Geç Döllenme İhtimali Varmı?

Bunu duyduğuma sevindim çok sağolun
Peki özel olarak bi ilaç falan kullandınız mı

Bunu duyduğuma sevindim çok sağolun
Peki özel olarak bi ilaç falan kullandınız mı
Yok hayır kullanmadım basit kist dediler hep ilaca gerek yok dediler son gittiğim doktor kist küçültmek için ilaç vermişti ama hiç kullanmadan hamile kaldım o ay

gebelik süphesi ve tarlusal mii gerçekten söylicek bişi bulamıyorum madem öyle duphaston verseymiş s*lak mı bu doktor madem net bişey diyemiyor..

Mesajlarınız beni çok motive etti umarım bended de geç döllenme olur. Bende klomen letu kullandım pcos var yumurtalık büyütmek için tutunması için de progestan yazdı doktorum bende vücudumu farklı hissediyorum ama negatif testlerim adetim tarihine 6 gün var doktorum adet tarihine kadar döllenme süremin olduğunu soylemisti dualarını bekliyorum rabbim herkeze nasip etsin inşallah

Merhaba kist agrısı nasıl oluyor yardımcı olurmusunuz ? Adetim 10gun gecikti idrar test negatif ,ilk gebelik geç dollenmeydi gelisimi durdu..

Cidden böyle mi dedi doktor çok ihtiyacım var böyle olmasına…

İyi günler kızlar bende sizin gibi geç döllenme diye umutlananlardanım bendede pkos var ve adet düzensizliğim var bu ay klomen kullandım doktor 17. Güne kadar yumurtam gelişmedi doktor duphaston verdi kullandım 1 hafta şuan 44. Günüm hala adet olmadım ama yumurtam geç olgunlaştı adet tarihimden 6 gün önce yani yumurtam çatlayalı 14 gün oluyo gebelik testleri negatif çıkıyo kan tesi verdim 7 gün önce 1.20 çıktı şuandada test yapıyorum çıkmıyo adette olamıyorum adet söktürücü içtiğim halde anlamadım

Hanımlar ben 27-28 günde bir adet görüyorum genelde, bu ay 27 günden hesaplarsam yumurtlamamdan sonraki 5.günde, 28 günden hesaplarsam sonraki 4.günde partnerimle cinsel birlikteliğim oldu. Sadece başta korunmadan içime girdi sonrasında korunarak devam ettik. Yine de aklımda soru işareti olduğu için cinsel birliktelikten 8 gün sonra yani dün hastaneye gittim ve bi kan testi yaptırdım negatif çıktı. Bugün ya da yarın reglimin başlaması gerekiyor ama aklım orda kaldı. Sizce gebelik gibi bi ihtimalim söz konusu mudur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…