selam kızlar adetım 3 gun geçti kahverengı lekelenme yaşadım 4 gunu kan testi yaptım koskoca bır NEGATIF çıktı dalga geçer gibi 0,100 yazmışlar şuan adetımın olmaması 10 gun geçti ve artık moral falan kalmadı bende adetımde gelmıyor bu şekilde olupta geç döllenme yaşayan varmı ?? bir sonraki adete 10 gun kala ögrenen geç döllenme olduğunu ögrenen var mı psikolojım bozuldu çoçuk sesleri duyuyorum evın içinde ağla ağla gözlerim şişti:43:[/FONT]
canım bana da yok gibi geldi sen kendini hamile olarak düşündüğün için o şekilde olmuş olabilir sen eğer hormon ilacı ya da geçen adetinde farlutal kullandıysan adetin kahverengi olmuştur
canımmmm üzülmee çok fazla taktığın zaman stresten de gecikebilir...bu ay olmazsa bidahaki aya olur..moralini bozma tatlım yaa..hayırlısı neyse o olsun hakkında..ama inşallah dediğin gibi geç döllenme olurda bebeğin senınledir..
tek umudum o zaten yanı şimi düşünüyorum da kan testı yaptıracagım zamanlar hiç akıntım yoktu şimdi şakır şkaır akıntı geliyor krem rengı enfeksiyonum yok çok şükür en iyisi beklemek ayın 12sınde tekrar test yapıcam ınşş geç döllenmedir RABBİM çaresiz bırakmasın
tek umudum o zaten yanı şimi düşünüyorum da kan testı yaptıracagım zamanlar hiç akıntım yoktu şimdi şakır şkaır akıntı geliyor krem rengı enfeksiyonum yok çok şükür en iyisi beklemek ayın 12sınde tekrar test yapıcam ınşş geç döllenmedir RABBİM çaresiz bırakmasın
canım geç döllenme yoksa bile kendini üzme stres yapma dahada gecikmesin zamanında adet olmazsan bebek fikrin de gecikir..eğer yoksa gelsinki bi an önce yumurtlama gününü beklersin ona göre çalışmaların olur...herşeyin sonu değil güçlü ol..ne imkansızlılar içinde olan insanlar var onları düşün en azından sen sağlıklısın daha evleneli kısa zaman olmuş allahtan hayırlısını dile..inşallah rabbim isteyen herkesi benide evlat sahibi yapar..:13:
canım ümitlerini kırmak istemiyorum kesinlikle ama.. geç döllenme olsa bile adetinin 3 gün geçmesinde bile az da olsa bir betaHCG artışı görülmesi gerekirdi.. ihmal etme bu durumu bence.. kist falan da olabilir.. allah yardımcın olsun.. isteyen herkesin bebişi olsun
canım gecikmeyle çıkardı kan testinde...benim de bu ay gecikmişti, yumurtam çatlamamış ondanmış...
malesef arkadaşım
geç döllenme olsa bile değer düşük olur ama
kesinlikle 5 den yukarıda çıkardı
bence çok fazla üzülüp stres yaptığın için gecikiyor
adetin önce morelini düzelt ve dua et inşallah hayırlı bir evlat sahibi olursun
geç döllenmeler de en azından 2 ve ustu cıkar
2 3 5den cok az dusuk olur anlıcagın
Sıkma canını herseyın hayırlısı
Sanırım onlar bızı ıstenmeden bu ıs olmucak
Bende sabırsızlıkla beklemedeyım
11 gun geçti yaaa gçen ay enfeksıyondan dolayı tedavım btmıştı doktorum yumurtaların çok iyi maş... kistin falan yok demıştı yoksa menopaza mı gırdım
yok artık !
senaryo uretme cnm ya
emın ol psıkolojıkdır
sen ne zaman kabullenıcen durumu ozaman adet olucan
aynısını ben yasadım
adetım gecdı bekledım test yapdım sıfır
ne zamankı beynen kabul ettım ve adetım geldı canım
Ama bence bır doktora gıtmelısın en azından varsa bır sorun ogrenırsın
Ben dun doktordaydım ve aşılama yapılıcak
git bir dr. testlerle uğraşcagına hemen git ultrasonla görür hm özele gdersen seni daha iyi anlar .