Geç Döllenme İle Gebe Kalanlar?

motherofcatss

🌙
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2021
1.206
1.519
merhabalar ben adetim 6 gün gecikince test yapıp hamile olduğumu öğrendim betam 211 idi. Son adet tarihim 20 Ekim. Daha sonra iki günde bir kan verdim 28inde 702 30unda 1677 diye gitti beta değerlerim. bugün ilk doktor kontrolüme gittim. ultrasonla bakıldı kese göründü. doktor kese olması gerektiği gibi güzel yerleşmiş vs dedi ama geç döllenme olduğu için 1 hafta geriden geliyormuş. 10 gün sonra bebeği görmek için çağırdı. yine aynı olursa adet tarihimi değiştirecekmiş. bu durumda endişelenmem gereken bir durum yok değil mi? aynı duruma yaşayanlar var ise bilgi almak isterim. kesenin görüntüsünü de ekliyorum bakabilir misiniz 8 mm normal midir 5 hafta için?

Tebrikler canım
Adet tarihimiz ayni bende 20 ekim suan 5 haftalık gebeyim kesem göründü 9 aralıkta tekrar gidicem bebisi gorebilmek için sende sakin ol evham yapma sağlıkla kucağına al inşallah

Tebrikler canım
Adet tarihimiz ayni bende 20 ekim suan 5 haftalık gebeyim kesem göründü 9 aralıkta tekrar gidicem bebisi gorebilmek için sende sakin ol evham yapma sağlıkla kucağına al inşallah
hayırlı olsun. bende 12sinde gidicem canım. senin de mi geç döllenme olmuş?

Merhaba. Benim arkadaşımın iki gebeliğinde de geriden gelme olayı oldu ama sorun yok. Sonra düzeliyor o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…