geç döllenme mi koskoca bir NEGATİF mi???

sanırım sıgortan yok ?
yanı o para baya ucuk geldı
bende dun geldım ozelden ama o kadar degıldı
ayrıca ben kucuk testlerı saglık ocagından yaptırıyorum
en azından kanda gebelık aclık sekerı fln

evt canım sigortam yok
Avusturya Sen Jorj Hastanesinde yaptırdım sadece muyane için 70 mlyon alıyorlar canım benım ben duzcenın akçakoca ilçesınde yaşıyorum annenlerın yanına gttıgımde grmıştım bu hastaneye
akçakocada sağlık ocagında kan almıorlar sadece idrar testı devlet hastanesınde de yapılan kan testı 1 hafta sonra çıkıyor sonuçç buna can mı dayanırr

Son düzenleme:
Seni ümitlendirmek istemem ama adetim 6 gün geçmişti idrar testi ve ultrason muayenemde bebek yok dedi ve hakkaten yoktu.15 gün geçince adet söktürücü kullanabilirsin dedi dr.Ve ben nasılsa adet olmadım diye 7. gün korunmasız ilişkiye girdim.Sonrasında hatta adet söktürücü filan da kullandım :) Baktım hala gelmiyor adetim ben de menopoza girdim diye bunalıma girdim ama bir idrar testi yaptım ki hamişim :) Dr 3-4 haftalık demişti normalde adete göre bakıcak olsam 1.5 aylık filan olması lazımdı.Allah hayırlısını versin inş senin için de,

canım fıast normal 70 tl benımkındede ole ssk ıle 20 tl

amin canım ilk defa böyle birşey başıma geldı bende hala şaşkınım gerçekten

hiç boşuna ümitlenme diyorsunn

ümitten ziyade.. kontrolünü ihmal etme.. benim eltimde geç döllenme oldu adeti 3-4 gün geciktiğinde betaHCG 9,86 çıkmıştı doktor da 4 gün ara ile kan tahlili için çağırdı.. yükselirse sağlıklı gebeliktir .. düşme ihtimali de vardı yani..
bir döllenme nekadar geç olursa olsun.. adetten önce rahime yerleşir ve bu hormonu salgılar..
ben 6 gün geciktim hiç aklıma gelmedi bile hamile olabilirim diye bazen düzensiz adet olurdum.. arkadaşımın ısrarı üzerine idrar testi yaptım, çift çizgiyi gördüm peşine de hemen kan verdim.. 2352 çıktı betaHCG çok şükür artık bende hamileyim 7 ay beklemeden sonra...
Darısı her isteyenin başına

sevındım namına darısı başımıza

kızlar şimdi doktora gıttım geldım oktor geç döllenme olabılır dedi 10 gun sonra gel ultrason kan testını yenıleyelım gebe olabılırsın hap içme falan dedı :26: gelde ümitlenme iştee ALLAhıma hergun dua edıyorum rabbım hamıle falan değilsem hemen adet olayım hergun üzülmektense birkez üzülürüm diyorum inşallah kabul olur duam.... annemde ruyasında benı görmüş kızının kız çoçuğu olacak ismini nur koysun demişler çok şaşkınım ALLAhım yardım etsın

canım bikaç gündür takip ediyorum seni..
inşallah doktorun dediği gibi geç döllenmedir...
hakkında hayırlısı olsun...
çok fazla yıpratma kendini herşey olacağına varıyor....

canım bikaç gündür takip ediyorum seni..
inşallah doktorun dediği gibi geç döllenmedir...
hakkında hayırlısı olsun...
çok fazla yıpratma kendini herşey olacağına varıyor....

öle canımmm herşey ALLAHtan ALLAHım kimseyi çaresiz bırakmasın

civciv ne oldu seninle aynı durumdayım bugün gecikmenn 7. günündeyim kanda 5. günde negatif çıktı ama hala adet olmadım senin doktorun dedikleri banada ümit oldu durum ne tatlım

civciv ne oldu seninle aynı durumdayım bugün gecikmenn 7. günündeyim kanda 5. günde negatif çıktı ama hala adet olmadım senin doktorun dedikleri banada ümit oldu durum ne tatlım

tatlım 10 gun dolmadı daha beklemedeyım bende vucutum benı kandırıyor mu bılmıyorum ama göggüslerim çok fena yanmaya başladı koltuk altımdan kramp grıyor hayırlısı ALLAHTAN umarm guzel sonuçlar alırız canımcım

inşalla canım benimmmya eğer hamile değilsek olsakta kurtulsak acaba kan testi negatif çıkıpta hamile olan var mııı kiii benim sadece belim ağrıyo o kadarr

arkadaşlar bende hamile kalmak istiyorum adetime 4 gün kala kan testi yaptırdım 0.08 çıktı yani negatif bu durumda olupta adet günü geçtikten sonra değerleri yükselen var mı yada geç döllenmeden dolayı yükselir mi acaba????

yükselebilir şekerim dokora görunmen şart

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…