• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geç döllenme olabilir mi

123hasret

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2018
529
147
103
31
adetim 5 gün gecikti dün test yaptım negatif çıktı bundan 15 gün önce 2 gün az az kahverengi ve pembe lekelenmem oldu herkes yumurtlama lekesi olabilir diyorlr ve hala adet belirtim yok ara sıra belim ağrıyor ara ara kaşık batmam oluyor geç döllenme olabilir mi 5 günde uzun zaman idrarda çıkardı demi muhakkak

15 gün önce yumurtlama olduysa gebeliğin testte çıkması lazım diye düşünüyorum. adet düzensizliğiniz mi var ?

Canim olsa çıkardı diye düşünüyorum bende strese bağlı gecikmede olabilir.

O zaman yoktur gebelik canim olsa çıkardı.
Muhtemelen sökülemiyorsunuz.

Dün yaptım idrar testi negatif

Canim benimde adetim gecikmisti.. 4.gunde test yaptm bence negatif gibiydi ama silik mi desem ne desem hafif bi çizgi vardi.. Megerse yeni hamileymisim.. Deger 72 çıktı..9.günde 1000leri gördüm.. Diycegm o ki 10 gün geçmeden belli olmayabiliyor.. 10.gün bi kan testiyle ogrenebilirsin:) insallah hamilesindir:)

Canim benimde adetim gecikmisti.. 4.gunde test yaptm bence negatif gibiydi ama silik mi desem ne desem hafif bi çizgi vardi.. Megerse yeni hamileymisim.. Deger 72 çıktı..9.günde 1000leri gördüm.. Diycegm o ki 10 gün geçmeden belli olmayabiliyor.. 10.gün bi kan testiyle ogrenebilirsin:) insallah hamilesindir:)
Amin inşallah canım ne bileyim bu ay sanki hamiyleymişim gbi hissediyorum kendimi

Back