı. Kist vs yoktu. Yumurtalarımı kontrol etti. Amh ve farklı kan tahlille. Son olaraktan hgs rahim filmi istedi. O kadar önemli ki o rahim filmi benim tüplerimin birinden ilaç geçiyor ama geri geliyordu diğer tüpden akmadı dökülmesi gerekirken. Rahim filmi çeken doktorum hiç yılmadan deneye deneye açtı. Eğer açılmadaydı ameliyatla tıkanıklığın giderilmesi gerekirdi

Bunun onla ilgisi yok dr bilemez . Tüplerde yapışıklık olup olmadığı ultrasonda belli olmuyor.kendi sürecimden kısaca giriş yapayım . Bende çocuğum olmadığı için öylesine dr gideyim dedim bir problem var mı yok mu bilelim istedim. Üniversitede prof. Randevu aldım vajinal utrasonuma baktı. Kist vs yoktu. Yumurtalarımı kontrol etti. Amh ve farklı kan tahlille. Son olaraktan hgs rahim filmi istedi. O kadar önemli ki o rahim filmi benim tüplerimin birinden ilaç geçiyor ama geri geliyordu diğer tüpden akmadı dökülmesi gerekirken. Rahim filmi çeken doktorum hiç yılmadan deneye deneye açtı. Eğer açılmadaydı ameliyatla tıkanıklığın giderilmesi gerekirdi
Açıkçası benden doktorlar bugüne kadar böyle birşey istemediler bende düşünmedim çünkü sorun eşimdeydi eşimin sprem hızı düşüktü doktorda takviye verdi ama Buda benim dikkatimi çekti zaten kadın doğuma gidicem adetmin bukadar gecikmesi bana göre hiç normal değil ilk çünkü

Benimde eşimin sperm sayısı az. O yüZden normal gebelik çok zor tüp bebek tedavisi gördüm. Ama tüp bebek dr da rahim filmini istedi bu ilk başta çocuk düşünen herkesin 1 yıl geçmiş çocuğu olmuyorsa yaptırması geren olmazsa olmazlardan diye bilirim.Hem doğal yolla hamille kalmayıda kolaylaştırıyor.

Benimde eşimin sperm sayısı az. O yüZden normal gebelik çok zor tüp bebek tedavisi gördüm. Ama tüp bebek dr da rahim filmini istedi bu ilk başta çocuk düşünen herkesin 1 yıl geçmiş çocuğu olmuyorsa yaptırması geren olmazsa olmazlardan diye bilirim.Hem doğal yolla hamille kalmayıda kolaylaştırıyor.
Yarın kadın doğuma sıra aldım zaten bi gözükeceğim doktorla bunu da konuşacağım rahim dilimi istediğimi

Back