• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Geç döllenme mi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

gizemkaderx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2019
186
52
28
29
Bugün adet gecikmemin 6.günü kan değerim 1.2 çıktı. Pazartesi ise 0.26 çıkmıştı öncesinde de 0.1 çıkmıştı. Dün idrarımla birlikte üç damla beyazımsı pembe akıntı geldi ve bi daha gelmedi. Geç döllenme olabilir mi? Adet akıntılarımın yoğunlaşması gerektiği günlerde sancı çektim ama kanamam olmadı. 5ten önceki değerlerdeki artış da sayılıyor mu gebelik için?

Bugün adet gecikmemin 6.günü kan değerim 1.2 çıktı. Pazartesi ise 0.26 çıkmıştı öncesinde de 0.1 çıkmıştı. Dün idrarımla birlikte üç damla beyazımsı pembe akıntı geldi ve bi daha gelmedi. Geç döllenme olabilir mi? Adet akıntılarımın yoğunlaşması gerektiği günlerde sancı çektim ama kanamam olmadı. 5ten önceki değerlerdeki artış da sayılıyor mu gebelik için?
Yukselme olabilir. 2 gune bir hcg ne baktir

Teşekkür ederim. Rahmin kalınlaşmış dedi doktor gebelik gibi düşünüp söktürücü vermiyim dedi bi süre ben değerim5ten düşük olduğu için artmaz diye düşündüm
Rica ederm cnm
Artan cok kisi var. Insllh vardr senin de. Dikkt et kendine ani harektlr falan yapma. Agir da kaldrma.

Canim ancak bu 2gun sonra belli olur kanda suan bilemeyiz

Perşembe gününden beri kasıklarımda ağrı var günde bi iki defa pembe lekelenme oluyor Artık sökülmesine bile razıyım gecikmemin 7. Günümdeyim

Perşembe gününden beri kasıklarımda ağrı var günde bi iki defa pembe lekelenme oluyor Artık sökülmesine bile razıyım gecikmemin 7. Günümdeyim

Sonucunuz artmış mı? Benim de 6 gün oldu gecikeli dün idrar testinde çıkmadı yarın kan testi yaptıracağım. Kasıklarımda adet olacağım zamandan farklı bir ağrı hissediyorum ara ara

Sonucunuz artmış mı? Benim de 6 gün oldu gecikeli dün idrar testinde çıkmadı yarın kan testi yaptıracağım. Kasıklarımda adet olacağım zamandan farklı bir ağrı hissediyorum ara ara
Benim de öyle ağrım olmuştu günlerce ama bugün adet oldum aşırı sancılı bi şekilde gecikmemin 9.günü olmuştu bugün

Back