• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geç döllenme olabilir mi?

simplylife

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2018
18
0
1
33
Merhaba, bu ay yumurtamın büyüklüğü için takip yaptık adetimin 11. gununde yumurtam 11 mm, 14.gununde 14 mmdi. Adetimin 9,11,12,15,17 ve 19.gunlerinde birlikte olduk. Adetim şu an 2 gun gecikmiş durumda ve 2 gundur açık kahve-pembe lekelerim oluyor. Bat 13 nisan. Tam o gun idrar testi negatif çıktı, silik çizgi bile yoktu. Geç döllenme olabilir mi? Tekrar negatif gormekten cok korkuyorum :(

Merhaba, bu ay yumurtamın büyüklüğü için takip yaptık adetimin 11. gununde yumurtam 11 mm, 14.gununde 14 mmdi. Adetimin 9,11,12,15,17 ve 19.gunlerinde birlikte olduk. Adetim şu an 2 gun gecikmiş durumda ve 2 gundur açık kahve-pembe lekelerim oluyor. Bat 13 nisan. Tam o gun idrar testi negatif çıktı, silik çizgi bile yoktu. Geç döllenme olabilir mi? Tekrar negatif gormekten cok korkuyorum :KK43:
Bazen bat gunu cikmayabilir gecikmis bence bugun yapin idrar testinizi gec dollenmelerde olabiliyor

bu sabah idrar testi yaptım, negatif maalesef. kahve-pembe lekelerim hala devam ediyor. normalde hiç gecikmezdim, bugün 3 gün oldu bat geçeli :(

Benim de adetim 3 gün geçikti bir hafta önce kan testi negatif çıktı bugün tekrar idrar testi yaptım oda negatif çıktı hassasiyet mide bulantısı kasık bel baş ağrısı ishal yaşadım bi ara kahverengi pembe akıntım oldu yerleşme kanaması diye düşündüm ama hep negatif ne kadar beklemeliyim ?😣😣

Back