Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Böyle bir ihtimal var mı?
- Konu Sahibi melekeda
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 23 Mart 2017
- 2.468
- 3.753
- 53
Peki bugün mu gideyim pazartesiyi bekleyeyim mi sizce?Normal bi kadın doğuma git cnm
- 6 Ağustos 2016
- 6.007
- 9.729
- 198
- 23 Mart 2017
- 2.468
- 3.753
- 53
Hanfendi test aldım 3 gün önce de yaptım bu sabah da yaptım negatif işte sorun orada. Ve silik çizgi bile yok. Suan kist vs var mı bilmiyorum adet sokturucu kullanmak istemiyorum en azından pazartesiye kadar kendiliğimden adet olmayı beklesem mi diyorumBu kadar anlatacağına bir koşu eczaneye gidip test alsana. Ben bile catladim meraktan. Hadi hadi, koş.
- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.884
- 448
- 31
Pazartesiye kadar bu stresle adet olacağınız varsa da olamazsınız diye düşünüyorum. Eğer ki imkanınız varsa kadın doğum doktoruna gidin. Gebelik yoksa da bir an evvel tüp bebek tedavisinize başlarsınız söktürücü kullanıp. İnşallah müjdenizi alırsınız, şimdi olmazsa da tedaviden sonra inşallahHanfendi test aldım 3 gün önce de yaptım bu sabah da yaptım negatif işte sorun orada. Ve silik çizgi bile yok. Suan kist vs var mı bilmiyorum adet sokturucu kullanmak istemiyorum en azından pazartesiye kadar kendiliğimden adet olmayı beklesem mi diyorum
- 23 Mart 2017
- 2.468
- 3.753
- 53
Çok teşekkür ederim çok sağolun...İnşallah canım benim olumlu düşünelim olumlu olsun cnm. Dua ediyorum sana da benim kuzende gidecek tüp bebeğe
- 23 Mart 2017
- 2.468
- 3.753
- 53
bugün adetim geçeli 16 gün oldu çalışıyorum diye gidemedim doktora yarın gideceğim neden sökülmedi adet anlamiyormBizi haberder et cnm
- 23 Mart 2017
- 2.468
- 3.753
- 53
Ama bu yaşıma kadar hiç olmadı anlam veremiyorum e kist de oluşmamış yarın gidicem adet sokturucu versin tedavi vs olayım üzülüyorumAllah allah canım ya heyecan veya stresten de olur cnm
- 23 Mart 2017
- 2.468
- 3.753
- 53
gideceğim sabah ilk isCnm sakin ol. Bak görürsün herşey yolunda olucak. Stresten uzak durmaya calış bu senin için coknönemli. Git bi doktora yarın cnm. Adet söktürücü yazsın cnm