Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kizlar günaydın 31 günde adet oluyorum 29 Ekim'de olmam gerekiyordu 27 Ekim'de kan verdim 0.100 yani negatif çıktı ama hala adet olmadım geç döllenme olduysa adetten önce çıkması gerekmezmi
Ben hala adet olmadım bugün idrar testi yaptım negatif beklemeliyim biraz daha Belirtiler Bel ağrısı , kabızlık , halsizlik , mide bulantısı ( kusamiyorum ) , idrara cikiyorum sürekli
Benim de 24 ekimde adet olmam gerekiyordu olmadım 29 ekimde kan negatif çıktı o aralar da da birlikteliklerimiz oldu geç yumurtlama oldu da geç döllenme mi yaşıyorum anlamadım yumurtlamayı da takip etmediğim için emin değilim sabah yine test yaptım gölge gibi bir çizgi var ama zor gözüküyor bu belirsizlikler insanı strese sokuyor 29 ekimde kan vermeden de artı med test yapmıştım 3 testin hepsinde positive görmüştüm yalancıymış meğer