Gebeliğe Hazırlık Geç döllenme, gebelik, belirtiler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
sizin zaten silik bile olsa gebeliğiniz belliymiş benim sorum kanda negatif çıkıp sonra adet olmayınca yeniden test yaptırıp hamile olduğunu öğrenen var mı
arkadaşım da benimle birlikte hamile kaldı ama o kan testi yaptırmıştı negatif çıkmıştı fakat o da bekledi sonradan yapt
5 gün önce yaptığın testler negatif miydi cnm. Bide ilk gebeliğin miydi
İlk gebeliğim, 1 2 saat sonra hafif gölge çıkıyordu ama ilk 5 dk önemli diye sevinemiyordum

Ya benimde kafam karıştı 2 kızım var. 3. Düşünüyoruz 2 aydır. Normalde adetim ya bir gün erken yada 1 gün geç olur. Bugün 9 gün oldu olmadım. İdrar testi yapıyorum çıkmıyor. 1 gün sonra silik Bi çizgi daha oluyor ama gölge gibi. Anlam veremedim. Sanki bulantılarımda var diğer iki kızımda öyle birşey yaşamadım. Ondan sordum sanada cnm

Geç döllenme de genelde geç hissediliyor belirtiler olabilir de olmayabilir de kan testi yaptırabilirsin 9 gün de vaya uzun Bi süre yani

Adet oldunuzmu siz acaba aynı gibiyiz sizinle Bnde 7.günde kan verdim 1.20 çıktı rahim duvarında kalınlaşma var dedi bugün 10.gün hala olmadm sanki adet olcakmisim gbi sanci oluyo arada sürekli akintim oluyo bakalm pazartesi yine kan vercem

Arkadaşınız gecikmesinin kaçıncı günde kan testi yaptırdı

Yok daha olmadım dün ve bugün adet sancısı gibi sancılarım oldu karnım çok ağrıdı hatta bu sabah kesin olurum diyordum ama hala olmadım resmen bugün sürekli wc ye gidiyorum oldum mu diye belirsizlikten bunaldım aynen ben de olmazsam önümüzdeki hafta kan veririm sanırım sizin belirtileriniz var mı

Kaç gün gecikmezsiniz şuan benimde dün akşam çok adet ağrısıyla birebir ağrı oldu belim agridi kesin oldum dedim bnm âdetlerim çok ağrılı olur ve kanama başlayınca agrım başlar ama olmadm sürekli akintim var yürürken eğilirken sanki belim tutulmuş gibi ağrı oluyo senin ne belirtin var Bnde pazartesi kan vercem yine doktor bi hafta sonra tekrar yap demisti

Benim de öyle adet olacağım zaman alt karın ve kasıKlarımda ağırlar ve hafif batmalar olmaya başlar sonra da kahverengi gelmeye başlar 10 gün geçti adetim bu 10 gün içinde sürekli şiddetli karın ağrısı yaşadım böyle kramp gibi değil de sürekli devam eden bir ağrıydı şuan yok ara ara oluyor gidiyor o ağrı

Aynı benimde öyle bazen cogaliyo kesin oldum dyorum bakıyom yine yok benimde 10gun bugün son adet tarihim 6aralik aynı gibiyiz seninle ınsallah vardr ikimizdede bebiş

Aynı benimde öyle bazen cogaliyo kesin oldum dyorum bakıyom yine yok benimde 10gun bugün son adet tarihim 6aralik aynı gibiyiz seninle ınsallah vardr ikimizdede bebiş
aminnn inşallah haberleşelim burdan adet olsak da olmasak da dediğn gibi çoğu belirtilerimiz aynı:) Rabbim hayırlısıyla istediğimiz haberi almamızı nasip etsin inşallahh ::)

aminnn inşallah haberleşelim burdan adet olsak da olmasak da dediğn gibi çoğu belirtilerimiz aynı:) Rabbim hayırlısıyla istediğimiz haberi almamızı nasip etsin inşallahh ::)
Insallah cnm tamam haber ederim adet olursam pazartesi de doktora gdince yazarim

Insallah cnm tamam haber ederim adet olursam pazartesi de doktora gdince yazarim
tamam canım. benim bugün sürekli sancım oluyor adet olacakmışım gibi
umudum azalıyor gibi olsaydım şimdiye olurdum bunca sancıdan sonra ama olmadım Allah'tan ümit kesilmez böyle karmakarışık duygular içindeyim
ben de yazarım sana mutlaka pazartesiye kadar olmazsam ben de gideceğim doktora

Merhaba n’aptınız merak ettim. Benim de ikinci gün geçikmem normalde ya gününde ya da erken olurdum ilk kez Böyle oldu kan değerim 0.1 ken 0.26 çıktı dün ama negatif sayılıyor sizinki gibi akıntım oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…