Geç döllenme ile hamile kalanlar

sssss05

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2024
3
1
Merhaba herkese, geç döllenme ile beta hcg 161,30 çıktı. En son 29 ağustosta adet gördüm 4 gün sürdü. Son aylarda adetim çok düzensizleşti zaten. Ekim ilk haftasıda kan testi yaptırdım değer çıkmamıştı. Dün yaptırdığımda değer böyle çıktı. Doktor 1 hafta sonra gel dedi değer takip etmesi için ama korkuyorum düşecek diye

Benim geç döllenmeydi. Bir sıkıntı yaşamadım geç döllenme olmasına sebep. Sisteme sat tarihi 1 hafta geç yazıldı o kadar

Benim geç döllenmeydi. Bir sıkıntı yaşamadım geç döllenme olmasına sebep. Sisteme sat tarihi 1 hafta geç yazıldı o kadar
Teşekkür ederim yorumun için. Dün tekrar test yaptırdım 770 çıktı çok şükür. Çarşamba doktora gideceğim. İnşallah dediğin gibi bir sorun olmaz :)

Merhaba ben de şuan döngümün 39.günündeyim. dün idrar testi yaptım negatifti. sizin de negatif mi çıkıyordu?

Merhaba ben de şuan döngümün 39.günündeyim. dün idrar testi yaptım negatifti. sizin de negatif mi çıkıyordu?
Ben yanlış hatırlamıyorsam 40 veya 41. gününde yapmıştım çok silik çıkmıştı. Başta inanmadım sonra iki günde bir yapmaya başladım iyice belli oldu. Doktora gittiğimde geç döllenme olmuş dedi. Adet tarihini 1 hafta sonrasına sayacağız dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…