civciv.. son durumun ne canım.. merak ettim de... bence doktorun çok yanlış davranıyor.. kanda herşey çıkar ya ben anlamadım gitti... nasıl bir yer orası
en kıytırık mahallenin sağlık ocaklarında bile kan testi yapılıyor bunlar nasıl bir iş yürütüyor böyle..
bukadar gecikmeye kanda çıkardı bence.. ısrar et doktorun erken baksın..
zaten ultrasonda görünmesi için betahcg 1500 geçmesi lazım .. buna göre takip etse ne sen yorulursun ne de onlar.. başka yere gitme imkanın varsa bekleme derim.. inşallah bebekten dolayı adetin gelmiyordur..
ay inş öledir canım gerçekten korkmaya başladım artık cuma gunu ıstnbulda şişli etfale gdıcem bırde orda baksınlar içim rahat olsunn başıma agrılar grıyor öyle kötü bir durum kıı
sen buraya hayri sivrikaya ya geldinmi gerçi ordada randevu bulmak zor ama(
ümitten ziyade.. kontrolünü ihmal etme.. benim eltimde geç döllenme oldu adeti 3-4 gün geciktiğinde betaHCG 9,86 çıkmıştı doktor da 4 gün ara ile kan tahlili için çağırdı.. yükselirse sağlıklı gebeliktir .. düşme ihtimali de vardı yani..
bir döllenme nekadar geç olursa olsun.. adetten önce rahime yerleşir ve bu hormonu salgılar..
ben 6 gün geciktim hiç aklıma gelmedi bile hamile olabilirim diye bazen düzensiz adet olurdum.. arkadaşımın ısrarı üzerine idrar testi yaptım, çift çizgiyi gördüm peşine de hemen kan verdim.. 2352 çıktı betaHCG çok şükür artık bende hamileyim 7 ay beklemeden sonra...
Darısı her isteyenin başına
slm eltinin gebelik gercekleştimi arkadaşlar benım adetime 2gün kalası hcg 19.3 cıktı 2gün sora tekrar yaptırdım 50.2çıktı şimdi 2gün sonra yaptıracam doktor saglıksız gebelık diyor geç döllenme felan demıyor ne yapcam bilmiyorum benım durumumda olupta sonra normal gebelik yaşayan varmı
arkadasım ümidi elden bırakma.bende aynı seyleri yasıyorum.
10 gün gecikti hastalığım,ve idrar testi negatif cıktı.
kan testinde ise 3 haftalık 7.21 cıktı hcg.
olması gereken deger 3 haftalık için: (5-71 )arasıymış..geç döllenme dedi hekim.benim zaten regl aralığım 34 gün.oldukça uzun.2 günde bir bu deger normal saglıklı hamilelikse 2 katına cıkıyormus.seninkide yukselmiş.şimdilik normal gibi duruyor.benide carsamba günü tekrar caırdı hekim.yükselme varsa gebelik oluşmuş demektir dedi..
ama en önemlisi...bu degeler göründükten snr;kesenin oluşması...inşallah onlarda olur hepimiz için dua ediyorum.sakın sıkma canını..moral büyük yardımcı.yat dinlen.yorma kendinii..
arkadasım ümidi elden bırakma.bende aynı seyleri yasıyorum.
10 gün gecikti hastalığım,ve idrar testi negatif cıktı.
kan testinde ise 3 haftalık 7.21 cıktı hcg.
olması gereken deger 3 haftalık için: (5-71 )arasıymış..geç döllenme dedi hekim.benim zaten regl aralığım 34 gün.oldukça uzun.2 günde bir bu deger normal saglıklı hamilelikse 2 katına cıkıyormus.seninkide yukselmiş.şimdilik normal gibi duruyor.benide carsamba günü tekrar caırdı hekim.yükselme varsa gebelik oluşmuş demektir dedi..
ama en önemlisi...bu degeler göründükten snr;kesenin oluşması...inşallah onlarda olur hepimiz için dua ediyorum.sakın sıkma canını..moral büyük yardımcı.yat dinlen.yorma kendinii..
SeLam ;
Aynı problem bendede Var 11 inde adet olmam gerekıyordu olmadım Sat: 9 nısan adetlerim düzensiz benımde aynen 33-34 gunde bır oluyorum Test Yaptım negatıf cıktı ama hala ümidim var cunku adet belirtim yok eger olmazsam pazartesı kan tahlılı yaptırıcam bende bende gec döllenme olabılırmı die düşünüyorum birde bu ay rahım fılmı cektırdım acaba ondan dolayımı gecıkmeyasadım diede düşünüyorum benıde sonucundan haberdar et Canım Allahım inşallah hamılesındır..
malesef arkadaşım
geç döllenme olsa bile değer düşük olur ama
kesinlikle 5 den yukarıda çıkardı
bence çok fazla üzülüp stres yaptığın için gecikiyor
adetin önce morelini düzelt ve dua et inşallah hayırlı bir evlat sahibi olursun
Seni ümitlendirmek istemem ama adetim 6 gün geçmişti idrar testi ve ultrason muayenemde bebek yok dedi ve hakkaten yoktu.15 gün geçince adet söktürücü kullanabilirsin dedi dr.Ve ben nasılsa adet olmadım diye 7. gün korunmasız ilişkiye girdim.Sonrasında hatta adet söktürücü filan da kullandım :) Baktım hala gelmiyor adetim ben de menopoza girdim diye bunalıma girdim ama bir idrar testi yaptım ki hamişim :) Dr 3-4 haftalık demişti normalde adete göre bakıcak olsam 1.5 aylık filan olması lazımdı.Allah hayırlısını versin inş senin için de,
adetime 2gün kala idrarda silik cıktı mrk ettim kan verdim15,07 cıktı pozıtıf dedıler iki gün sonra tekrarladım19,67 cıktı deger cok yukselmedı korktum bende adetim ıkı gun gecınce idrar testi yaptım tekrar çok net çizgi cıktı deger yukselmese cıkmAazdı dimi kan vericem korkuyorum geç döllenmemmi yoksa kimyasalmı dıye kafam karısıyo boyle olupta hamile olan var mı cvp verin lütfen
Yani gec dollenme miümitten ziyade.. kontrolünü ihmal etme.. benim eltimde geç döllenme oldu adeti 3-4 gün geciktiğinde betaHCG 9,86 çıkmıştı doktor da 4 gün ara ile kan tahlili için çağırdı.. yükselirse sağlıklı gebeliktir .. düşme ihtimali de vardı yani..
bir döllenme nekadar geç olursa olsun.. adetten önce rahime yerleşir ve bu hormonu salgılar..
ben 6 gün geciktim hiç aklıma gelmedi bile hamile olabilirim diye bazen düzensiz adet olurdum.. arkadaşımın ısrarı üzerine idrar testi yaptım, çift çizgiyi gördüm peşine de hemen kan verdim.. 2352 çıktı betaHCG çok şükür artık bende hamileyim 7 ay beklemeden sonra...
Darısı her isteyenin başına
Acaba gec dollenme mi olmus bnde benzer durumlar yasadin da lutfeb cevp verinkızlar şimdi doktora gıttım geldım oktor geç döllenme olabılır dedi 10 gun sonra gel ultrason kan testını yenıleyelım gebe olabılırsın hap içme falan dedı :26: gelde ümitlenme işteeALLAhıma hergun dua edıyorum rabbım hamıle falan değilsem hemen adet olayım hergun üzülmektense birkez üzülürüm diyorum inşallah kabul olur duam.... annemde ruyasında benı görmüş kızının kız çoçuğu olacak ismini nur koysun demişler çok şaşkınım ALLAhım yardım etsın