Geç döllenme ihtimali nedir

Ben İstanbuldayım canım haberdar et bekliyorm

Ben İstanbuldayım canım haberdar et bekliyorm
Mutlaka yazarım zaten buraya aldığım ilaçla 10 küsur sene sonra hamile kalan var. Senin diğer konularina da baktım çok istiyoruz hepimiz herkes herşeyi soyluyo. Kaynanam son Dr gittiğimde oğlunda problem olmadığını duyunca telefonda konuşurken sana yeni gelin almak lazım o zaman dedi düşün. Bunu duyacağımı bile bile söyledi. Her şartta igneleyici laflar sanki biz keyfimizden yapmiyoruz. Daha 1 haftalık gelinen benim kapima alacaklı geldi icra kağıtları ardı arkası kesilmiyodu. Beni alırken dört dörtlük herşeyi yapmış gibi yeni gelinden bahsediyo bide. Ha çok şükür eşim her şartta yanımda herşeyin farkında susturuyo onları ama insan yine de takip üzülüyor. Ama yapmamak lazım değersiz insanların laflariyla güzel kafamizi dokdurmamak lazım ne derlerse desinler umrumuzda olmasın

Ben de başlarda çok takıyordum canım artık takmıyorum boşver hayırlısı olsun napalım

Rahim filmini çektir canım ama onu çektirmeden aşılama falan yaptırma. Samsun da 19 mayıs da davut güven var ona git hatta
Evet bende ona gidecektim arkadaşım o doktora gitti asilamayla hamile kaldi. Baya iyi diyorlar o doktoru. Doktor uygun görürse orda ücretsiz yapiyolar burda hiç de veremem 3 bin lira valla

3 bin çok fazla en fazla 1000 TL bursa da şuan özellerde 700 - 800 bukadar zamandan sonra nasıl istemediler anlamadım bence bir araştır hsg yi derim belki kanallarda tıkanma falan vardı ve bunu yaptırdıktan sonra çok hamile kalan var benim tek umudum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…