- 16 Şubat 2019
- 697
- 234
- 103
- Konu Sahibi beyaz kanatli melek
kızlar bugün adetim geçeli tam 14 gün oldu en son bir hafta önce kan verdim bişey çıkmadı sizce geç döllenme olabilir mi bunu yaşayanların fikrine çok ihtiyacım var....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla kuzum suan bende ayni durmdayim adetim geceli bugun 16. gun oldu 5. ve 7. gunde verdm bisey cikmadi bende ogunden beri beklemedeyimkızlar bugün adetim geçeli tam 14 gün oldu en son bir hafta önce kan verdim bişey çıkmadı sizce geç döllenme olabilir mi bunu yaşayanların fikrine çok ihtiyacım var....
işallah ikimiz de iyi haberler alırız...Valla kuzum suan bende ayni durmdayim adetim geceli bugun 16. gun oldu 5. ve 7. gunde verdm bisey cikmadi bende ogunden beri beklemedeyim
Insallah canim ne zaman kan vermeyi dusunuyorsn bidahaişallah ikimiz de iyi haberler alırız...
7 gün kan verdim çıkmadı şuan korkuyorum tekrar sıkıntı olur diye ama çevremdeki insanlar bir hafta daha bekle sonra diyo peki siz ne zaman verdiniz kanInsallah canim ne zaman kan vermeyi dusunuyorsn bidaha
Ben adet gecikmesinjn 5.ve 7.gunu verdim canm 5.gun ozelde 2.30 cikti 7 gun devlette 0.87 cikti suan 17 gunluk gecikmedeyim7 gün kan verdim çıkmadı şuan korkuyorum tekrar sıkıntı olur diye ama çevremdeki insanlar bir hafta daha bekle sonra diyo peki siz ne zaman verdiniz kan
acaba hastane farkı mı oluyor bende acilde yaptırdım sen ne yapmayı düşünüyorsun pekiBen adet gecikmesinjn 5.ve 7.gunu verdim canm 5.gun ozelde 2.30 cikti 7 gun devlette 0.87 cikti suan 17 gunluk gecikmedeyim
Bana sokturucu verdi ben kullanmadim bekliyormacaba hastane farkı mı oluyor bende acilde yaptırdım sen ne yapmayı düşünüyorsun peki
iyi yaptınız burda çok okudum sonradan hamile olanı bencede kullanmayın...Bana sokturucu verdi ben kullanmadim bekliyorm
peki doktor ultrasonla baktı mıBana sokturucu verdi ben kullanmadim bekliyorm
Evet bakti 7.gun gecikmeede kist yok miyom yok gebelik gpzukmuyor demistipeki doktor ultrasonla baktı mı
bence bekleyin allah korusun söktürücü kullanıp düşük yapanda var normal adet olmayı bekleyin bence bu siteden çok okudum sonradan hamile çıkan ve sana arkadaşımın başına gelmişti ameliyat oldu ameliyat olmadan önce test falan yaptık çıkmadı bende o ara ordaydım sonra ameliyattan çıktı ama adet olmayınca bizde test yaptık çıkmadı 15 gün denedik testler negatif sonradan 20 güne yakın yapınca çıktı ve doktora gittik tam 7 haftalık hamile çıktı meğerse ameliyat olunca hamileymişEvet bakti 7.gun gecikmeede kist yok miyom yok gebelik gpzukmuyor demisti
Biz gunum gecsede birlikteligi birakmadik illaki. Birinde tutar diye adete birgun kala bile yumurtlama olabiliyormus doktor yumurtaliklarimin ultrason goruntusunude verdi ama ben pek bisey anlamadim zaten kan da negatif deyince direk tarlusal verip yolladi ilgi alaka koca bir sifirbence bekleyin allah korusun söktürücü kullanıp düşük yapanda var normal adet olmayı bekleyin bence bu siteden çok okudum sonradan hamile çıkan ve sana arkadaşımın başına gelmişti ameliyat oldu ameliyat olmadan önce test falan yaptık çıkmadı bende o ara ordaydım sonra ameliyattan çıktı ama adet olmayınca bizde test yaptık çıkmadı 15 gün denedik testler negatif sonradan 20 güne yakın yapınca çıktı ve doktora gittik tam 7 haftalık hamile çıktı meğerse ameliyat olunca hamileymiş
Bu ay değil ama önümüzdeki ay hamile kalırsınız bencekızlar bugün adetim geçeli tam 14 gün oldu en son bir hafta önce kan verdim bişey çıkmadı sizce geç döllenme olabilir mi bunu yaşayanların fikrine çok ihtiyacım var....
nasıl yani öyle oluyor muAdet geciktigi donemde hala iliski devam ettiyse yumurtlamaniz da o doneme denk geldiyse hamile kalabilirsiniz.tecrube konusuyor![]()
Ben o sekilde hamile kaldim demekki oluyormus suanda kendisi 2.5 yasindanasıl yani öyle oluyor mu
Seninde mi oyle olduAdet geciktigi donemde hala iliski devam ettiyse yumurtlamaniz da o doneme denk geldiyse hamile kalabilirsiniz.tecrube konusuyor![]()
kullanmayın bence bizde öyle yapıyoruz sanki hiç adet olmamışım gibi çünkü testlere bazen güven olmuyor emin olunnBiz gunum gecsede birlikteligi birakmadik illaki. Birinde tutar diye adete birgun kala bile yumurtlama olabiliyormus doktor yumurtaliklarimin ultrason goruntusunude verdi ama ben pek bisey anlamadim zaten kan da negatif deyince direk tarlusal verip yolladi ilgi alaka koca bir sifir
sizin nasil oldu peki rice etsem anlatır mısınız adetiniz gecikincemi hamile kaldınızBen o sekilde hamile kaldim demekki oluyormus suanda kendisi 2.5 yasinda![]()