• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geç döllenme lütfen yardımm

MaviBoncuk01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2018
1.259
1.133
53
Arkadaşlar merhaba kafamı karıştıran bir konu bilgisi olan lütfen yardımcı olsun..
Ben 5 ekimde adet gördüm ve 14.16.17.18.19.20.21 ekim yumurtlamayı kaçırmamak için o günleri değerlendik. Daha sonra ovülasyon testinde 23 ekimde cift çizgi oldu o günü de değerlendirdik. Normal zamana göre 4 kasımda regl görmem gerekiyor çünkü adetim gayet düzenliydi. 5kasım dr randevum vardı gittik alttan muayene oldum ultrasonda baktı ve kan testi yaptı sonuç negatif bikaç güne adet olursun dedi bana bugün 8 kasım ve ben hala ader olmadım acaba geç döllenme olablrmi ilişkiye girdiğim tarihler yukardaki gibi bilgisi olan lütfen benimle paylasablrmi acaba 23 ekimde tutmuş olablr mı die bi umut edyruz

Olabilir ama ben adet gunu iki gun gece test yapmistim pozitif cikmistim. Ama meger onceki adetten once dollenme olmus. kafani taktiysan da gecikebilir.

Sanırım taktım hiç böle olmazdı adetim gayet düzenliydi ama yine de bi umut geç döllenme die bekliyorum işte :KK43:
Insallah istedigin gibi olur . Ama dedigim gibi mesela bana sat olarak 29 temmuzu aliyorlar ama ben 28 agustos da doktora gittigimde 4.5 haftalik demisti . Yani ben adetliyken mi birlikte oldum da hamile kaldim. Demek ki adet olmadan onceki beraberligimde bisiler oldu ama adet gordum ve sonra ki adetime kadar 4.5 haftalik olmus bile. Yine umitlendirmek istemiyorum ama olmasa da kafani takma bu ay olmazsa oteki ay. Hic uzulme :)

Insallah istedigin gibi olur . Ama dedigim gibi mesela bana sat olarak 29 temmuzu aliyorlar ama ben 28 agustos da doktora gittigimde 4.5 haftalik demisti . Yani ben adetliyken mi birlikte oldum da hamile kaldim. Demek ki adet olmadan onceki beraberligimde bisiler oldu ama adet gordum ve sonra ki adetime kadar 4.5 haftalik olmus bile. Yine umitlendirmek istemiyorum ama olmasa da kafani takma bu ay olmazsa oteki ay. Hic uzulme :)

Öle olck artık inanın adet getirici ilaç kullanmak istyrum bian önce gelsin die geçmiyor günler çünkü çok teşekkürler bu arada Allah sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin insallah:)

Geç döllenme hakkında bilginiz var mı yani anlattığım duruma göre acaba benim o şekilde olma ihtimali varmıdır:KK43:
Gec dollenmeyle ilgili bilimsel bie bilgim yok. Sadece sperm orda kalip yumurtayi gec dolledigini biliyorum. Hatta kuzenim bana gec dollenme olabilir ustune gorebilirsin falan diyordu. Bildigim bu kadar. Ama onceki mesajimda bahsettigim daha aydinlatici sanirim

hamilelik varsa bugun test yapsaniz cikar

5kasımda kan kesti negatifti :( hala adet olmadığım için acaba geç döllenme olablr mı die ümitlenen ama sanırım stres kaynaklı gecikme :( o kadar çok okudum ki inanın artık herşey karıştı geç döllenme nasıl oluyor vs hiç anlamıyorum artık

Öle olck artık inanın adet getirici ilaç kullanmak istyrum bian önce gelsin die geçmiyor günler çünkü çok teşekkürler bu arada Allah sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin insallah:)
Amin darisi basiniza. Sakin adet getirici ilac kullanmayin. Bu sitede okumustum. Bir doktor kiza hamile degilsin demis ancak kiz arkadasimiza annesi ve teyzesi sen yine de 1 hafta daha bekle demis. O da beklemis ve yeniden test yapmks hamileymis. Eger ilaci icersen ters tepkisi olabilir dusurmesin Allah korusun.

Amin darisi basiniza. Sakin adet getirici ilac kullanmayin. Bu sitede okumustum. Bir doktor kiza hamile degilsin demis ancak kiz arkadasimiza annesi ve teyzesi sen yine de 1 hafta daha bekle demis. O da beklemis ve yeniden test yapmks hamileymis. Eger ilaci icersen ters tepkisi olabilir dusurmesin Allah korusun.

Bide o yönü var tabi haklisin kafama takmayım diyorum ama inanın çok istendiği için takmamak olmuyor

siz zaten gec yumurtlamissiniz . yani hamilelik varsa gec dollenme olmus oluyor . 23 unde yumurtlama gunu olduysa genelde 14 gun sonra regl olunuyor. o yuzden dedim hamilelik varsa bugun yapsaniz cikar . hamilelik yoksa da bugun ya da yarin regl olursunuz . insallah hamilesinizdir

siz zaten gec yumurtlamissiniz . yani hamilelik varsa gec dollenme olmus oluyor . 23 unde yumurtlama gunu olduysa genelde 14 gun sonra regl olunuyor. o yuzden dedim hamilelik varsa bugun yapsaniz cikar . hamilelik yoksa da bugun ya da yarin regl olursunuz . insallah hamilesinizdir

Aslında şöyle oldu 5 ekimde adet oldum döngüm 30 gün ve programa göre 14ekimden 22 ekime kadar ovülasyon gösterdi biz her gün ilşki yaşadık günü kaçırmayalım diye sonra ben meraktan ovülasyon testi aldım 23ünde denediğimde çift çizgi gösterdi biz şaşırdık yinede bu günü değerlendirelim dedik öle oldu işte ay umarım anlatablmişimdir

Valla bende cok istitordum ama umursamaz davraniyordum. Biraz beynimde cop kutusu var. Sikintilari oraya atabilme huyum var . Kac senelik evlisiniz ne kadar zamandir cocuk istitorsunuz

3 yıllık evliyiz benim okulumnoldugu içim aslında çok yeni düşünmeye başladık ilk denememiz ağustos ayında olmuştu çok çok yeni blyrum ama cevremde bikaç kişi ilk denemede hamile kalınca hemen muayene olmaya gittim acıkcsı:)

3 yıllık evliyiz benim okulumnoldugu içim aslında çok yeni düşünmeye başladık ilk denememiz ağustos ayında olmuştu çok çok yeni blyrum ama cevremde bikaç kişi ilk denemede hamile kalınca hemen muayene olmaya gittim acıkcsı:)
:)) bende dusunmeye basladigimda muayne olmustum ne olur ne olmaz. Miyom vardi. Hallettim onu Allah a sukur. Ama sizde bisey yoksa biraz deneyin.
Benim arkadasim 3 ay sonra kaldi

Arkadaşlar yardım lütfen
Sat :15 ekim döngü 30 gün . an itibarı ile adetim 14 gün gecikti. 26 kasım pazartesi günü betahcg negatif çıktı . Bugün dr a gittim bu ay geç yumurtlama olmuş bekleyelim dedi ve ilaç vermedi. Böyle bir durum yaşayıp hamile olmak mümkün mü ?

Arkadaşlar yardım lütfen
Sat :15 ekim döngü 30 gün . an itibarı ile adetim 14 gün gecikti. 26 kasım pazartesi günü betahcg negatif çıktı . Bugün dr a gittim bu ay geç yumurtlama olmuş bekleyelim dedi ve ilaç vermedi. Böyle bir durum yaşayıp hamile olmak mümkün mü ?
Canım sız hamile kaldınız mı

Back