• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geç döllenme mi kızlar? Acillllll !!

Merhaba, doktorum bana 'çok acelecisiniz, gecikmesinin 15-20. günlerine kadar kan testlerinde hamilelik çıkmayan hastalar oluyor, geç döllenme böyle bir şey, biraz bekleyin' dedi ısrarla. Yani 'şu an kan verirseniz kesin çıkar' diye bir şey yok açıkçası.
Buda enteresan birsey en güvenilir kan testi diyorlar 1 hastalığa kafar çıkar diyorlar neyde artık bayram sonrasına kadar beklerim sonra tekrar giderim doktora artık

Bence bi yapın merak ettim 13. Günde sabahı beklemeseniz de olur bence. Ha çıkmazsa 2 gün sonra bir daha yapın :) inşallah vardır
Şuan 13 gun gecti adetimin üzerinden aldım test yarın sabah yaparım artık daha iyi diyorlar bilmiyorum şimdimi yapsam acaba :)

Bugün muane oldum sol yumurtalığımda 3. Cm kist olduğu söylendi gebelik düşünüyorum kan aldı sonuca göre doğum kontrol hapı kullanmam gerekiyormuş bilgisi olan yardımcı olabilir mi beni korkuttu huzursuz oldum

Bence bi yapın merak ettim 13. Günde sabahı beklemeseniz de olur bence. Ha çıkmazsa 2 gün sonra bir daha yapın :) inşallah vardır
Yaptım valla dayanamadım yok çıktı:) düşünmüyorum canım çocuk Allah isteyene nasip etsin bir tane kızım var şuan için çocuk istemiyorum

Yaptım valla dayanamadım yok çıktı:) düşünmüyorum canım çocuk Allah isteyene nasip etsin bir tane kızım var şuan için çocuk istemiyorum
Merhaba sonucunuz ne oldu acaba benımde 26 mayıs da korunmasıs ılıskı oldu kan testı yapılmıyor yurt dısında daha demın evde test yaptım negatıf 39 gun onve yasanmıs oldu ılıskı hala cıkmaması acayıbıme gıdıor

Merhaba sonucunuz ne oldu acaba benımde 26 mayıs da korunmasıs ılıskı oldu kan testı yapılmıyor yurt dısında daha demın evde test yaptım negatıf 39 gun onve yasanmıs oldu ılıskı hala cıkmaması acayıbıme gıdıor
39 degıl yanlıs yazılmıs 30 gün

Yumurtlama kanaması veya ara kanama yaşamışsınız doğal bir durum. Yerleşme kanaması en erken 5 gün kala oluyor diyorlar ben yaşamadım bilemiyorum 😊
Test yapınca bize de yaz veya işin yoksa sağlık ocağında kan testi verebilirsiniz.
Merhaba yerleşme kanaması nasıl en erken 5 gün kala yani beklenen regl gününden önce mi

Ben geç döllenme yaşadım. Adet gecikmemin 20.günü ancak idrar testi ve kan testleri pozitif sonuç verdi. Ondan önce 19 gün boyunca yaptırdığım her test negatifti. Fakat gebelik belirtilerim vardı, bebek rahme yerleşmediği için sonuçlar negatif çıkıyordu. Sonuçlar negatif çıkarken yaşadığım belirtiler ise; Vajinal akıntım artmıştı, göğüslerim şişmişti acıyordu üfleseniz acıyordu. En net bu iki belirti benim gebelikten şüphelenmeme yetmişti. Kan testinizin sonucu 2 çıktığı için gebelik var diyemeyiz kesin olarak. İdrar testiniz de çok çok az silik çıkmış. Buda bizi bir sonuca vardırmıyor ne yazık ki. Bu tip durumlarda ilk olarak kimyasal gebelikten şüphe duyulur. İdrar testi yapmanızı şuanlık önermem geç döllenmede max. 20-22 gün adet gecikmesi yaşıyor bu şekilde gebe kalan çoğu kadın. 15 gün daha bekleyebilirseniz en net sonucu alırsınız. Bu sırada kendinizi dinleyin, belirtilerinizi takip edin benim önerilerim size bu yönde 🙏🎀
Benimde kızımda aynen bu şekilde olmuştu, şuanda adetim 6 gün geçti, adete 2 gün kala kahverengi bir akıntım oldu 2-3 gün peçeteye gelecek kadar bu durumu ilk kez yaşıyorum. Migren tedavisi için ilaç kullanıyordum acaba ondan olabilir mi dedim. 2 gün önce kan testi verdim 2 çıktı idrar testi yaptım negatif, kızımda doktorum geç döllenme demişti bu da aynı olur mu diye çok şüpheliyim ve aşırı belirtilerim var heyecanlıyım da çok duramıyorum yerimde. Sizin kan testinde mi çıktı acaba ?

Benimde kızımda aynen bu şekilde olmuştu, şuanda adetim 6 gün geçti, adete 2 gün kala kahverengi bir akıntım oldu 2-3 gün peçeteye gelecek kadar bu durumu ilk kez yaşıyorum. Migren tedavisi için ilaç kullanıyordum acaba ondan olabilir mi dedim. 2 gün önce kan testi verdim 2 çıktı idrar testi yaptım negatif, kızımda doktorum geç döllenme demişti bu da aynı olur mu diye çok şüpheliyim ve aşırı belirtilerim var heyecanlıyım da çok duramıyorum yerimde. Sizin kan testinde mi çıktı acaba ?
Evet 2 haftanın sonunda çıkmıştı

Merhabalar bende regl olamadım tarlusal kullandım 8 gün geçti gelmedi doktora gittim progesteron amp verdi 3 tane yaptırdım bu gün 3. Gün kasık ağrılarım var gelmedi bir türlü

Back
X