Gebeliğe Hazırlık Geç dollenme olabilir mi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bacım sen hamile değilsin, bidaha ki sefer zorlayın ilişkiye girdiğiniz de en az 10 dakika bekleyin, spermler vajinnanızda iyi kalsın sonra 2 ayağında yukarı duvara kaldır, iyi geceler bacım

Geç döllenme demek için en son ki ilişki tarihi bilmek gerekir.

Bacım sen hamile değilsin, bidaha ki sefer zorlayın ilişkiye girdiğiniz de en az 10 dakika bekleyin, spermler vajinnanızda iyi kalsın sonra 2 ayağında yukarı duvara kaldır, iyi geceler bacım
Ya istemsiz çok güldürdü bu beni ya

Eski uyeler her ne kadar saçma soru sorulursa sorulsun düzgün cevap verilirken,benim yaşım dolayısı ile cahilligim,heyecanım, defalarca sorusum mu sizi bu dalga geçer gibi konuşmaya itti? Bir de gulunmus ne güzel, size de iyi geceler.

boşver takma sen bunları var arada böyle anlayışsız

boşver takma sen bunları var arada böyle anlayışsız
Gerçekten çok rahatsız edici. Başkalarının konularını okurken de denk geliyordum ama olmaz yani gerçekten ayıp. Cevap vermezsin olur biter eğer sorudan rahatsız olduysan..

Gerçekten çok rahatsız edici. Başkalarının konularını okurken de denk geliyordum ama olmaz yani gerçekten ayıp. Cevap vermezsin olur biter eğer sorudan rahatsız olduysan..
haklısın ama rahat edemiyorlar işte dalga geçtiği şey karsisindaki insan için ne kadar önemli anlamazlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…