• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Böyle bir ihtimal var mı?

Allah allah bence bi doktora git . hava değişimi oldu mu cnm ondanda olmayabilirsin. Biz gecici olarak 6 ay ankarada kaldıydık 6 ay adet olmamıştım

Allah allah bence bi doktora git . hava değişimi oldu mu cnm ondanda olmayabilirsin. Biz gecici olarak 6 ay ankarada kaldıydık 6 ay adet olmamıştım
Mesleğim gereği 30 şehir gezmisligim var 2 kez yurt dışına çıktım hava değişiminde erken adet oldum hiç gecikmedi. Doktor sorun yok diyor.

İnşallah cnm bnm hemen gelir gidersin bebeğine kavuşmak için bir an önce başlarsın cnm

İnşallah cnm bnm hemen gelir gidersin bebeğine kavuşmak için bir an önce başlarsın cnm
Inşallah... Yıllar oldu resmen. Ve tüp bebek doktoru bile anlamadı neden olmadığını testlere bakınca. Adet olunca yaptığı muayeneden anlar insallah

sadece bu nota takıldım. idrar testinde ıkı cızgıyı gorecegın ne malum? bes ay once bende adet olmadım . ne ıdrar testlerınde pozıtıf cıktı nede kan testınde. her ıksıde negatıftı. üstelık adetten 10 gun gecmıstı kan testıne gittiğimde. cok bekledım adet olucam dıye ama olmadım dıkkatte ettım hersey negatıf denmesıne ragmen. ve sonuc suan bes aylık hamıleyım. yani sahsi fıkrım testlere bıle guvenım kalmadı hayatta hersey olabılıyomus:)
Bu tam olark nasıl oldu acaba bnde gecikmenin ilk günü kan verdm negatif hla adet görmedim şüphem var siz nasıl öğrendiniz acaba

Back
X