Yardımcı olmak isterdim.amaa benimde normalde adetime 8 9 gun varken başlardi agrilar goguslerimde bu ay 3 gun varken basladi 2 gunde gecikti bekliyorum bende
Canim insallah yuzumuz güler ayda kacgun temiz.kaliyorsun takvimin falan varmi gecenlerde benim.takvim.kafayı yemis gecikme.olarak gsderdi cok heveslendiydim 14 gun temiz.kaliyorum die isaretlemisim.sanirim 22 gun temiz kalıyorum 4 aydir hep 22 gunde hasta olmusum.dunde olmam.lazimdi ama.olmadim beklemedeyminşallah güzel haberler alırız ikimiz de :) benim dün kanda negatif çıktı test ama geç döllenmeyse sonradan yapılan tahlilde pozitif çıkabiliyormuş onu merak ettim ben de yaşayan var mı diye insan merak ediyor her şeyi :)
Canim insallah yuzumuz güler ayda kacgun temiz.kaliyorsun takvimin falan varmi gecenlerde benim.takvim.kafayı yemis gecikme.olarak gsderdi cok heveslendiydim 14 gun temiz.kaliyorum die isaretlemisim.sanirim 22 gun temiz kalıyorum 4 aydir hep 22 gunde hasta olmusum.dunde olmam.lazimdi ama.olmadim beklemedeym
Isde bende dedim.neden acımadı göğüslerim 3 gun barken başladi bu sefer sabah kasık agsisiiyla uyandim kesin hastaoldum ama olmamisim ara ara ağrıyor yine bekleyip gorcez haber ver sen yine duruma gore bende haber veririmson birkaç aydır ya bir iki gün erken oluyor ya da geç oluyor ama hepsinde de mutlaka göğüslerim şişer ve acırdı şimdi bunlar hiç yok neden anlamadım
Isde bende dedim.neden acımadı göğüslerim 3 gun barken başladi bu sefer sabah kasık agsisiiyla uyandim kesin hastaoldum ama olmamisim ara ara ağrıyor yine bekleyip gorcez haber ver sen yine duruma gore bende haber veririm
Insalllaaah canim aminnntamam canım inşallah ikimiz de güzel haberi yazarız buraya
Hayırlısı olsun canım ben daha olmadım hala beklemedeyimOldmmm ben canim
ya işte böyle şeyler duymak bana ümit veriyor :) 5 gün geçti hala bir şey yok dün sanki adet oluyorum dedim sancılar vardı ama olmadım bu belirsizlik ne can sıkıcıymış. Siz öncesinde test yapmış mıydınızBen de geç döllenme olmuştu adete yakın hamile kalmışım hiç bi belirti yaşamamıştım adet olmadım üstüne 15 gün geçti öyle çıktı testler
Adetim 2 3 gün geçince yapmıştım saatler sonra silik çizgi çıkmıştı ondan sonra 10 15 gün bekledim sabah idrarıyla yaptım hemen kıpkırmızı olmuştu testya işte böyle şeyler duymak bana ümit veriyor :) 5 gün geçti hala bir şey yok dün sanki adet oluyorum dedim sancılar vardı ama olmadım bu belirsizlik ne can sıkıcıymış. Siz öncesinde test yapmış mıydınız
Adetim 2 3 gün geçince yapmıştım saatler sonra silik çizgi çıkmıştı ondan sonra 10 15 gün bekledim sabah idrarıyla yaptım hemen kıpkırmızı olmuştu test
Merhaba canım benim de 6 Ocakta adet olmam gerekiyordu. Ama olmadım. Hala tık yok. Geçen ay 23unde çatlatma iğnesi oldum. Önceki ay da olmuştum ama sonrasında hemen adet oldum 26 yaşındayım yani neredeyse 15 yıldır adetim tık Şaşmaz. İlk kez böyle attı. İlaçlardan desen önceki ay da kullanmıştım. Beklemedeyim hala. Aynı sendeki göğüs hassasiyeti olmaması bende de var. Her ay göğüslerim siser ve acirdi hassaslasirdi oyleki üstüne yatamazdim. Şimdi hiç acı yok. Ara ara kasıklarım agriyo adet olacakmisim gibi ama bişey gelmiyor. Biraz sarı beyaz karışımlı akıntım başladı bir de birkaç gündür. Allah'ım inşallah geç dollenmedir. Eşim benden çok daha umutlu kesin oldu diyor. Ama ben testte 0.10 sonucunu görünce yıkıldım. İnşallah geç dollenmedir canim. Haberleselim gelişmelerden neden oluyor böyle merak ediyordum.sizin zaten silik bile olsa gebeliğiniz belliymiş benim sorum kanda negatif çıkıp sonra adet olmayınca yeniden test yaptırıp hamile olduğunu öğrenen var mı
Her şeyimiz aynıymış valla :) ben de 26 yaşındayım 6 ocakta adet olmam gerekirken olmadım ve hala göğüslerimde şişme ağrı acı vs olmadı. Karnımda da şişlik yok. 7 ocakta test sonucum 0.10 çıktı benzerliğin bu kadarı :) tek farkımız ben çatlatma iğnesi olmadım:) inşallah ikimizde de geç döllenme vardır canım. Bende de beyazımsı bazen hafif sarı yoğun bir akıntı var ara ara geliyor bu kadar gelmezdi. 2 gün önce karnımda adet olacağım gibi şeyler hissettim hafif guruldamalar olur ben de adet olacağım zaman ondan sonra da hemen olurdum ama olmadım. Bu belirsizlik ve bekleme insanı daha çok yoruyor bir daha ki kan testini ne zaman yapmayı düşünüyorsun canımMerhaba canım benim de 6 Ocakta adet olmam gerekiyordu. Ama olmadım. Hala tık yok. Geçen ay 23unde çatlatma iğnesi oldum. Önceki ay da olmuştum ama sonrasında hemen adet oldum 26 yaşındayım yani neredeyse 15 yıldır adetim tık Şaşmaz. İlk kez böyle attı. İlaçlardan desen önceki ay da kullanmıştım. Beklemedeyim hala. Aynı sendeki göğüs hassasiyeti olmaması bende de var. Her ay göğüslerim siser ve acirdi hassaslasirdi oyleki üstüne yatamazdim. Şimdi hiç acı yok. Ara ara kasıklarım agriyo adet olacakmisim gibi ama bişey gelmiyor. Biraz sarı beyaz karışımlı akıntım başladı bir de birkaç gündür. Allah'ım inşallah geç dollenmedir. Eşim benden çok daha umutlu kesin oldu diyor. Ama ben testte 0.10 sonucunu görünce yıkıldım. İnşallah geç dollenmedir canim. Haberleselim gelişmelerden neden oluyor böyle merak ediyordum.
Canım benim bu sabah kahverengi akıntı geldi. Eğer kırmızıya dönerse gitmem yani adettir. Ama kahverengi kalır yada devam etmezse gidicem belki yerleşme kanamasidir diye. Ümidim azaldı ya..Her şeyimiz aynıymış valla :) ben de 26 yaşındayım 6 ocakta adet olmam gerekirken olmadım ve hala göğüslerimde şişme ağrı acı vs olmadı. Karnımda da şişlik yok. 7 ocakta test sonucum 0.10 çıktı benzerliğin bu kadarı :) tek farkımız ben çatlatma iğnesi olmadım:) inşallah ikimizde de geç döllenme vardır canım. Bende de beyazımsı bazen hafif sarı yoğun bir akıntı var ara ara geliyor bu kadar gelmezdi. 2 gün önce karnımda adet olacağım gibi şeyler hissettim hafif guruldamalar olur ben de adet olacağım zaman ondan sonra da hemen olurdum ama olmadım. Bu belirsizlik ve bekleme insanı daha çok yoruyor bir daha ki kan testini ne zaman yapmayı düşünüyorsun canım
Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun canım ben de bu sabah da beyaz akıntı geldi hafif karın ağrım var ama bakalım beklemedeyim yine bi 10 gün falan beklerim adet gelmezse. Seninki de inşallah yerleşme kanamasıdır canım neler hissettiğini çok iyi anlıyorumCanım benim bu sabah kahverengi akıntı geldi. Eğer kırmızıya dönerse gitmem yani adettir. Ama kahverengi kalır yada devam etmezse gidicem belki yerleşme kanamasidir diye. Ümidim azaldı ya..ama sen inşallah geç döllenmesindir
İnşallah canım zaten ben de hep hayırlısı diye dua ediyorum. Rabbim gönlümüzden geçeni hakkımızda hayırlı eylesinHakkımızda hayırlısı neyse o olsun canım ben de bu sabah da beyaz akıntı geldi hafif karın ağrım var ama bakalım beklemedeyim yine bi 10 gün falan beklerim adet gelmezse. Seninki de inşallah yerleşme kanamasıdır canım neler hissettiğini çok iyi anlıyorum
15 gün önce yaptığın testler negatif miydi cnm. Bide ilk gebeliğin miydiBen de geç döllenme olmuştu adete yakın hamile kalmışım hiç bi belirti yaşamamıştım adet olmadım üstüne 15 gün geçti öyle çıktı testler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?