- 13 Haziran 2015
- 2.236
- 5.505
- 108
- 32
arkadaşım da benimle birlikte hamile kaldı ama o kan testi yaptırmıştı negatif çıkmıştı fakat o da bekledi sonradan yaptsizin zaten silik bile olsa gebeliğiniz belliymiş benim sorum kanda negatif çıkıp sonra adet olmayınca yeniden test yaptırıp hamile olduğunu öğrenen var mı
İlk gebeliğim, 1 2 saat sonra hafif gölge çıkıyordu ama ilk 5 dk önemli diye sevinemiyordum5 gün önce yaptığın testler negatif miydi cnm. Bide ilk gebeliğin miydi
Ya benimde kafam karıştı 2 kızım var. 3. Düşünüyoruz 2 aydır. Normalde adetim ya bir gün erken yada 1 gün geç olur. Bugün 9 gün oldu olmadım. İdrar testi yapıyorum çıkmıyor. 1 gün sonra silik Bi çizgi daha oluyor ama gölge gibi. Anlam veremedim. Sanki bulantılarımda var diğer iki kızımda öyle birşey yaşamadım. Ondan sordum sanada cnmarkadaşım da benimle birlikte hamile kaldı ama o kan testi yaptırmıştı negatif çıkmıştı fakat o da bekledi sonradan yapt
İlk gebeliğim, 1 2 saat sonra hafif gölge çıkıyordu ama ilk 5 dk önemli diye sevinemiyordum
Geç döllenme de genelde geç hissediliyor belirtiler olabilir de olmayabilir de kan testi yaptırabilirsin 9 gün de vaya uzun Bi süre yaniYa benimde kafam karıştı 2 kızım var. 3. Düşünüyoruz 2 aydır. Normalde adetim ya bir gün erken yada 1 gün geç olur. Bugün 9 gün oldu olmadım. İdrar testi yapıyorum çıkmıyor. 1 gün sonra silik Bi çizgi daha oluyor ama gölge gibi. Anlam veremedim. Sanki bulantılarımda var diğer iki kızımda öyle birşey yaşamadım. Ondan sordum sanada cnm
Ama neden idrarda çıkmaz ki onu anlamış değilimGeç döllenme de genelde geç hissediliyor belirtiler olabilir de olmayabilir de kan testi yaptırabilirsin 9 gün de vaya uzun Bi süre yani
Belki hamilelik yokturAma neden idrarda çıkmaz ki onu anlamış değilim
arkadaşım da benimle birlikte hamile kaldı ama o kan testi yaptırmıştı negatif çıkmıştı fakat o da bekledi sonradan yapt
Benim bugün 7.günüm hala adet olmadım beyaz akıntılarım var bugün kesin olurum diyordum belirtiler o yöndeydi ama olmadım geç döllenmedir inşallah ya
Adet oldunuzmu siz acaba aynı gibiyiz sizinle Bnde 7.günde kan verdim 1.20 çıktı rahim duvarında kalınlaşma var dedi bugün 10.gün hala olmadm sanki adet olcakmisim gbi sanci oluyo arada sürekli akintim oluyo bakalm pazartesi yine kan vercemHer şeyimiz aynıymış valla :) ben de 26 yaşındayım 6 ocakta adet olmam gerekirken olmadım ve hala göğüslerimde şişme ağrı acı vs olmadı. Karnımda da şişlik yok. 7 ocakta test sonucum 0.10 çıktı benzerliğin bu kadarı :) tek farkımız ben çatlatma iğnesi olmadım:) inşallah ikimizde de geç döllenme vardır canım. Bende de beyazımsı bazen hafif sarı yoğun bir akıntı var ara ara geliyor bu kadar gelmezdi. 2 gün önce karnımda adet olacağım gibi şeyler hissettim hafif guruldamalar olur ben de adet olacağım zaman ondan sonra da hemen olurdum ama olmadım. Bu belirsizlik ve bekleme insanı daha çok yoruyor bir daha ki kan testini ne zaman yapmayı düşünüyorsun canım
Arkadaşınız gecikmesinin kaçıncı günde kan testi yaptırdıarkadaşım da benimle birlikte hamile kaldı ama o kan testi yaptırmıştı negatif çıkmıştı fakat o da bekledi sonradan yapt
İlk gebeliğim, 1 2 saat sonra hafif gölge çıkıyordu ama ilk 5 dk önemli diye sevinemiyordum
Yok daha olmadım dün ve bugün adet sancısı gibi sancılarım oldu karnım çok ağrıdı hatta bu sabah kesin olurum diyordum ama hala olmadım resmen bugün sürekli wc ye gidiyorum oldum mu diye belirsizlikten bunaldım aynen ben de olmazsam önümüzdeki hafta kan veririm sanırım sizin belirtileriniz var mıAdet oldunuzmu siz acaba aynı gibiyiz sizinle Bnde 7.günde kan verdim 1.20 çıktı rahim duvarında kalınlaşma var dedi bugün 10.gün hala olmadm sanki adet olcakmisim gbi sanci oluyo arada sürekli akintim oluyo bakalm pazartesi yine kan vercem
Kaç gün gecikmezsiniz şuan benimde dün akşam çok adet ağrısıyla birebir ağrı oldu belim agridi kesin oldum dedim bnm âdetlerim çok ağrılı olur ve kanama başlayınca agrım başlar ama olmadm sürekli akintim var yürürken eğilirken sanki belim tutulmuş gibi ağrı oluyo senin ne belirtin var Bnde pazartesi kan vercem yine doktor bi hafta sonra tekrar yap demistiYok daha olmadım dün ve bugün adet sancısı gibi sancılarım oldu karnım çok ağrıdı hatta bu sabah kesin olurum diyordum ama hala olmadım resmen bugün sürekli wc ye gidiyorum oldum mu diye belirsizlikten bunaldım aynen ben de olmazsam önümüzdeki hafta kan veririm sanırım sizin belirtileriniz var mı
Benim de öyle adet olacağım zaman alt karın ve kasıKlarımda ağırlar ve hafif batmalar olmaya başlar sonra da kahverengi gelmeye başlar 10 gün geçti adetim bu 10 gün içinde sürekli şiddetli karın ağrısı yaşadım böyle kramp gibi değil de sürekli devam eden bir ağrıydı şuan yok ara ara oluyor gidiyor o ağrıKaç gün gecikmezsiniz şuan benimde dün akşam çok adet ağrısıyla birebir ağrı oldu belim agridi kesin oldum dedim bnm âdetlerim çok ağrılı olur ve kanama başlayınca agrım başlar ama olmadm sürekli akintim var yürürken eğilirken sanki belim tutulmuş gibi ağrı oluyo senin ne belirtin var Bnde pazartesi kan vercem yine doktor bi hafta sonra tekrar yap demisti
Aynı benimde öyle bazen cogaliyo kesin oldum dyorum bakıyom yine yok benimde 10gun bugün son adet tarihim 6aralik aynı gibiyiz seninle ınsallah vardr ikimizdede bebişBenim de öyle adet olacağım zaman alt karın ve kasıKlarımda ağırlar ve hafif batmalar olmaya başlar sonra da kahverengi gelmeye başlar 10 gün geçti adetim bu 10 gün içinde sürekli şiddetli karın ağrısı yaşadım böyle kramp gibi değil de sürekli devam eden bir ağrıydı şuan yok ara ara oluyor gidiyor o ağrı
aminnn inşallah haberleşelim burdan adet olsak da olmasak da dediğn gibi çoğu belirtilerimiz aynı:) Rabbim hayırlısıyla istediğimiz haberi almamızı nasip etsin inşallahh ::)Aynı benimde öyle bazen cogaliyo kesin oldum dyorum bakıyom yine yok benimde 10gun bugün son adet tarihim 6aralik aynı gibiyiz seninle ınsallah vardr ikimizdede bebiş
Insallah cnm tamam haber ederim adet olursam pazartesi de doktora gdince yazarimaminnn inşallah haberleşelim burdan adet olsak da olmasak da dediğn gibi çoğu belirtilerimiz aynı:) Rabbim hayırlısıyla istediğimiz haberi almamızı nasip etsin inşallahh ::)
tamam canım. benim bugün sürekli sancım oluyor adet olacakmışım gibiInsallah cnm tamam haber ederim adet olursam pazartesi de doktora gdince yazarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?