Geç döllenme ihtimali nedir

Bhrhknmrz52

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2019
15
6
86
31
Merhaba arkadaşlar son adet tarihim 27 Nisan pkoluyum. 3 yıldır evliyim ve hiç korunmadik. Pkolu olmama rağmen adetlerim saat gibidir çok şükür 30-31 günde bir adet oluyorum. Daha önce Dr çok gittim ne bende ne de esimde hiç sıkıntı yok ama 3 yıldır kimyasal da dahil hiç hamile kalmadım. En son Aralık ayinda dr femara diye bir ilaç verdi onunla yumurtladim catladi vs ama yine olmadı ki ben ilaçsız da gayet güzel yumurtluyorum ve kendi kendine çatlıyor. Neyse asıl sorum bu ay netten aldığım bir bitkisel ilaç var onu denedim yaklaşık 10 falan kullandim. Amacım bebek değildi bu ilaç adet sancisina da iyi geldiği soyleniyor. Ki ben ignesiz ilaçsız geciremiyorum o günleri 4 gün sürer ama 4 gün boyunca kök söktürür bana. Adetim yaklaşık 8 -9 gün geçti bir sürü test yaptım ama sonuçları hep geç gördüğüm için (yani sabah yapıyorsam akşam oluyor bu) silik cikiyor. Üzerinden çok zaman geçiyor yani ilk başta çıkmıyor. Ben 3 senedir çok test yaptım ama hiç böyle cikmadi. Kan vermedim ama yarın vermeyi dusunuyorum. Ayrıca hiç adet belirtim yok. Normalde adetim biter bir hafta sonra gelecek adetin ağrısını sancısını cekerim. Böyle olup hamile kalan var mı acaba. Çok uzun oldu kusura bakmayın

belki içeriğindeki bir madde adet düzeninizi bozmuş olabilir.
ama belki de hamilesinizdir
illa belirti olmasına gerek yok

Sordum aldığım kişiye yapabilir gecikme dedi hamile olmadığına emin ol tekrar başla dedi. Yakın arkadaşım yaklaşık 2 ay sonra öğrendi hamile olgunu biz şok tabi bu beklemek delirtiyo insanı ya

Sordum aldığım kişiye yapabilir gecikme dedi hamile olmadığına emin ol tekrar başla dedi. Yakın arkadaşım yaklaşık 2 ay sonra öğrendi hamile olgunu biz şok tabi bu beklemek delirtiyo insanı ya
Ki o hem evde yaptı 5 kez test 2 hafta aralıklı kan testi yapmasina rağmen cikmamisti. Tesadüfen grip için gitti şüphem var dedi tam 2 ay sonra öğrendi. Tabi sonuca göre 5 haftalık mis

Çoğu şeylerimiz ne kadar benziyor düzenli reğli oluyorm yumurtam kendiliğinden oluşuyor çatlıyor ilaç da kullandım klomen femara fakat gebe kalamadım. Temmuz da 3 yıl olacak. Hiç gebe kalamadım. İnşallah sen hamilesindir canım bana umut olursun. Ayrıca adetim de çok ağrılı geçer en fazla 3 4 gün olurum

Kan tahlili yaptırman iyi olur bir bak bakalim ne dicekler.. birde acaba netten aldığın o ilaçlar olabilirmi gecikmene sebeb ilkkez filan kullanıyorsan. Yumurtlama zamanını bilebiliyorsan ordan bir hesaplama yapsan veya 1 hafta sonra idrar testini tekrar dene

Ki o hem evde yaptı 5 kez test 2 hafta aralıklı kan testi yapmasina rağmen cikmamisti. Tesadüfen grip için gitti şüphem var dedi tam 2 ay sonra öğrendi. Tabi sonuca göre 5 haftalık mis
Arkadaşın nekadar gecikmişti ve tam olarak nezaman öğrendi gecikmesinden.. Bende de bir durum varda bende pkoluyum merak ediyorum bu geç öğreenenleri bende geç döllenme suphesindeyim

Canim peki yumurtladigin zamanı takip ederekmi planladin yoksa sadece tahmin üzeremi? Nebilim bu ovulasyon testleri olur yada doktor takibinde yumurtanın çatladığını filan öğrenirsin hangi şekilde uyguladn

Rabbim tüm bekleyenlerin dualarını kabul eylesin bize hayırlı evlatlar nasib etsin aminnn bol bol hamisss haberleri alırız insaAllahhh aminnn

Canim peki yumurtladigin zamanı takip ederekmi planladin yoksa sadece tahmin üzeremi? Nebilim bu ovulasyon testleri olur yada doktor takibinde yumurtanın çatladığını filan öğrenirsin hangi şekilde uyguladn
Doktor takibinde de yumurta takip edildi ovülasyonla da ettim ve de artık gerek duymuyorum kendin Anlıyorm ne zman çatladığını canım

Aynı şekilde benimde 1 yıldır olmuyor yumurta takipleri klomen ler çatlatma iğnesi yinede yok 3 aydır kullandığım glifor da cabası yinede yok bu ayda 7 gün gecikmem var ama umutlanmak istemiyorum artık çünkü hep hüsran bakalım doktorum bu ay hsg istedi birde ona bakıcaz artık sen yaptırmış mıydın? Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Yok ben hsg cektirmedim orduluyum devlette zaten yapmiyolar özelde de 3 bin liradan basliyo . Niyetim samsuna gidip direk aşılama yaptirmakti ama virüs olayı çıktı bende zaten evdeyim deyip bitkisel bı ilaç kullandım. Farklı farklı doktora gittim ilaç verip gönderiyorlar hiç hsg istemediler. Kan testi verecektim bugün ama gidemedim cuma günü gitcem inşallah bakalım ne oluyo. Yumurtalara günümü hem kendim biliyorum hemde ovulasyon testiyle de gördüm takip ettim ama hala gelen giden yok hayırlısı bakalim

Bi yanlışlık olmasın rahim filmine 3 bin çok yani

Evet benimle birlikte aynı ilacı 5 gün kullanıp hamile kalan var anladım gitti. Çok benziyoruz. İlk başlarda olmaması normaldi çok sıkıntılı bir dönemden geçtim o zamanlar ama yine adetim tam vaktinde geldi. Stresten olmuyo diyorlar ama son bir yıldır kafam çok rahat hiçbir şeyi dert etmiyorum bitkisel ilacı bile bebek için değil sırf sancim için aldim. Eğer ki ben hamile kalırsam onunla mutlaka dönüş yapicam sana nerelisin bu arada ben orduluyum

Arkadaşın nekadar gecikmişti ve tam olarak nezaman öğrendi gecikmesinden.. Bende de bir durum varda bende pkoluyum merak ediyorum bu geç öğreenenleri bende geç döllenme suphesindeyim
Arkadasim tam 2 ay 5 gün sonra öğrendi tesadüfen. Ama kan tahlili ne göre 5-6 haftalık demişti doktor. Onunda ilk gebeliği aşılama oldu 4 sene beklediler hiç sorun yoktu ama olmuyordu asilamayla ilk denemede tuttu çok şükür oğlu var simdi. Şuan da 6 aylık kıza hamile. Adet olacağı zaman kalmış büyük bı ihtimal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…