tavuk gibi hissettimBence yumurtluyorsunuz
Bence yumurtluyorsunuz
Bugün 3.gün 21 ağustosta da böyledi onu çekmemişim. 3 gündür çatlamadı mı yanii oluyor mu böyleYavaş yavaş çatlaması lazım yani silikleşmesi lazım takip etmeye devam edin ve değerlendirin.
Evet böyle olan var. Gebelik testi de yaptiniz mi ?Bugün 3.gün 21 ağustosta da böyledi onu çekmemişim. 3 gündür çatlamadı mı yanii oluyor mu böyle
Hayır adetime 9 gün var bu yüzden yapmadımEvet böyle olan var. Gebelik testi de yaptiniz mi ?
Ovulasyon testi sürekli pik gösterip hamile olduğunu öğrenenler var onun için aslında bir deneyebilirsin ama dediğin gibi 8 günde de belli olur mu ?Hayır adetime 9 gün var bu yüzden yapmadım
Ovulasyon testi sürekli pik gösterip hamile olduğunu öğrenenler var onun için aslında bir deneyebilirsin ama dediğin gibi 8 günde de belli olur mu ?
Erken gebelik testi varsa deneyebilirsin. Tabi bir yandan da bence ovulasyon testine devam et ve değerlendir kaçırma belki yumurtlamadir gerçekten.
Yumurtan çatlamış normal demek değerlendir bugünüEki Görüntüle 3470333
Bugün de böyle çıktı normal mi ne demek oluyor hiç anlamıyorum :)
Olur olur ama çok geceye bırakma kocan gelir gelmez at onu yatağaTeşekkür ederimmBugün dediğin illaki bu saatler olmasına gerek yok di mi akşam da olsa olur
Hahahahsh yaOlur olur ama çok geceye bırakma kocan gelir gelmez at onu yatağa
Demek ki dediğim gibi yumurtlama olmuş catlmış sakın kaçırma çalış çalış çalışEki Görüntüle 3470333
Bugün de böyle çıktı normal mi ne demek oluyor hiç anlamıyorum :)
Ayın 22’sinde denemiştik bir boş bir dolu şeklinde olursa daha iyi olur heralde zDemek ki dediğim gibi yumurtlama olmuş catlmış sakın kaçırma çalış çalış çalış