Sağlıklı bir gebelik geçirin inşallah rabbim sağlıklı bir evlat nasip etsin bizede size deHer kese merhaba) Ben başıma gelenleri size yazmak istedim, belki benim gibi yaşayanlar var..
Adetim düzensiz oluyor, normalde en gec 5-6 gün gecikme oluyordu. Ve bu ay adet olmadım, 27 gün gecikmesinde kendime söylüyorum acaba hamile miyim? 27 gün gecikmesinde kaç kere gebelik test yaptım ve her zaman negatif çıkıyordu.. sonra dedim Mevsimler değişiyor diye ve stress aşırı yaşadım o yüzden gecikme ola bilir ... Fakat gebelik testte şu ana kadar hiç pozitif olmadı, ultrasona gittim tedavi olmak için, belki kist falan vardı diye onu da düşündüm.. bugüne kadar belim ağrıyordu, adet sancıları da yaşadım, ve 1 hafta önce meme aşırı ağrımaya başladı. Başka belirtileri olmadı. Gelelim şu meseleye , doktor ultrasonla bakıp hemen gülerek tebrik ederim hamilesiniz , ben sevincimden ağladım ) Olmayanlara Allah nasip etsin Amin5ci haftalık hamişim) her şey normal gözüküyor.. Çok Şükür Allaha
Benimde suan 21 günlük gecikmem var 14.gün bakıldı negatif doktorum rahim kalınlaşmış dedi halen gelmedi bende olabilirmiyim acabaHer kese merhaba) Ben başıma gelenleri size yazmak istedim, belki benim gibi yaşayanlar var..
Adetim düzensiz oluyor, normalde en gec 5-6 gün gecikme oluyordu. Ve bu ay adet olmadım, 27 gün gecikmesinde kendime söylüyorum acaba hamile miyim? 27 gün gecikmesinde kaç kere gebelik test yaptım ve her zaman negatif çıkıyordu.. sonra dedim Mevsimler değişiyor diye ve stress aşırı yaşadım o yüzden gecikme ola bilir ... Fakat gebelik testte şu ana kadar hiç pozitif olmadı, ultrasona gittim tedavi olmak için, belki kist falan vardı diye onu da düşündüm.. bugüne kadar belim ağrıyordu, adet sancıları da yaşadım, ve 1 hafta önce meme aşırı ağrımaya başladı. Başka belirtileri olmadı. Gelelim şu meseleye , doktor ultrasonla bakıp hemen gülerek tebrik ederim hamilesiniz , ben sevincimden ağladım ) Olmayanlara Allah nasip etsin Amin5ci haftalık hamişim) her şey normal gözüküyor.. Çok Şükür Allaha
Benimde suan 21 günlük gecikmem var 14.gün bakıldı negatif doktorum rahim kalınlaşmış dedi halen gelmedi bende olabilirmiyim
Her hangi bir belirti var mı? Mesela, döğüş ağrısı meme ucu eskisinden farklı? Bel ağrısı, sık sık acıkma? Eline ne geldi yemesi?))Benimde suan 21 günlük gecikmem var 14.gün bakıldı negatif doktorum rahim kalınlaşmış dedi halen gelmedi bende olabilirmiyim acaba
Hayirli olsun canim gebeliği ogrenene kadar testlerde cikmadi mi hic yani siliktw olsa yok muydu ? Bende pkosluyum normalde gecer günlerim ama biraz daha fazla geçti gecen hafta test yaptim bisey yoktu ve hala olmadim iki gundur gogus agrisi kasik agrim var adet zamani gibi asiri da açlık var yani tika basa doyuyorum iki saat sonra tekrar açım karnim şiş gaz var anlamadim testte cikmadi deyince bende kan mi versem acaba test bende de cikmadi bişeyHer kese merhaba) Ben başıma gelenleri size yazmak istedim, belki benim gibi yaşayanlar var..
Teşekkür ederim cnmHayirli olsun canim gebeliği ogrenene kadar testlerde cikmadi mi hic yani siliktw olsa yok muydu ? Bende pkosluyum normalde gecer günlerim ama biraz daha fazla geçti gecen hafta test yaptim bisey yoktu ve hala olmadim iki gundur gogus agrisi kasik agrim var adet zamani gibi asiri da açlık var yani tika basa doyuyorum iki saat sonra tekrar açım karnim şiş gaz var anlamadim testte cikmadi deyince bende kan mi versem acaba test bende de cikmadi bişey
Negatif kandan kac gun sonra tekrar gittin bende haftaya gideyim olmazsam eğer teste cikar diye bekliyordum inşallah geç tir olmuşturTeşekkür ederim cnmAllah isteyenlere de nasip etsin Amin ben de çok fazla evde gebelik test yaptım hiç bir şey çıkmadı. Kan testte yaptırdım 0.1 çıktı. Anlayamadım, ama hiss ediyordum bir şeyler var, tekrar doktora gittim ultrason da görüldü, geç döllenme yüzünden böyle oldu) 1 hafta daha bekle bence sonra kan testi yaptır, belki sende de gec döllenme ola bilir. Allah hayırlısını versin
İn şe Allah hamişsindir =) Allah kalbine göre versinNegatif kandan kac gun sonra tekrar gittin bende haftaya gideyim olmazsam eğer teste cikar diye bekliyordum inşallah geç tir olmuştur
Kanda 0 1 çıktıktan kaç gün sonra Dt ultrasonda var dedi?Teşekkür ederim cnmAllah isteyenlere de nasip etsin Amin ben de çok fazla evde gebelik test yaptım hiç bir şey çıkmadı. Kan testte yaptırdım 0.1 çıktı. Anlayamadım, ama hiss ediyordum bir şeyler var, tekrar doktora gittim ultrason da görüldü, geç döllenme yüzünden böyle oldu) 1 hafta daha bekle bence sonra kan testi yaptır, belki sende de gec döllenme ola bilir. Allah hayırlısını versin
Her kese merhaba) Ben başıma gelenleri size yazmak istedim, belki benim gibi yaşayanlar var..
Rabbim saglikla kucağınıza almayi nasip etsin bende cok istiyorum 37 yasindayim yaklasik 3 aydir korunmuyorum adetime bir hafta kala kahverengi bir kanama oldu gogus kasik ve bacak agrim var sizce normal adet mıdır yoksa hamileliklelikmi? Cok istiyorum hamile kalmayiHer kese merhaba) Ben başıma gelenleri size yazmak istedim, belki benim gibi yaşayanlar var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?