• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Böyle bir ihtimal var mı?

Ben eminim olmadığına. Ama adet gecikmesi başka neden olur kist vs mi

Bugun git bence cnm en azından varsa bilirsin yoksa adet söktürücü felan kullanırsın tedavine başlarsın. Tabiki en iyisini sen bilirsin cnm

Bu kadar anlatacağına bir koşu eczaneye gidip test alsana. Ben bile catladim meraktan. Hadi hadi, koş.

Bu kadar anlatacağına bir koşu eczaneye gidip test alsana. Ben bile catladim meraktan. Hadi hadi, koş.
Hanfendi test aldım 3 gün önce de yaptım bu sabah da yaptım negatif işte sorun orada. Ve silik çizgi bile yok. Suan kist vs var mı bilmiyorum adet sokturucu kullanmak istemiyorum en azından pazartesiye kadar kendiliğimden adet olmayı beklesem mi diyorum

Hanfendi test aldım 3 gün önce de yaptım bu sabah da yaptım negatif işte sorun orada. Ve silik çizgi bile yok. Suan kist vs var mı bilmiyorum adet sokturucu kullanmak istemiyorum en azından pazartesiye kadar kendiliğimden adet olmayı beklesem mi diyorum
Pazartesiye kadar bu stresle adet olacağınız varsa da olamazsınız diye düşünüyorum. Eğer ki imkanınız varsa kadın doğum doktoruna gidin. Gebelik yoksa da bir an evvel tüp bebek tedavisinize başlarsınız söktürücü kullanıp. İnşallah müjdenizi alırsınız, şimdi olmazsa da tedaviden sonra inşallah :KK68:

İnşallah canım benim olumlu düşünelim olumlu olsun cnm. Dua ediyorum sana da benim kuzende gidecek tüp bebeğe

Cnm sakin ol. Bak görürsün herşey yolunda olucak. Stresten uzak durmaya calış bu senin için coknönemli. Git bi doktora yarın cnm. Adet söktürücü yazsın cnm

Back
X