Gebeliğe Hazırlık Geç döllenme olabilir mi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Bohemianrapsodi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2020
218
-237
18
Regl tarihim 5 gün geçti bugün idrar testi yaptım negatif çıktı. 8 gün öncesinde şeffaf akıntım olmuştu geç döllenme olabilir mi? Bel agrım var ve hafif kasık ağrım var. Normalde reglim bu kadar gecikmezdi
Bu arada bugün yaptığım gebelik testinde ikinci çizgi olabileceğine inanmak istediğim çizgi birinci çizgiye yakın, eğri ve hafif soluk çıktı. Buyuk ihtimalle de o ikinci çizgi bile degildi. Birinci çizgiye 4mm uzaklıkta çıktı. Bundan dolayı kafam iyice karıştı

Son düzenleme:

Yumurtlama takip ettiniz mi? Geç yumurtlama olabilir belki o 8 gün önce olan akıntı. Öyle ise üstüne 14 gün koyup hesaplamak gerekiyor

Yumurtlama takip ettiniz mi? Geç yumurtlama olabilir belki o 8 gün önce olan akıntı. Öyle ise üstüne 14 gün koyup hesaplamak gerekiyor

Program ile takip etmiştim yumurtlamayı. Düşük yaptığım için regl düzenim bozuldu bundan dolayı geç döllenme olabilir mi diye merak ediyorum. En iyisi biraz daha bekleyeyim

Program ile takip etmiştim yumurtlamayı. Düşük yaptığım için regl düzenim bozuldu bundan dolayı geç döllenme olabilir mi diye merak ediyorum. En iyisi biraz daha bekleyeyim

Programlar doğru çıkmıyor. Otomatik mantık ilerliyor. Ovülasyon testi alıp deneyebilirsiniz bir dahaki aylarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…