Geç döllenme olabilir mi? Bakar mısınız 🩷

Kızlar merhaba öncelikle rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin benim kafam çok karışık benim regl 8 gün gecikti ve mide bulantısı göğüs hassasiyeti mide yanması aşırı uyku gelmesi var birde sanki her an adet olacakmis gibi bir ağrı ama 2 gün önce kanda test yaptım <2.00 çıktı acaba geç döllenme ihtimali var mı birde polikistik var bende ama düzensiz değil adet tarihlerim ne diyorsunuz bana bir fikir verin

Kür falan uyguladın mı? Belki tepki yapmıştır seni üzmek istemem bende 4 günlük gecikme bugün adet oldum ama hava değişimide olabilir 12. Güne kadar bekle bakalım söktürücü kullanma bence düzenliyse adetin

Yok hiç birşey kullanmadım yani inanın adetimin günü değişir ihtimali olmasın diye ağrı kesici bile içmiyorum

merhabaaa yorumunuz bana umut oldu reglime 1 gün kala kan testi verdim negatif. reglim 2 gün geçince pembe bir akıntım oldu. oldugu gün test yaptım negatifti. bu sabah reglim 5 gün gecikti ve eğer o akıntı yerleşme ise yerleşmeden 3 gün sonra oluyor test yaptım silik bir çizgi çıktı o lekelenmeden sonra baş dönmelerim başladı hafif iğne batması gibi ağrılar oluyor birde çok akıntım oluyor su gibi ama başka bir belirti yok siz ne gibi belirtiler yaşadınız sizin adınıza çok sevindimmmm )))

Merhaba hanımlar. Altı aylık evliyim üç aydır gebelik için denemeler yapıyoruz ama bugün üçüncü deneme de tutmadı adet oldum stres yapmama gerek var mı üç ve daha fazla deneme sonrası tutan gebelikler var mi merak ediyorum

belirti yoktu ben direk silik çizgiyi görüp kan verdim ve pozitif kan vermediyseniz vermenizi öneririm hakkınızda hayırlısı olsun Allah kucağınızı boş bırakmasın inşallah

belirti yoktu ben direk silik çizgiyi görüp kan verdim ve pozitif kan vermediyseniz vermenizi öneririm hakkınızda hayırlısı olsun Allah kucağınızı boş bırakmasın inşallah
Kan testi verdiğinizi yazmışsınız yanlış gördüm kusura bakmayın bence tekrar bir kan testi verin silik çizgi çıktıysa

Merhaba bende bu ay tam günümde adet oldum ama inanılmaz bir kasık ağrım ve mide yanması vardı. Normalde bu tarz ağrılar adetimin başlamasıyla beraber biterdi ama adetim bitti hala kasık ağrım var geç döllneme olabilir mi sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…