• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Geç dollenme olabilir mi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Birkaç gündür üst üste soruyorum,artık utanmaya başladım, ama nedense size çok güveniyorum:anne:
Şimdi, bat 1 aralikti.. Adetim asla şaşmaz.. biliyorum birçok farklı erkenden dolayı gecikebilir ama benim yıllardır geciktigi ay sayısı bir elin parmağını geçmez.
Önce bat a 1-2 gün kala kasık ağrım basladi, ki normalde başladığında ağrı hissederim öncesinde değil.
Ben de bat a 1 gün kala kaset test yaptım, negatif.
Kasık ağrım ve sol kasıga ağrı saplanma olayı bu akşama kadar devam etti ama bu akşam kesildi.
Bu arada hastanede çalıştığım için dün hcg baktırdım fakat negatif (<0.100)
Şimdi ise hâlâ bekliyorum hiçbir regl belirtim olmadan.
Eğer geç döllenme ise tekrar testlerini ne zaman yapayım?
Umarım bu son sorum olur, her şey için çok teşekkür ederim 😇❤️
Bacım sen hamile değilsin, bidaha ki sefer zorlayın ilişkiye girdiğiniz de en az 10 dakika bekleyin, spermler vajinnanızda iyi kalsın sonra 2 ayağında yukarı duvara kaldır, iyi geceler bacım

Geç döllenme demek için en son ki ilişki tarihi bilmek gerekir.

Bacım sen hamile değilsin, bidaha ki sefer zorlayın ilişkiye girdiğiniz de en az 10 dakika bekleyin, spermler vajinnanızda iyi kalsın sonra 2 ayağında yukarı duvara kaldır, iyi geceler bacım
Ya istemsiz çok güldürdü bu beni ya 😂

Eski uyeler her ne kadar saçma soru sorulursa sorulsun düzgün cevap verilirken,benim yaşım dolayısı ile cahilligim,heyecanım, defalarca sorusum mu sizi bu dalga geçer gibi konuşmaya itti? Bir de gulunmus ne güzel, size de iyi geceler.

Eski uyeler her ne kadar saçma soru sorulursa sorulsun düzgün cevap verilirken,benim yaşım dolayısı ile cahilligim,heyecanım, defalarca sorusum mu sizi bu dalga geçer gibi konuşmaya itti? Bir de gulunmus ne güzel, size de iyi geceler.
boşver takma sen bunları var arada böyle anlayışsız

boşver takma sen bunları var arada böyle anlayışsız
Gerçekten çok rahatsız edici. Başkalarının konularını okurken de denk geliyordum ama olmaz yani gerçekten ayıp. Cevap vermezsin olur biter eğer sorudan rahatsız olduysan..

Gerçekten çok rahatsız edici. Başkalarının konularını okurken de denk geliyordum ama olmaz yani gerçekten ayıp. Cevap vermezsin olur biter eğer sorudan rahatsız olduysan..
haklısın ama rahat edemiyorlar işte dalga geçtiği şey karsisindaki insan için ne kadar önemli anlamazlar

Back
X