- 8 Ağustos 2022
- 873
- 808
- 23
- Konu Sahibi Cokmulazmm
Kızlar 9 veya 10 haziran regl oldum 15 inde bitti . 24-28 hazşran arası ilişki oldu.adetlerim düzenliydi normalde ama izne cıkacakken biraz stres yasadık ni türlü yıllık izne cıkaamdık uzun zamandır ailelerimizi gormuoruz vs herkeste bize göre izin yazdırmıstı herkes toplandı biz gidemedik bugun yarn cıkcaz ins. Okadr stres yapmadm ama acaba yine de onla ilgili miydi o yuzden mingecikti diyorum. Neyse 24-28 haziran arası ilişki oldu sonra esim gitti 10 gn kadr ayrı kaldık. Geldi yine ilişki oldu temmuz basnda. Bu arada temmuz 9-11 arası kahverengi lekelenmelerrm oldu ama sildikce geliyordu yani oyle cok degil damla damla ve 2 3 gun ara ara geldi. simdi ben 10 temmuzda regl olmadm hatta o lekelerden sonra adet gelirmheralde dedm ama o lekeler durdu üzerine bugundue hala adet gelmedi herhangi bir agrım sızm yok bu arada 2 defa test yapmıstım 2sde negatif.cıktı.tabi suan 5 gundur test yapmıyorum gec dollenme falanndeniliyorda bilmiyorum oyle bile olsa silik cızgı cıkması gerekmezmı. Yani ilk ilşkinin üzerine 4 hafta gecti ki arada bikere daha tekrarladık 4 5 haftalık gebelik olsa illa cıkar healde. Ya da gec döllenme ilişkiden 3 hafta sonraya kalmaz heralde? Suan 7 8 gunngecikmiş oldu adetm eger baslangıc gununj baz alırsak. Bu durumu yasayannoldu mu yani gebeligini geç ögrenen bende 5 haftaya kadr hep negatif gördüm diyen?