Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar normalde salı günü adet olmam gerekiyordu ama olmadım kan verdim negatif adetim 3 gündür geçiyor ilk defa yaşıyorum böyle geç döllenme olabilir mi ne zaman sonra test yapmalıyım
Adetin geciksin öyle kan ver canim hemen çıkmıyor malesef bende aynısını yaşadım biraz bekle stres yapma çok sancılı bir dönem rabbim isteyen herkese sağlık evlat nasip etsin inşallah
Adetin geciksin öyle kan ver canim hemen çıkmıyor malesef bende aynısını yaşadım biraz bekle stres yapma çok sancılı bir dönem rabbim isteyen herkese sağlık evlat nasip etsin inşallah
13 gün önceydi adetim gecikmeden kan verdim 0.25 çikti 20 sinde lekelenme yasadim simsiyah kahve tonlarıydi 24 şiddetli kasık ağrısı yla acile gittim orada beta HCG verdim 2,14 çikti Dr bu değer değişebilir dedi